Existuje věrnost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2713
12.5.16 09:43

Celou dobu co to čtu si říkám, že se do toho nebudu montovat neb to nemá smysl. Nevydržel jsem. :lol:
Věrnost samozřejmě nejen existuje, ale je jí překvapivě víc než si lidé, obzvláště na em, myslí. Problém je, že se nedá dokázat a hlavně se o ní moc nepíše z důvodů, které zde již padly. A čím víc diskuzí tu člověk čte, tím víc mu musí být jasné, že mezi muži a ženami až takový rozdíl není. Myslím, že je to hodně o výběru a kruzích ve kterých se daný jedinec pohybuje. Pokud si někdo vybere za partnera někoho s názory jak tu popsala jedna anonymní, „když dlouho nedostanu tak jdu jinam“. :nevim: Copak se od takového dá asi tak čekat? :zed: Chytrému napověz, hloupého kopni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.16 09:43
@brumdinka píše:
Anonymní to neřeš, terinka to vždy tímto či podobným odsuzujícím způsobem rozsekne - nevim, jak jsi zde na emimi dlouho, ale časem si zvykneš 8)

Díky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
12154
12.5.16 09:45
@brumdinka píše:
no já ti to napíšu asi takhle pokud dokážeš být věrná ty, tak to dokáže i ten chlap…ono je to pouze o nastavení priorit a o určité morálce nebo nevim, jak to nazvat…

Opravdu si za svou první větou stojíš? Omlouvám se, ale mě ta věta přijde jako pitomost… :oops:.
S druhou nelze jinak než souhlasit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34669
12.5.16 09:46

@juliettee Existuje :mrgreen: za svého chlapa bych dala do ohně ne jen ruce ale klidně i nohy, prostě mu věřím a atˇsi říká kdo chce co chce. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59438
12.5.16 09:46

@juliettee asi závist :mrgreen: :mrgreen:, ano je to v dnešní době štěstí. nevěru bych prostě nepřekousla, zničil by vše kvůli pár minutám :jazyk: a on to ví, vždy říká že by spíš byl zázrak kdyby to přežil :mrgreen: :mrgreen:. je to i jak to má každý nastavený a jak funguje vztah ;) manžel říká že je spokojený, to mě řekl společný známý že prý jak to děláme tolik let a furt vše ok :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
12.5.16 09:47

@radúna proč pitomost, myslela jsem tak, že to existuje, né :) tj. pokud jsem schopna to zmáknout já a netvrdim, že je to vždy lehký - tak proč by to nemohl zmáknout i ten druhý 8)

Příspěvek upraven 12.05.16 v 09:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30209
12.5.16 09:49
@takymanžel píše:
Celou dobu co to čtu si říkám, že se do toho nebudu montovat neb to nemá smysl. Nevydržel jsem. :lol:
Věrnost samozřejmě nejen existuje, ale je jí překvapivě víc než si lidé, obzvláště na em, myslí. Problém je, že se nedá dokázat a hlavně se o ní moc nepíše z důvodů, které zde již padly. A čím víc diskuzí tu člověk čte, tím víc mu musí být jasné, že mezi muži a ženami až takový rozdíl není. Myslím, že je to hodně o výběru a kruzích ve kterých se daný jedinec pohybuje. Pokud si někdo vybere za partnera někoho s názory jak tu popsala jedna anonymní, „když dlouho nedostanu tak jdu jinam“. :nevim: Copak se od takového dá asi tak čekat? :zed: Chytrému napověz, hloupého kopni.

Jenže věrní a nevěrní se pohybují napříč všemi společenskými kruhy. Takže je to sázka do loterie. A na čele to napsaný nemají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
12.5.16 09:49

@Markéta80 Doufám, že za tolik let budu říkat to samé :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
12.5.16 09:50
@Honza 12 píše:
Jenže věrní a nevěrní se pohybují napříč všemi společenskými kruhy. Takže je to sázka do loterie. A na čele to napsaný nemají.

Někteří jo :jazyk: ale jinak souhlas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
12.5.16 09:57
@terinka4444 píše:
možná by i tu věrnost překousl, ale dělit o majetek a sdílet jeho prachy, ani omylem :mrgreen:

Náhodou zoidberg je velice štědrý, platí oficiálně i výživné na manželku, která má chlapa :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59438
12.5.16 10:02

@radkka :lol: :lol: my možná máme výhodu že nemáme s čim srovnávat proto neřešíme co by kdyby no :mrgreen: :mrgreen:. Fakt už jsme spolu tolik let, neskutečné jak to utíká :lol: :lol: a nevěru manžel ví že bych neodpustila, no on říká že mě by jí odpustil ale zároveň že by jsme už byli jen rodiči, ten by mě to dal asi pěkně sežrat :mrgreen: :mrgreen:. Seznámili jsme se v roce 1998 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
12.5.16 10:05
@Markéta80 píše:
@radkka :lol: :lol: my možná máme výhodu že nemáme s čim srovnávat proto neřešíme co by kdyby no :mrgreen: :mrgreen:. Fakt už jsme spolu tolik let, neskutečné jak to utíká :lol: :lol: a nevěru manžel ví že bych neodpustila, no on říká že mě by jí odpustil ale zároveň že by jsme už byli jen rodiči, ten by mě to dal asi pěkně sežrat :mrgreen: :mrgreen:. Seznámili jsme se v roce 1998 :mrgreen:

:palec: To je hezké. Manžel si taky myslí, že bych ji neodpustila, už jsem jednu zažila a rozešla se s dotyčným, manžel u toho tehdy byl, jako můj spolubydlící a viděl, co dovedu :lol: Takže si to snad nedovolí :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1951
12.5.16 10:07

Znám spousty nevěrných žen, 90% kamarádek svému chlapovi zahnuli. Mezi kamarády to mám zhruba 70%. Já osobně ani nemám čas být nevěrný, muselo by to být na úkor jiné volnočasové aktivity a tam už nemám prostor..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
12.5.16 10:08
@brumdinka píše:
@radúna proč pitomost, myslela jsem tak, že to existuje, né :) tj. pokud jsem schopna to zmáknout já a netvrdim, že je to vždy lehký - tak proč by to nemohl zmáknout i ten druhý 8)Příspěvek upraven 12.05.16 v 09:51

Já reagovala na to, cos psala, ne co jsi myslela :oops:
Cituji:„pokud dokážeš být věrná ty, tak to dokáže i ten chlap“ - na tuhle větu. A v této přesné citace je to pitomost. To se nezlob.

A ano, já si taky myslím, že věrnost mezi partnery existuje.

Když může být věrný jeden, bude věrný i ten druhý - to je pouhé očekávání. A očekávání, že si věrnost budeme jeden druhému dlužni je v téhle době většinou plané. Bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
12.5.16 10:11

Edit…přesné citaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie