Ex manžel chce děti do péče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kobliha51
26.5.18 07:53
@Saulus píše:
Jak by to udelal? Asi jako zeny.

Prosím konkrétně. Žena má děti svěřené do péče. Otec má stanoveny alimenty. Podle tebe otec, když nemá peníze na alimenty se zapojí do péče tak, aby to alimenty vynahradilo. Popiš mi prosím, jak by to podle tebe mělo vypadat. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Phenomene
26.5.18 09:31
@Kobliha51 píše:
Prosím konkrétně. Žena má děti svěřené do péče. Otec má stanoveny alimenty. Podle tebe otec, když nemá peníze na alimenty se zapojí do péče tak, aby to alimenty vynahradilo. Popiš mi prosím, jak by to podle tebe mělo vypadat. Děkuji.

Nejde o to, jak bych to udelal ja. Na reseni pracuje on. Sverit deti do sve pece a požadovat vyzivne.. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Černá vdova
26.5.18 09:45
@Saulus píše:
Nejde o to, jak bych to udelal ja. Na reseni pracuje on. Sverit deti do sve pece a požadovat vyzivne.. :lol:

Máš napsat, jak by to podle Tebe mělo vypadat. Takže buď to víš, tak to napiš, nebo to nevíš, tak neplácej nesmysly. ;)

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
26.5.18 09:52
@Saulus píše:
Nejde o to, jak bych to udelal ja. Na reseni pracuje on. Sverit deti do sve pece a požadovat vyzivne.. :lol:

Tohle jsi napsal včera v 7.34:
Jeste dodam co jsem psal

Treba je opravdu chudy a misto alimentu se chce zapojit péčí? Vzdyt to je přeci system vyzivneho? A neni pece vlastniho otce naopak pro deti daleko lepsim vkladem nez nejake penize? Navic podle mne v tomto pripade drobne…

Opakuji otázku:

• Citovat
  • Upravit
salamio
26.5.18 10:30
@Černá vdova píše:
Já jsem to vůbec nepochopila, ale asi je to jedno. :nevim:

Je to úplně jednoduché, přesně jak jsem napsal: měl jsem svého času přímý vliv na současnou podobu pravidel EM. Nevím, jak ještě jinak to vysvětlit :-) Pikantní podrobnosti z toho procesu ovšem na sklo moc psát nemůžu :think: :)

• Citovat
  • Upravit
32682
26.5.18 10:57
@Anna766 píše:
To nedělej!Víš kolik takových chudáků je?! Kde na to budeš brát?

No tak já žádný neznám právě, o těch čtu pouze tady od jednoho nebo dvou místních uplakanů, takže ono to nebude s tim počtem tak horký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Černá vdova
26.5.18 19:55
@salamio píše:
Je to úplně jednoduché, přesně jak jsem napsal: měl jsem svého času přímý vliv na současnou podobu pravidel EM. Nevím, jak ještě jinak to vysvětlit :-) Pikantní podrobnosti z toho procesu ovšem na sklo moc psát nemůžu :think: :)

Jestli ty se jen nepřeceňuješ :think: :jazyk:.

• Citovat
  • Upravit
Phenomene
26.5.18 20:53
:mavam:
  • Citovat
  • Upravit
salamio
26.5.18 21:38
@Černá vdova píše:
Jestli ty se jen nepřeceňuješ :think: :jazyk:.

Ne ;) :)

• Citovat
  • Upravit
150066
26.5.18 21:56
@Sworley píše:
No tak já žádný neznám právě, o těch čtu pouze tady od jednoho nebo dvou místních uplakanů, takže ono to nebude s tim počtem tak horký.

Podle místních diskuzí, obzvlášť chlapských názorů, je jich 99% těch ubohých zploditelů co živí alimenty své ex, děti vlastní, děti nové co má ex s novým pánem a ještě kolikrát i toho nového pána.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Černá vdova
26.5.18 22:02
@Anna766 píše:
Podle místních diskuzí, obzvlášť chlapských názorů, je jich 99% těch ubohých zploditelů co živí alimenty své ex, děti vlastní, děti nové co má ex s novým pánem a ještě kolikrát i toho nového pána.

Asi to tak bude. 99% mužů si to myslí a 1% to skutečně dělá (že všechny živí). :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
150066
26.5.18 22:08
@Černá vdova píše:
Asi to tak bude. 99% mužů si to myslí a 1% to skutečně dělá (že všechny živí). :mrgreen:

Tomu bych možná i uvěřila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
26.5.18 22:10

@Saulus
Koukám, že jsi nic nevymyslel. I já jsem přemýšlela, jak by chlap mohl alimenty nějak nahradit vlastní péčí a nepřišla jsem na nic, co by bylo výhodné pro oba rodiče a děti zároveň. Z tebe asi nic už nevypadne, tak toto téma uzavírám s tím, že matka se prostě bude starat a chlap platit alimenty.

• Citovat
  • Upravit
32682
26.5.18 22:15
@Saulus píše: :mavam:

Proč jsi to smazal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32682
26.5.18 22:18
@Černá vdova píše:
Asi to tak bude.99% mužů si to myslí a 1% to skutečně dělá(že všechny živí). :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria