Ex přítel mi dělá zle

Napsat příspěvek
Velikost písma:
653
5.5.20 22:36
@markytka3 píše:
pise ze je s nim rozesla dlouho, ze se vidaji pri predavani dcery… to jako mu predal dceru a on se na ni pred ocima vrhl a znasilnil?.. byt 10+2, vedet, ze jsem tehotna po znasilneni ex, tak to necham byt?… nechci byt zase neduveriva, ale bud se tu jedna o rodinu z chanova nebo o psychicky nemocnou osobu, ktera se neleci… holky fakt si myslite, ze kdyby ji znasilnil ex, ona zadnou pomoc nevyhleda a dnes napise na emimino a hle, hned kontaktujre bily kruh?… to uz je behem tydne dalsi debata, kde autorka po x letech „tyrani“ prozre na zaklade prispevku tehoz dne… viz. diskuse jak temer 50ti leta zenska se svymi manzeli posluhuje matce, neda na rady dcery, ktera v tom cely zivot vyrustala, ignoruje rady okoli,… pak napise na emimi a v tu ranu s matkou zacne jednat jinak? jaka to nahoda…

Hele já nevim, se znásilněním tomu věřím, každá 3.žena u nás zažije ve vztahu násilí, většina to nenahlásí a nijak neřeší.. Já jsem zažila ženy, který v tom byly x let a pak z nich občas vypadlo, že pokaždý když se někomu svěřily, nebo se o to pokoušely tak to dopadlo blbě, ty lidi jim nevěřili, zlehčovali to atd..Některý z nich dopadly špatně. A pokaždý když s někým něco takovýho řeším, tak si na tohle vzpomenu, z mýho pohledu je to strašně citlivý téma na řeči o nedůvěře, když právě tim jsou ty oběti často zastrašovaný, že jim nikdo neuvěří a musí to být strašně těžký se vůbec odhodlat někomu se svěřit, ale s trolama máš samozřejmě pravdu, dost mi to u tohohle tématu vadí a byla jsem jedna z těch, který se tady nedávno snažili poradit a pomoct údajně týraný zakladatelce - o den později z toho byl článek na mamince. cz, ani podrobnosti nezměnila :zed: A je mi jasný, že většina zakladatelů budou trolové, ale kdyby na 10 trolů byla 1 opravdová oběť který bych aspoň malinko pomohla nebo poskytla informace, tak se s tim smířím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.5.20 22:53

@Annia45 mohu vám odpřísáhnout že nejsem troll.. já tu hledala trochu rady, pomoci, ao dál..vám co jste mi poradili moc vám děkuji, ani nevíte jak jsem vděčná, už jsem zoufalá s obličejem v dlaních že to bude dokonce me smrti… ano stalo se to, jela jsem k němu domů si vyzvednout maličkou, pozval mě na kafe, byl vpohode tak jsem řekla dobře, probíhalo to normálně, pak jsem šla k postýlce malou vytáhnout ze odjedeme už domu a on mě začal osahavat a když jsem říkala přestaň říkal že "z jinýma chrápat můžeš a semnou ne, jsi D**** a další věci, a začal bít, potom jsem mu řekla že to ohlasim, řekl mi že mi nikdo neuvěří když jsem blázen na AD, a že nejde znásilnit někoho s kým mám dítě a byly jsme rodina, že budu přesně jak říkáte tady vypadat jak doslova Dement..ani vy mi nevěříte natož policie a to on mi říkal, proto jsem to neohlásily. anonymně to píšu protože je to velmi citlivé téma a nechci aby se to že známých někdo dozvěděl ne protože by to měl být nějaký troll :,(

• Citovat
  • Upravit
653
6.5.20 07:49
@Anonymní píše:
@Annia45 mohu vám odpřísáhnout že nejsem troll.. já tu hledala trochu rady, pomoci, ao dál..vám co jste mi poradili moc vám děkuji, ani nevíte jak jsem vděčná, už jsem zoufalá s obličejem v dlaních že to bude dokonce me smrti… ano stalo se to, jela jsem k němu domů si vyzvednout maličkou, pozval mě na kafe, byl vpohode tak jsem řekla dobře, probíhalo to normálně, pak jsem šla k postýlce malou vytáhnout ze odjedeme už domu a on mě začal osahavat a když jsem říkala přestaň říkal že "z jinýma chrápat můžeš a semnou ne, jsi D**** a další věci, a začal bít, potom jsem mu řekla že to ohlasim, řekl mi že mi nikdo neuvěří když jsem blázen na AD, a že nejde znásilnit někoho s kým mám dítě a byly jsme rodina, že budu přesně jak říkáte tady vypadat jak doslova Dement..ani vy mi nevěříte natož policie a to on mi říkal, proto jsem to neohlásily. anonymně to píšu protože je to velmi citlivé téma a nechci aby se to že známých někdo dozvěděl ne protože by to měl být nějaký troll :,(

Ale já ti věřím a byla bych ráda kdyby ti všechno dobře dopadlo. A anonym taky naprosto chápu, od toho tady ta možnost je. Ale bohužel se to dost zneužívá, velmi často tu napíše anonym srdceryvný příběh nejlíp ještě s nějakym kontroverzním prvkem, spousta lidí mu tam napíše spoustu rad, spousta lidí se tam pohádá a anonym pak přestane komunikovat, někdy je z toho další den článek, někdy si z nás jenom někdo dělá srandu, takže proto, jsou už některý z nás trochu obezřetnější jako třeba Markytka3, já to chápu ale jak jsem psala, věřím ti. To co ti řekl se znásilněním neni vůbec pravda, musíš začít bojovat, první krok - opustit ho, jsi zvládla, teď určitě zvládneš i další věci, tak abyste byly s dcerkou šťastný ale protože jsou ty kroky co tě čekají hodně náročný, tak by bylo dobrý, kdybys u sebe měla lidi, kteří ti s nima můžou pomoct - minimálně psychoterapeuta, dobrýho právníka a lidi z nějaký tý organizace pro oběti domácího násilí. A jestli tě straší že ti u soudu nikdo nebude věřit, tak to neni pravda, soud rozhodne na základě důkazů, který mu předložíte a určitě nesebere matce dítě, protože otec něco tvrdí.. Když budeš mít dobrýho právníka tak se ho dokážeš zbavit úplně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56252
6.5.20 07:53

At s tebou na predani chodi rodice. vse okamzite nahlasit. proste nesmis byt sama, kdyz se mate videt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová