Existuje věrnost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4421
12.5.16 11:13

@Premek_Orac myšlenky asi někdy přepadnou každýho, ale někdo podlehne a někdo ne. A myšlenkám se poručit moc nedá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56326
12.5.16 11:14
@radkka píše:
To je strašný, máš pravdu. Já mám pocit, že teambuildingi nejsou o ničem jiném, než o zvrhávání se v něco strašného.

Ale nejsou. Já je mám ráda :mrgreen: Všechno je to o lidech, jestli jsou jenom rozumní nebo se spustí z řetězu sotva zabouchnou dveře auta.
Mimochodem, není to tak dávno, co se mi takhle spustila kolegyně - na první pohled dokonalá matka, ukázkový vztah s manželem, dítka jak ze žurnálu, zdravá strava, zdravý životní styl, všechno hrozně řeší. No a stačila volnost po x letech strávených doma s dítkama a pár skleniček vína a byla jak utržená z řetězu, dokonalý manžel a dítka zapomenuty :mrgreen: A co myslíš, po školení se pokorně vrátila domů a vše je zas ve starých kolejí. Dokonalá matka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
12.5.16 11:15
@Callipo90 píše:
Náhodou zoidberg je velice štědrý, platí oficiálně i výživné na manželku, která má chlapa :mrgreen: :lol:

A určitě dobrovolně!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: O to je to větší frajer.

• Citovat
  • Upravit
3677
12.5.16 11:18
@radkka píše:
Spíš je to důkaz toho, že dávat za někoho ruku do ohně není nejlepší nápad. Její muž by jí tam asi taky dal a jak by se popálil.

Myslíš? Já bych třeba dala ruku do ohně za svýho chlapa a myslím, že je to tak správně a nemá smysl mi to vymlouvat. Když se spálím, tak se spálím. Tak to v životě chodí. Za cizí samozřejmě ne. Neznám je, ale zároveň nějak nemám potřebu u někoho zkoumat a hodnotit jak moc je spokojený, jestli jsou si věrni apod. Je to každého věc. A pokud někdo navenek působí jako spokojený pár, tak jedině dobře, víc nemá smysl spekulovat jestli jsou opravdu věrni, spokojeni atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
@jipo píše:
Každý ne, ale většina ano.

Já bych řekla, že to je tak 50/50 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
@Moise píše:
Ale nejsou. Já je mám ráda :mrgreen: Všechno je to o lidech, jestli jsou jenom rozumní nebo se spustí z řetězu sotva zabouchnou dveře auta.
Mimochodem, není to tak dávno, co se mi takhle spustila kolegyně - na první pohled dokonalá matka, ukázkový vztah s manželem, dítka jak ze žurnálu, zdravá strava, zdravý životní styl, všechno hrozně řeší. No a stačila volnost po x letech strávených doma s dítkama a pár skleniček vína a byla jak utržená z řetězu, dokonalý manžel a dítka zapomenuty :mrgreen: A co myslíš, po školení se pokorně vrátila domů a vše je zas ve starých kolejí. Dokonalá matka :mrgreen:

Asi také záleží na tom, jak ten teambuilding vypadá, já zažila takový, co byl prostě týdenní chlastačka na chatě na horách. A právě se vždy z řetězu nejvíc urvou ti nejslušnější, kteří jinak ani nikam za zábavou moc nechodí. Takže pevně věřím v to, že když má manžel relativní volnost běžně, tak mi pak nikde nebude takhle řádit :mrgreen: Někdy jsem fakt koukala s otevřenou pusou, co se tam děje 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56326
12.5.16 11:19
@radkka píše:
Spíš je to důkaz toho, že dávat za někoho ruku do ohně není nejlepší nápad. Její muž by jí tam asi taky dal a jak by se popálil.

Já bych ruku do ohně nedala za nikoho.. a tady vidíš, že kolikrát je to problematické ji tam dát sama za sebe :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
12.5.16 11:21
@Kobliha51 píše:
A určitě dobrovolně!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: O to je to větší frajer.

No samozřejmě :mrgreen: Já nevím proč ze sebe dělá takovýho lakomce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
12.5.16 11:22
@Callipo90 píše:
Myslíš? Já bych třeba dala ruku do ohně za svýho chlapa a myslím, že je to tak správně a nemá smysl mi to vymlouvat. Když se spálím, tak se spálím. Tak to v životě chodí. Za cizí samozřejmě ne. Neznám je, ale zároveň nějak nemám potřebu u někoho zkoumat a hodnotit jak moc je spokojený, jestli jsou si věrni apod. Je to každého věc. A pokud někdo navenek působí jako spokojený pár, tak jedině dobře, víc nemá smysl spekulovat jestli jsou opravdu věrni, spokojeni atd.

Já bych taky dala ruku do ohně za to, že mě nepodvedl, ale nedala bych krk na to, že se to nemůže nikdy stát. Viděla jsem tolik nesmyslných nevěr v alkoholovém opojení, až je mi z toho blbě. Ale nemyslím si, že někdo, kdo věří je naivní, já mám akorát takové životní zkušenosti, které mě naučily, že jistá je jen smrt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
12.5.16 11:22
@berusa.m píše:
V manželství se chovám tak, aby chlapovi rozhodně nezbyl žádný čas ani peníze pro milenky! :mrgreen:
:mrgreen:

Věřím, že věrnost existuje, ale za sebe ani za nikoho jiného bych ruku do ohně nedala. A pokud někdo řekne, jsem si na 100pro jistá, že můj muž/moje žena by TO nikdy neudělali - znám dva takové případy, kdy vím, že TO už proběhlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
12.5.16 11:24
@Moise píše:
Já bych ruku do ohně nedala za nikoho.. a tady vidíš, že kolikrát je to problematické ji tam dát sama za sebe :lol: :lol:

:mrgreen: no právě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7253
12.5.16 11:25

@Petronellina Ano, jsou lidé se silným libidem a neovladatelnou potřebou kontaktovat druhé pohlaví nikoliv proto, že jsou to takoví hnusáci, ale že jim v těle kolují vysoké dávky sexuálních hormonů - to se týká samozřejmě mužů i žen (u těch spíš v cyklech). Je s tím spojená silná potřeba sexu, silné vnímání opačného pohlaví, větší sebejistota, agresivita, vitalita, rozhodnost. Jediné, co takové lidi zastaví, je zodpovědnost, zralá láska k partnerovi a dětem a nechuť je zranit a zlikvidovat jim (i sobě) život. Je fakt, že v těžší krizi selžou snáz. Ti ostatní pak flirtují, podvádějí a berou to jako zábavu, něco normálního, běžného a ani nevidí, že ztrácejí na ceně a že nejsou vhodní do vztahu stejně jako např. alkoholici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7253
12.5.16 11:26

@Honza 12 je ještě jeden důvod, proč do toho nejít - pohlavní choroby se přenesou mnoha způsoby, navenek se nijak neprojevují a testy je odhalí až po 3 měsících od rizika. Při nezodpovědném jednání nevěrný následně ohrozí svého stálého partnera, případně i své děti. Bude mít strach z každé oděrky, z čištění zubů atd. Lidí se zničeným životem je v čekárnách venerologií plno. :)

http://www.venerologie.cz/…-onemocneni/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
12.5.16 11:28
@radkka píše:
Já bych taky dala ruku do ohně za to, že mě nepodvedl, ale nedala bych krk na to, že se to nemůže nikdy stát. Viděla jsem tolik nesmyslných nevěr v alkoholovém opojení, až je mi z toho blbě. Ale nemyslím si, že někdo, kdo věří je naivní, já mám akorát takové životní zkušenosti, které mě naučily, že jistá je jen smrt.

Tak samozřejmě za to, jestli se to stane nebo nestane v budoucnu ruku do ohně taky nedám. Nejsem blázen, nemám věšteckou kouli. Ale zároveň nemá smysl o tom přemýšlet. Co se stane stane se a já mu 100% věřím a dávám do toho všeho. Jinak to totiž ani neumím. A myslím, že on to má podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10290
12.5.16 11:28
@juliettee píše:
@Premek_Orac myšlenky asi někdy přepadnou každýho, ale někdo podlehne a někdo ne. A myšlenkám se poručit moc nedá :mrgreen:

Přesně tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria