Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Saulus píše:
Neber to tak vazne.
Sorry, ale tuhle blbou větu opravdu nemusím číst víc než jednou a to ani v legraci.
@Saulus píše:
Ale to nerozporuji. Ono koneckoncu si spousta chlapu neuvedomuje, ze stridava pece znamena daleko vyssi naroky jak na cas, tak i energii a predevsim finance.Nikde nepisu, ze z tech 90% VP matky je 90% zajemcu o SP. Tech je řádově méně a jeste méně by ji melo mit. Staci se podívat na stridavka FB skupinu. S nekterymi bych se bal jet i nocni tramvaji, o projevu se snad nelze ani zminovat. Je az s podivem, ze si nejaka podobného vybrala jako otce svych deti.
Nedokazi posoudit co delas, ale tipl bych si AK. Ano. Stridavka nemusi byt zadani klienta. Jak jsem psal již mnohokrat, i pro mne by bylo jednodussi ziti, kdyz „bych nechal deti matce“. A s AK bych akorat resil „optimalizaci zdroju“. Vybral jsem si svou cestu. A jsem strasne moc prekvapeny, s jakym odporem se nekdo, kdo ma zajem a chut o deti pecovat setká. Jsem presvedcen, ze schopnosti jsem prokazal za rok fungovani. Ale je to opet o mne, protoze podle sebe soudim tebe. Stejne tak to delaji i nektere mistni nadhery. To ze maji problematickeho ex, tak jsou vsichni ex hazli a deti jim nedam. Ja osobne to mam jinak. A jiz nekolikrat jsem se postavil proti otci.
Jsem takovy Don Quijote. Treba se v nejake mistni „Hvězdě diskuze“ neco malo hne a nejaky chudak, co prijde po mne nedostane takovou cocku a naopak najde pochopeni. A mozna i malou radu na co se zaměřit, aby nebyl odstaven od svych deti… treba at se zameri na vztah s detmi. A neresi penize..
Tobě věnec budiž dán… ![]()
@Anna766 píše:
Sorry, ale tuhle blbou větu opravdu nemusím číst víc než jednou a to ani v legraci.
To ale není blbá věta, to jen vypíchnutí faktu, že někdo místo argumentace používá hodnotící soudy.
@Saulus píše:
No a nema.Zhrzeny nejsem, jsem ve finale rad, ze jsem se ex zbavil. Byt nedobrovolně.. Neznas cely příběh..
Pocit krivdy? To nevim. Delal jsem to nejlepší co jsem umel. Uz jsem si to odpustil
Ono to je totiz z meho pohledu jinak. Napisu odlisny nazor, nebojim se jit do konfrontace a sesypete se na mne. A odpovidam vsem
Ja sve nazory jiz xkrat upravil, dokonce jsem po spravne argumentaci uznal, ze jsem se mylil.Naopak to tak bohuzel neni. Kdyz nemate argumenty, nasazujete „ad hominem“.
Ukaž kde. Protože dle tebe tady nikdo, kdo s tebou nesouhlasí neargumentuje správně.
@Saulus píše:
No a nema.Zhrzeny nejsem, jsem ve finale rad, ze jsem se ex zbavil. Byt nedobrovolně.. Neznas cely příběh..
Pocit krivdy? To nevim. Delal jsem to nejlepší co jsem umel. Uz jsem si to odpustil
Ono to je totiz z meho pohledu jinak. Napisu odlisny nazor, nebojim se jit do konfrontace a sesypete se na mne. A odpovidam vsem
Ja sve nazory jiz xkrat upravil, dokonce jsem po spravne argumentaci uznal, ze jsem se mylil. Naopak to tak bohuzel neni. Kdyz nemate argumenty, nasazujete „ad hominem“.
nic ve zlém, ale to jestli působíš svými příspěvky zhrzeně a svůj pocit křivdy ventiluješ zde, ty opravdu neposoudíš
jj, sice ti to už tu několik pisatelek psalo, já mezi nimi, ale chápu, my to posoudit nedokážeme a strefujeme se do tebe, protože s tebou nesouhlasíme
opravdu? nestálo by za to, se alespoň zamyslet nad něčím, co tu už prohlásilo více lidí? Ne každý to dokáže, já si ještě do nedávna myslela, že ty ano, ale poslední týdny mě přesvědčuješ o tom, že spíš ne...….
@Saulus píše:
Ja sve nazory jiz xkrat upravil, dokonce jsem po spravne argumentaci uznal, ze jsem se mylil. Naopak to tak bohuzel neni. Kdyz nemate argumenty, nasazujete „ad hominem“.
Hele, je fakt, že se poslední dobou nasáčkuješ do každého tématu o rozvodu a dětech a vždycky to zaplevelíš původnímu zakladateli/zakladatelce svými problémy, představami a pocity křivdy…každé takové téma potom končí tvými výlevy a původní zakladatel/ka z něj vycouvá - jako i zde…
Ideální by bylo založit si vlastní vlákno (možná ho už máš, nevím) a rozebírat svůj vztah tam a toto vlákno nechat běžet o tématu, který založila zakladatelka ![]()
@Keyllah píše:
nic ve zlém, ale to jestli působíš svými příspěvky zhrzeně a svůj pocit křivdy ventiluješ zde, ty opravdu neposoudíšjj, sice ti to už tu několik pisatelek psalo, já mezi nimi, ale chápu, my to posoudit nedokážeme a strefujeme se do tebe, protože s tebou nesouhlasíme
opravdu? nestálo by za to, se alespoň zamyslet nad něčím, co tu už prohlásilo více lidí? Ne každý to dokáže, já si ještě do nedávna myslela, že ty ano, ale poslední týdny mě přesvědčuješ o tom, že spíš ne...….
Všichni jsou blázni, jen já jsem letadlo… ![]()
Ego je mrcha. A když někomu naroste příliš, dostane brzy na budku. ![]()
@káťa píše:
Hele, je fakt, že se poslední dobou nasáčkuješ do každého tématu o rozvodu a dětech a vždycky to zaplevelíš původnímu zakladateli/zakladatelce svými problémy, představami a pocity křivdy…každé takové téma potom končí tvými výlevy a původní zakladatel/ka z něj vycouvá - jako i zde…
Ideální by bylo založit si vlastní vlákno (možná ho už máš, nevím) a rozebírat svůj vztah tam a toto vlákno nechat běžet o tématu, který založila zakladatelka
vono, ouplně by bylo nejlepší, kdyby zakladatelka se na zakládání téma vykašlala a nechala to na soudech. Na to, aby jste ji fundovaně radily víte absolutní houno. Jen to co ona pustí a vsadím se že si dost přibarvuje. Takhle to jen vypadá, že Šalamoun na tomhle serveru měl sakra dlouhej průjem a každá byla u lizu. ![]()
@samá práce píše:
vono, ouplně by bylo nejlepší, kdyby zakladatelka se na zakládání téma vykašlala a nechala to na soudech. Na to, aby jste ji fundovaně radily víte absolutní houno. Jen to co ona pustí a vsadím se že si dost přibarvuje. Takhle to jen vypadá, že Šalamoun na tomhle serveru měl sakra dlouhej průjem a každá byla u lizu.
ale, ale věštecká koule?
tady určitě není nikdo z justice, který se tímto zabývá, ani tu nejsou tu přímí účastníci těchto sporů...…..jestli tobě chybí v tomto přímá zkušenost nebo znalost, nikdo ti nebrání se dovzdělat ![]()
@samá práce píše:
vono, ouplně by bylo nejlepší, kdyby zakladatelka se na zakládání téma vykašlala a nechala to na soudech. Na to, aby jste ji fundovaně radily víte absolutní houno. Jen to co ona pustí a vsadím se že si dost přibarvuje. Takhle to jen vypadá, že Šalamoun na tomhle serveru měl sakra dlouhej průjem a každá byla u lizu.
Ale prosím tebe. A ty tu jsi proč? Taky chceš obracet na pravou víru, nebo otevírat ženám oči, nebo si z těch diskuzí něco vezmeš?
Já si myslím, ale to soudím podle sebe, že si člověk z těch diskuzí vezme opravdu hodně.
Seznámí se s fanatiky a protřídí si, jestli je na tom opravdu tak výrazně špatně.
Ale je fakt, že @Saulus opravdu píše dokola jen o svém těžkém údělu a nespravedlnosti, jako by ho desítky diskuzí a jejich obsah tady minuly.
@samá práce píše:
a ty jsi byl u toho lizu první, viď?
zrovna o soudech tady toho nejvíc píše Saulus ![]()
Emimi není soud, tady se lidé radí z lidského hlediska, vyventilují tu své problémy, mají možnost se na své problémy a trable podívat očima nezainteresovaných lidí zvenčí, získají morální podporu atd…
samozřejmě je to anonymní prostředí a v takovém se vždycky najde pár zakomplexovaných lidí, kteří ač v reálném životě neprůbojní, tady jsou schovaní za anonymitou hrozně „hrdinní“ a snaží se do ostatních kopat a být za každou cenu rádoby „drsní“ - takových příspěvky je lepší přeskakovat či ignorovat, přeci jenom těch rozumných lidí, kteří jsou schopní psát k věci a snaží se zakladatelům a zakladatelkám poradit a pomoci, je víc…
@Černá vdova píše:škoda, a tady vidíme od prvopočátku...….doufala jsem, že on to zvládne.
Všichni jsou blázni, jen já jsem letadlo…Ego je mrcha. A když někomu naroste příliš, dostane brzy na budku.
@salamio píše:
To ale není blbá věta, to jen vypíchnutí faktu, že někdo místo argumentace používá hodnotící soudy.
Což ty zásadně neděláš že?! ![]()
@samá práce píše:
Však on soud rozhodne. A ani bych se nedivila že vím jak. Mě už v téhle zemi nepřekvapí nic.
Neber to tak vazne.