Expartner na ubytovně a styk s dítětem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1065
1.1.22 22:17
@Anonymní píše:
@Tojsemja3
Asi špatně pochopeno, jeho otec se nemá kde koupat a nechci aby moje dítě bylo venku se smradlavým zanedbaným otcem. A hlavně aby si pak na mě lidi ukazovali kvůli tomu že dítě bylo s nějakým smraďochem. A do bytu si otce od syna nemíním brát, jelikož by si myslel kdo ví co. A navíc mám už půl roku partnera.

S vaším dítětem, ne s tvým dítětem. Otec na něj má právo jako ty, není to tvůj majetek a ani o něm nerozhoduješ jen ty.
Takže pokud dítěti neubližuje, nevidím důvod proč by ho jednou týdně dvě hodiny nemohl vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
1.1.22 22:40

Udivuje mě benevolence místních diskutérů. Osobně bych dítě někomu takovému nesvěřila, ani ne tak kvůli tomu, že smrdí, ale protože člověk, co to dovede takhle „daleko“ prostě nemůže být po psychické stránce normální, měla bych o dítě hrozný strach :think: prostě bych mu ho samotnému nevydala, maximálně s mým doprovodem, kdyby se zvládal chovat slušně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
1.1.22 22:45

To existují ubytovny beze sprch? A u tebe se před převzetím dítěte umejt nemůže? Je to teda hnus hnusů, ale plodili jste spolu to dítě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
1.1.22 22:49
@Anonymní píše:
@Tojsemja3
Asi špatně pochopeno, jeho otec se nemá kde koupat a nechci aby moje dítě bylo venku se smradlavým zanedbaným otcem. A hlavně aby si pak na mě lidi ukazovali kvůli tomu že dítě bylo s nějakým smraďochem. A do bytu si otce od syna nemíním brát, jelikož by si myslel kdo ví co. A navíc mám už půl roku partnera.

No holka to sis ale neměla s tím smraďochem to dítě pořizovat…teď je pozdě bycha honit a dělat ze sebe hogo fogo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
1.1.22 23:01
@prokopa píše:
Udivuje mě benevolence místních diskutérů. Osobně bych dítě někomu takovému nesvěřila, ani ne tak kvůli tomu, že smrdí, ale protože člověk, co to dovede takhle „daleko“ prostě nemůže být po psychické stránce normální, měla bych o dítě hrozný strach :think: prostě bych mu ho samotnému nevydala, maximálně s mým doprovodem, kdyby se zvládal chovat slušně.

No ale ty v pozici matky nemůžeš určovat zda otci svěří, nebo nevěříš dítě.
Ty jsi ho vybrala za otce dítěte, takže ano není to ideální stav ale pořád je to táta dítěte a má na něj právo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
1.1.22 23:09

Dite bych mu nedala. Predpokladam, ze on v takove zivotni situaci to nijak resit nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.22 07:37

@Petula306 on ale přišel o bydlení. Bydlel u kamaráda, ten ho vyhodil a žije na ulici.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová