Ex manžel chce děti do péče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Černá vdova
29.5.18 12:47
@Saulus píše: :lol: :lol: :lol:.. to jste mi to nandaly. Jdu se nekam vybrecet. :mrgreen:

Vem kopí a jdi zapíchnout nějaký větrný mlýn :palec:.

• Citovat
  • Upravit
Phenomene
29.5.18 13:43
@Keyllah píše:
8o aha, tak nic, evidentně svůj stín překročit nedokážeš (ač já pořád doufala, že ty ano), tak hodně štěstí v budoucnu ;)

Je krasne jake zavery dokazete z ceho udelat :kytka:

• Citovat
  • Upravit
41603
29.5.18 14:23
@Saulus píše:

myslíš, že si za pár měsíců čtení tvých zdejších příspěvků nemůžu udělat závěr? ;) i ta soudkyně na soudě, která vás vidí (cca hodinku) si o tobě nějaký závěr udělá, neboj ;) dokonce někdo může působit ne/sympaticky hned na první dojem ;) zda ten závěr bude odpovídat realitě je věc druhá, ale bohužel, takto působíš, takto tě ostatní vidí a podle toho s tebou jednají -) ale hádám, že na to jsi už za svůj život přišel, ne? je zbytečné tu mentorovat, stejně jako pofňukávat, že na lidi nějak působíš a oni podle toho následně jednají -) evidentně ti to nevadí dost, aby jsi to změnil, takže o co jde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
29.5.18 14:45
@Saulus píše:
Je mi to lito :kytka:

Ale mam pocit, ze kazdy cteme jinou diskuzi.

• Exekuci mu zaridila ex.
  • On byl pitomec co neplatil
  • zminil jsem jako nadsazku, ze je treba i varianta ze nemel/nema
  • zminil jsem, ze pokud nema penize, lze vynahradit jinak, prave treba zminovanou peci (ktera ma oporu v zakone)
  • celou dobu upozornuji, ze to ze je nekdo matka, neznamená to, ze o detech rozhoduje jen ona. Ze ma patent na rozum.

A ty napises, ze bys mu je nedala. Jako kdyby se jednalo o majetek. Tvuj :lol:

Diky. :pankac:

Tak exekuce si zařídil jeho milost sám. Nebo máš pocit, že když nezaplatíš jednou nebo dvakrát, že budeš mít hned exekuci. Tohle je dlouhodobý problém a navíc ta exekuce nebude jen na alimenty.

To že ty to máš jak to máš neznámá že to tak mají všichni. V okolí mám zkušenost, že spoustě ženských chodí výživné nepravidelně a skoro všichni mají výpadek před začátkem školního roku, Vánocemi, popř když má ta ženská zvýšené náklady. Jaká náhoda.
Já fakt nechápu, že řekneš, že ten druhý nemá peníze tak se jako zapojí do péče jak si to jako představuješ. Ještě mi řekni jaký máš výpočty pro různý výkony. Jako že otec/matka půjde pro dítě do školy tak to bude stát tolik a další zas tolik :roll:
Tobě ta situace co teď prožívaš leze evidentně na mozek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56334
29.5.18 14:48
@Vosma29 píše:
Tak exekuce si zařídil jeho milost sám. Nebo máš pocit, že když nezaplatíš jednou nebo dvakrát, že budeš mít hned exekuci. Tohle je dlouhodobý problém a navíc ta exekuce nebude jen na alimenty.To že ty to máš jak to máš neznámá že to tak mají všichni. V okolí mám zkušenost, že spoustě ženských chodí výživné nepravidelně a skoro všichni mají výpadek před začátkem školního roku, Vánocemi, popř když má ta ženská zvýšené náklady. Jaká náhoda.
Já fakt nechápu, že řekneš, že ten druhý nemá peníze tak se jako zapojí do péče jak si to jako představuješ. Ještě mi řekni jaký máš výpočty pro různý výkony. Jako že otec/matka půjde pro dítě do školy tak to bude stát tolik a další zas tolik :roll:
Tobě ta situace co teď prožívaš leze evidentně na mozek.

jo presne. navic bez deti se ta prace shani lip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
29.5.18 15:56

@Venetia můj muž je unikum, ten se nepočítá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
29.5.18 16:01
@Saulus píše:

Nevytvořila jsem žádné závěry. Čerpám jak jsem psala ze svého života. A na sociální bubliny a jiné rádoby názvy nedám. Žiju prostě a jednoduše mezi lidmi. A vidím co vidím. Na tom žádné diskuze, emimina, hádky a pohádky nic nezmění.
Tobě a tvým dětem přeju naprosto upřímně, ať všechno dopadne dobře a ať jsou tvoje děti šťastné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Phenomene
29.5.18 16:18
@Vosma29 píše:
Tak exekuce si zařídil jeho milost sám. Nebo máš pocit, že když nezaplatíš jednou nebo dvakrát, že budeš mít hned exekuci. Tohle je dlouhodobý problém a navíc ta exekuce nebude jen na alimenty.To že ty to máš jak to máš neznámá že to tak mají všichni. V okolí mám zkušenost, že spoustě ženských chodí výživné nepravidelně a skoro všichni mají výpadek před začátkem školního roku, Vánocemi, popř když má ta ženská zvýšené náklady. Jaká náhoda.
Tobě ta situace co teď prožívaš leze evidentně na mozek.

To uz jsem tu psal

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.10.19 16:13

Ahoj, potřebuju radu i trošku uklidnit. Před dvěma lety jsem se rozvedla, soud svěřil děti do me péče. Mladší syn 6 let letos nastoupil do první třídy, tak jsem se rozhodla nechat si zvýšit alimenty. Jejich otec s tím souhlasil, tak jsem zažádala. O dva dny později mi volal, že by chtěl dětem začít spořit 1000 Kč měsíčně s tím, že místo 8000 by mi mohl posílat 6000. Vymlouval se i na to, že musí nakupovat oblečení a platit kroužky dětem své přítelkyně. No a dnes mi volal, že má dobrý zázemí, přítelkyni s dětma, takže chce děti to péče on. S tím jsem samozřejmě nesouhlasila. Synové 6 a 10 chtějí zůstat u mě. Mám ale strach, že je teď začne podplacet, aby u soudu řekli, že chtějí být s ním. Zažil někdo podobnou zkušenost? Neumím si představit, že by mi deti vzal. Bere si je jednou za 14 dní na víkend, nezajímá se jak se mají ve skole, prostě nic. Jsem z toho na mrtvici…

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
29.10.19 16:26

No nejjednodušší řešení je zeptat se jeho přítelkyně co si myslí o tom, že bude mít doma dva kluky navíc. Myslím že s ním pěkně vyběhne.

Jinak dýchej z hluboka, prostě něco zkouší, aby tě někam zatlačil.

Pokud to bude štengrovat dál, vyhledej tady mediátora a skrze něho hledejte společnou dohodu - mimo jiné ti tahle aktivita bude přčitena k dobru při případném soudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2922
29.10.19 16:27

No tak jestli máš osm tisíc na dvě děti a přijde ti to málo (nevím, kolik si chtěla navíc), tak si zřejmě spočítali, že je vyjde levněji, když budou děti u nich a ty budeš platit tu desítku jim. :nevim:
Těžko říct, třeba jen vyhrožuje, abys to už nechtěla zvyšovat. Ale tak či tak minimálně stridavky, aby nemusel platit nic nebo minimum, by dosáhnout mohl celkem snadno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.19 16:38

@Netopýr1 Nemám osm tisíc, mám 4000. S navýšením na 8 souhlasil, teď obratil @Ou nechápu, jak je to myšleno

• Citovat
  • Upravit
1428
29.10.19 16:44
@Anonymní píše:
Ahoj, potřebuju radu i trošku uklidnit. Před dvěma lety jsem se rozvedla, soud svěřil děti do me péče. Mladší syn 6 let letos nastoupil do první třídy, tak jsem se rozhodla nechat si zvýšit alimenty. Jejich otec s tím souhlasil, tak jsem zažádala. O dva dny později mi volal, že by chtěl dětem začít spořit 1000 Kč měsíčně s tím, že místo 8000 by mi mohl posílat 6000. Vymlouval se i na to, že musí nakupovat oblečení a platit kroužky dětem své přítelkyně. No a dnes mi volal, že má dobrý zázemí, přítelkyni s dětma, takže chce děti to péče on. S tím jsem samozřejmě nesouhlasila. Synové 6 a 10 chtějí zůstat u mě. Mám ale strach, že je teď začne podplacet, aby u soudu řekli, že chtějí být s ním. Zažil někdo podobnou zkušenost? Neumím si představit, že by mi deti vzal. Bere si je jednou za 14 dní na víkend, nezajímá se jak se mají ve skole, prostě nic. Jsem z toho na mrtvici…

Me bylo receno, ze ke zmene typu pece muze dojit jen pokud by se tzv. vyrazne pomery. Cimz muze byt treba prekroceni hranice 3 let a jine okolnosti, ale to u vas nebylo, ne? Nevim, jestli by jako argument mohl pouzit, ze ma ted pritelkyni. Doporucuju zeptat se pravnika, tady zadne hodnoverne informace nedostanes..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
29.10.19 16:49
@Anonymní píše:
@Netopýr1 Nemám osm tisíc, mám 4000. S navýšením na 8 souhlasil, teď obratil @Ou nechápu, jak je to myšleno

Tak mu kývni na těch 6000,– a pro každého 1000,– na spoření a máš to, ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.19 16:58

@j.a.n.i1 Nechce už ani to.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat