Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sworley píše:
Proč jsi to smazal?
Jé a já myslela, že už se s námi loučí, když mává
.
@Sworley píše:
Proč jsi to smazal?
Bylo tam hop a jeste jsem nepreskocil.. ![]()
@Černá vdova píše:
Závěr z toho je jediný. Chudobný otec alimenty nemá čím nahradit. Takže by měl platit aspoň ty alimenty a nevymýšlet kraviny.
Tak.
![]()
@Černá vdova píše:
Závěr z toho je jediný. Chudobný otec alimenty nemá čím nahradit. Takže by měl platit aspoň ty alimenty a nevymýšlet kraviny.
A nestačilo by kdyby si hrál prostě jen na ženskou? Byl by doma s dětmi, odvedl a přivedl ze školy, udělal s nimi úkoly a jiný ty malý serepetičky. A matka by jen desátého v měsíci přišla dom, udělala stojku, něco málo by dostala z těch kaček zpátky jako kapesné a byl by jinak klid. ![]()
@samá práce píše:
A nestačilo by kdyby si hrál prostě jen na ženskou? Byl by doma s dětmi, odvedl a přivedl ze školy, udělal s nimi úkoly a jiný ty malý serepetičky. A matka by jen desátého v měsíci přišla dom, udělala stojku, něco málo by dostala z těch kaček zpátky jako kapesné a byl by jinak klid.
zase toho chudáčka nechceme moc přetěžovat, přece jen, je to jen otec a už tak nezvládá, posílat to horentní výživné, natož se nějak podílet výrazněji na péči ![]()
@samá práce píše:
A nestačilo by kdyby si hrál prostě jen na ženskou? Byl by doma s dětmi, odvedl a přivedl ze školy, udělal s nimi úkoly a jiný ty malý serepetičky. A matka by jen desátého v měsíci přišla dom, udělala stojku, něco málo by dostala z těch kaček zpátky jako kapesné a byl by jinak klid.
Já myslím, že řada mužů nemá ani na to, aby si na to hráli. Při jejich křehké nátuře udržované AD by péči o veškeré ty věci ohledně dětí a domácnosti nezvládli a kdyby dorazil silnější PMS, tak by to vůbec nepřežili. ![]()
@samá práce píše:
Viditelně má doma hospodyni, která pere, vaří, uklízí, nakupuje, ponocuje s dětmi atd. - nebo to jsou ty serepetičky?
@Kobliha51
Prosím tě, pere snad pračka, ráno jsem dal zrovna prát, teď si odskočil z prace si to pověsit. Vaření se moc přeceňuje. Navařeno mám od včerejška, dnes tedy volno. Zítra celý den pryč, oběd v hospodě a pak zavolám oblíbeným Číňanům a vyzvednu si k večeři
suchý hovězí. Děti včera trávili celý den v bazénu, tak kdo by dělal bordel na uklízení. A ponocuji stejně, ne kvůli dětem ale jinému nemocnému člověku. ![]()
Edit: von se ten domov a práce v něm moc bere vážně a přeceňuje se
Příspěvek upraven 28.05.18 v 12:35
@Keyllah píše: **
zase toho chudáčka nechceme moc přetěžovat, přece jen, je to jen otec a už tak nezvládá, posílat to horentní výživné, natož se nějak podílet výrazněji na péči
Tak dobře, umejt nádobí a vyžehlit, to udělat za něj. Ale uvařit a proběhnout se s vysavačem a mopem by mohl už zvládnout sám. ![]()
@samá práce píše:
@Kobliha51
Prosím tě, pere snad pračka, ráno jsem dal zrovna prát, teď si odskočil z prace si to pověsit. Vaření se moc přeceňuje. Navařeno mám od včerejška, dnes tedy volno. Zítra celý den pryč, oběd v hospodě a pak zavolám oblíbeným Číňanům a vyzvednu si k večeři
suchý hovězí. Děti včera trávili celý den v bazénu, tak kdo by dělal bordel na uklízení. A ponocuji stejně, ne kvůli dětem ale jinému nemocnému člověku.
zdravá strava vhodná pro každé dítě
dnes jídlo ze včerejška, zítra oběd v hospodě a večeře od Číňanů…teda, ještě že ty děti třeba nesnídají nebo nesvačí a o vhodnosti stravování dětí po restauracích a fastfoodech by se dalo polemizovat ![]()
@samá práce píše:
Tak dobře, umejt nádobí a vyžehlit, to udělat za něj. Ale uvařit a proběhnout se s vysavačem a mopem by mohl už zvládnout sám.
já bych ho moc nezavalovala, nezvládá hradit ani základní výživné, natož se starat. Asi už tak toho má chudáček moc, takže vařit, vysávat a stírat? neblázni, nechceš toho chudáka, zničit, že ne? ![]()
@samá práce píše:
@Kobliha51
suchý hovězí. Děti včera trávili celý den v bazénu, tak kdo by dělal bordel na uklízení. A ponocuji stejně, ne kvůli dětem ale jinému nemocnému člověku.
Edit: von se ten domov a práce v něm moc bere vážně a přeceňuje sePříspěvek upraven 28.05.18 v 12:35
Uż to vidím, nás je pět. Pro pět lidí zavolat číňanovi nebo komu, pak do hospody, pak něco jen tak na druhý den po vecerech
ty se jmenujes Rockefeller?