Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@odlaska promiň mi, mně se prostě příčí ty tvé formulace, že se o něj žena nepostará, žena ho nepřipustí…nemůžeme se shodnout
v Mých očích je fajn chlap takový, co se neopije do té míry, aby mohl selhat. Bavíme se o selhání jakože souloži jinde.
@terinka4444 samozřejmě že bych čekala, ani by mě nenapadlo jít za jiným
Taky se mi nechce věřit, že by muži byli opravdu jako zvířata a řídili se pouze pudy ![]()
@Anonymní píše:
Tak ti dám příklad mojí kamarádky. Má doma chlapa, který je pracovitý, krásný, milý, zábavný, chytrý, zabezpečí rodinu, je pracovitý, pomáhá jí s domácností, ale je necitlivý, nedokáže jí dávat najevo lásku, ani vyslechnout její trápení a podpořit jí. Byla z toho strašně nešťastná, ale přece nebude rozbíjet rodinu jen protože jí neumí obejmout. Do kanceláře jí dali nového kolegu, se kterým si padli do noty, časem zjistila, že se mu může i svěřovat, on jí vždy uměl podpořit, polichotit a ona na něj dojatě koukala, protože jí dával to, co jí roky chybělo a nakonec ujela. Kontakt s ním přerušit nemohla, byli spolu denně a i když se snažila, tak se tomu neubránila, protože s ním zažívala něco, co si myslela, že už nikdy neprožije.
Nadává si, je jí to líto, je z toho nešťastná, rozhodně se alibisticky neobhajuje a já, ač nevěry nesnáším, jí za to vůbec neodsuzuji. Bylo mi jí líto celé ty roky.
Anonym, třetí osoba a je to dost citlivé.
v tom případě ale potvrzuje přesně to, co si Zoidberg myslí o ženských, je krásný, milý, chytrý, starající se, pomáhající, dobře vydělávající…ale nemazlí a nenaslouchá, tak ho podvedu. Takže momentálně bvyužívá výhod zaláskování u citlivého milence, zažívá, co chce zažívat, a doma využívá služeb toho krásného, leč citově plochého, co vydlěává prachy a stará se o rodinu.
![]()
@juliettee to je tim že tady se řeší problémy. Pokud někdo založí diskuzi že jsou spolu spokojeni tak to moc dlouhého trvání nemá, spíš se zakladatelka dozví že ten její jí je stejně nevěrnej jen ona je naivní a vůbec netuší ![]()
@juliettee píše:
@terinka4444 samozřejmě že bych čekala, ani by mě nenapadlo jít za jinýmTaky se mi nechce věřit, že by muži byli opravdu jako zvířata a řídili se pouze pudy
a taky že nejsou, chlapi jsou skvělí, pár z nich jsou podvraťáci, ale vesměs jsou skvělí.
@terinka4444 to je pravda, kolikrát si s nimi rozumím víc než s holkama.
@terinka4444 píše:
v tom případě ale potvrzuje přesně to, co si Zoidberg myslí o ženských, je krásný, milý, chytrý, starající se, pomáhající, dobře vydělávající…ale nemazlí a nenaslouchá, tak ho podvedu. Takže momentálně bvyužívá výhod zaláskování u citlivého milence, zažívá, co chce zažívat, a doma využívá služeb toho krásného, leč citově plochého, co vydlěává prachy a stará se o rodinu.![]()
No vidíš, ženská si často takovýho nenaslouchajícího a nemazlícího chlapa vezme má s ním děti a pak se zaklíná tím, že byla zamilovaná a že si nevšimla, že takovej je. A proto se rozvede, nebo najde milence. Svému chlapovi rozbije rodinu a šmitec..
@terinka4444 píše:
v tom případě ale potvrzuje přesně to, co si Zoidberg myslí o ženských, je krásný, milý, chytrý, starající se, pomáhající, dobře vydělávající…ale nemazlí a nenaslouchá, tak ho podvedu. Takže momentálně bvyužívá výhod zaláskování u citlivého milence, zažívá, co chce zažívat, a doma využívá služeb toho krásného, leč citově plochého, co vydlěává prachy a stará se o rodinu.![]()
Překrucuješ to a to dost uboze. Vypovídat se kamarádovi a být doma spokojená je v pořádku, jednou ujela a ty z ní děláš nanynku, která si našla doplněk a ještě zneužívá manžela. Tak to ale není a věř mi, že není šťastná a bude se rozvádět. Až tohle pro ni byl impuls k tomu, že prostě takové manželství dál žít nemůže, má už novou práci a s ním se nestýká.
@Honza 12 píše:
No vidíš, ženská si často takovýho nenaslouchajícího a nemazlícího chlapa vezme má s ním děti a pak se zaklíná tím, že byla zamilovaná a že si nevšimla, že takovej je. A proto se rozvede, nebo najde milence. Svému chlapovi rozbije rodinu a šmitec..
Pokud odejde a nechá mu děti, tak by se to dalo. Horší, jak mu potom odpírá styk s dětmi.
@Honza 12 píše:
Ne, byla vždy dost samostatná, nepotřebovala, aby ji někdo podporoval, jenže po letech přišly vážné problémy a ona až tehdy zjistila, že v něm nemá žádnou oporu, že je na všechno trápení sama a začala doma cítit úzkost.
Anonymní to neřeš, terinka to vždy tímto či podobným odsuzujícím způsobem rozsekne - nevim, jak jsi zde na emimi dlouho, ale časem si zvykneš ![]()
@Tereza1986 píše:
Znám spoustu věrných lidí. Nevěrných minimum.
No s tímto bych byla hodně opatrná. Ono hodně vztahů vypadá doma v soukromí úplně jinak než na veřejnosti a skřípe to tímhle směrem u lidí, u kterých bys to vlastně vůbec nečekala ![]()
@Moise píše:
No s tímto bych byla hodně opatrná. Ono hodně vztahů vypadá doma v soukromí úplně jinak než na veřejnosti a skřípe to tímhle směrem u lidí, u kterých bys to vlastně vůbec nečekala
Přesně tak, jak já jsem si myslela, že je znám a jak jsem byla nemile překvapená.
@juliettee píše:
Ahoj, jak tak pročítám všechny ty diskuze tady, tak si říkám, jestli vůbec existuje věrnost. Je to tady samá nevěra, nebo že si chlap aspoň píše s jinou…neříkám že ženy nepodvádí, ale teď chci řešit spíš chlapy. Já svýmu chlapovi věřím, žádná nevěra se u něj neprovalila ani po žádné nepátrám, pokud vím tak s žádnou jinou si ani nepíše. Samozřejmě kamarádky má, ale to jsou opravdu kamarádky. Myslíte, že chlap může být věrný, nebo že má celý život potřebu lovit a nedokáže být věrný jen jedné ženě?
Já si myslím, že věrní chlapi existujou a myslím, že mám jednoho takového doma
. Já moc nezastávám názor, že úplně každej chlap je lovec. Možná to mají v genech víc zakomponované než my ženy, ale někdo na avantýry prostě není. Neříkám, že se chlapovi nemůže líbit i jiná ženská, než kterou má doma, ale ne každý jde hned do nevěry, to pak asi záleží na dalších okolnostech. Ale paušalizovat, že jsou chlapi nevěrní (a že je to přirozené), je podle mne nesmysl.