Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky ja jsem z eurofertilu odešla ted jsi dávám pauzu a pak hurá na další boj o miminko ale v Brne
@hanule24 ja to zkusim v eurofertilu i doma jsme se o tom bavily. Pak uvidime a kdyz tak prejdeme jinam
@hanule24 držím palečky myslím, že EF je o ničem po tom všem, ale Já to tady psala už hodněkrát ![]()
@Žaneta66 vymenili komplet cele osazenstvo, asi si byli neceho vedomi, akorat embryolozky zustaly
ledge dekuji, neda se nic delat no ![]()
@tojemaras tam nejde o osazenstvo, tam jde o přístup k ženám, hlavně nedávat každé stejné léky a stejný postup, každá jsme jiná a každá máme jiný problém proč to přirozeně nejde a proto jsme u nich a platíme jim ![]()
@Žaneta66 tak mně dávají pokaždé jiné léky právě a zkouší jiné metody…
@tojemaras to mi také, ale nakonec jsme zjistily s holkama, že je to taky tak i u nich
, každá menopur, pokud si to nepletu, divinu pouze modrou a nějakou injekci v lékarně v Přivoze, lae je to už skoro 2 roky ![]()
@Žaneta66 ale ta divina modrá má své opodstatnění právě
jinde dávají zas antikoncepci na 10 dní třeba… menopur jsem měla jen poprvé, podruhé mi chtěl dát gonal, že je lepší a pak řel ne, dáme elonvu, ta je nejlepší a když vím, jak reagujete na stimulaci, tak si ji můžeme už dovolit… takže je to logické, že nemůže narvat hned ty silné hormony na 1. IVF kvůli OHSS… inejkci v lékárně v přívoze? to jsem nikdy neměla, jestli myslíš pregnyl, tak ten se dává úplně všude
@Žaneta66 jo a navíc ten menopur je bez doplatku… gonal se platí a to dost… jinde zas dávají pořád jen gonal
@tojemaras Zatímco @Žaneta66 tady celé měsíce jen EF haní, já mám s jejich pomocí nádherného zdravého syna. Nevyšlo to na první pokus, ale celou dobu jsem věřila, že to společně dokážeme. V životě není všechno jednoduše a na první pokus.
@Evenka ale to je tak u všeho, někdo spokojen je a někdo ne, nemám to žanetě vůbec za zlé, tak to bývá prostě, EF není top, ale třeba když si vemu takový car v Brně Sanatorium Helios, je to vyhlášený car, špičkový, ale taky jsem našla spoustu holek, které tam nejsou absolutně spokojené nebo vím o tom, že skoro všechny byly přehormonované a měly OHSS… to tak prostě je, nikde to není TOP… A tu modrou divinu mi to třeba doktor vysvětloval, proč to dává před IVF a tak… Jako já jsem spokojená v EF, i když mi to nevyšlo… A jestli vkládají špatná embrya, to nevím, ale i s kvalitou embrya C se dá otěhotnět a donosit zdravé dítě… Já měla tedka šest embryí a všechna kvality A-B, což je super. Jedno bylo pomalejší a to mi řekli, to jsme zamrazili taky.
@tojemaras my tam byli 2 krát a nevyšlo to, ale jak píšeš o embriích A, B to nám vůbec neřekl jaké jsou kvality, to slyším poprvé, pro mne to není psát jen špatné zprávy, ale, kdybych si to přečetla předtím jak to tam je, možná bych šla jinam, ale o toho je tahle diskuze, někdo je spokojen a někdo není a ten co tam chce jít má možnost si to přečíst a uvážit za jít nebo ne, proto to tak tady píši, prostě jen můj názor nic jiného ![]()
spíše jen tady chodím ze zvědavosti zda už je třeba další miminko, přeji Vám to všem holky, my si to už pořešili a je
, určitě jsem tady čekala další mimi myslím od hanule 24 pokud se nepletu
@Žaneta66 mně to také neřekl, viděla jsem to v protokolu u embryoložky, nahlídla jsem tam
ale když byses zeptala, určitě by ti řekl, jaké je kvality… jinak dneska tam byla zrovna paní s miminkem
Hanči to myslím nevyšlo a šla jinam. Určitě dám vědět, kdyby to vyšlo
dneska tam byly holky na odběr hcg, jedné, co byla se mnou, to nevyšlo, ale ostatní nevím
@tojemaras určitě budu ráda když Ti to vyjde dej vědět držím každému palečky to naše štěstí zrovna spinká v posteli, ale chuák kašle asi z toho smogu tady ![]()