Existuje věrnost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20767
12.5.16 12:08
@Anonymní píše:
Nechci ti brát iluze, ale z vlastní zkušenosti vím, že někteří mladí muži dávají přednost zralé kráse. Opravdu ne každá žena, které je 50+, musí být nutně
senilní babičkou, tak jako ne každá žena 20+ je automaticky svěží a vždy upravené poupátko. Je to zkreslující představa. Když jsem byla doma s dětmi na mteřské, tak jsem byla věčné unavená, nevyspalá a ztrhaná jako borůvka, k tomu bez peněz. Teď, když mám děti velké, mám na sebe dost času, vydělávám dost na to,
abych mohla svůj vzhled a postavu udržet v patřičné formě. Když mi bylo pětačtařicet, uháněl mě opravdu hezký, chytrý kluk, o dvacet let mladší. Byla jsem v nejlepší formě za celý svůj dosavadní život. Ani teď si nemůžu stěžovat. Zrovna minulý týden mě zase jeden muž oslovil „slečno“… :) Nemyslím to nijak zle. :kytka:
Prosím anonym, anebo smazat. Děkuji.

No jo, já chápu zralou krásu, ale tahle paní vypadala ještě starší, než je, dost strhaná a ta její vytahaná prsa budu mít před očima asi už do smrti :oops: Tím se nechci nikoho dotknout :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56326
@Callipo90 píše:
Proč myslíš, že to tak je? :think: Tohle totiž úplně přesahuje moje chápání :lol:

protože to vidím kolem sebe :mrgreen: proč to tak je by mě taky zajímalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
@radkka píše:
Byla už dost vyjetá a na můj vkus až moc vyzývavě oblečená (na ten věk, jsem zastánce toho, že to chce taky trochu důstojnosti, 60 neni 20). On byl dost nalitej a prostě ho chtěl někam strčit, tahle byla dost svolná :poblion: Vůbec nevím, jak bych reagovala, kdybych zjistila, že můj muž spí s fosílií (pardon) 8o měla bych asi pocit, že je to fakt chudák a bylo by mi z něj zle.
No, tak to věřím, že ti nebylo do smíchu, já bych se teda těžko probírala z šoku 8o :mrgreen:

Nejdřív mi nebylo dobře z toho pohledu na samotnou paní :mrgreen: poté jsem si uvědomila, že ta paní straší v počítači mého přítele, z toho mi už vůbec nebylo dobře :lol:… radši mlčím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56326
12.5.16 12:09
@radkka píše:
No, tu právě má :mrgreen: 8o 8o 8o 8o

jo tak, já jsme si to blbě přečetla, myslela jsem, že je jí 33 a pak jsem si to přečetla pořádně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
@Callipo90 píše:
Nejdřív mi nebylo dobře z toho pohledu na samotnou paní :mrgreen: poté jsem si uvědomila, že ta paní straší v počítači mého přítele, z toho mi už vůbec nebylo dobře :lol:… radši mlčím :mrgreen:

Chápu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185

Je to nevyčerpatelné téma. Jasně že existuje věrnost. U někoho celoživotní a u někoho dočasná :D Já jsem svému manželovi byla vždy věrná a věřím, že i on mě. Ale jestli to tak bude i za 10 let? No to netuším, ale snažím se o naše manželství pečovat, aby bylo krásné i do budoucna a navíc vidím, že se snaží i manžel.
Ale jak tady několikrát zaznělo. Z našeho pohledu se může zdát manželství těch druhých dokonalé, ale do hlavy a do postele jim nevidíme. Ve svém okolí jsem to už viděla tolikrát, že to moc povzbudivé není. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2687
12.5.16 12:10

Vetsinou to je tak, ze jeden v paru je ten vernej a druhy ne. :mrgreen: Ted jde o to, do ktery skupiny patrite vy. :mrgreen:
Ale ne fakt to tak casto kolem sebe pozoruju, ze ti verni troubove, maji nejvetsi behny v okoli a naopak. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
12.5.16 12:11
@Moise píše:
jo tak, já jsme si to blbě přečetla, myslela jsem, že je jí 33 a pak jsem si to přečetla pořádně :mrgreen:

No a já husa byla taková spokojená, když jsem zjistila, že to není žádná mladá kost :lol: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
12.5.16 12:16
@Moise píše:
@radkka najdi mu účetní ve fosilním věku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Pozor na to, vy nevíte, že stará stodola nejlíp hoří? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
12.5.16 12:17
@Anonymní píše:
Nechci ti brát iluze, ale z vlastní zkušenosti vím, že někteří mladí muži dávají přednost zralé kráse. Opravdu ne každá žena, které je 50+, musí být nutně
senilní babičkou, tak jako ne každá žena 20+ je automaticky svěží a vždy upravené poupátko. Je to zkreslující představa. Když jsem byla doma s dětmi na mteřské, tak jsem byla věčné unavená, nevyspalá a ztrhaná jako borůvka, k tomu bez peněz. Teď, když mám děti velké, mám na sebe dost času, vydělávám dost na to,
abych mohla svůj vzhled a postavu udržet v patřičné formě. Když mi bylo pětačtařicet, uháněl mě opravdu hezký, chytrý kluk, o dvacet let mladší. Byla jsem v nejlepší formě za celý svůj dosavadní život. Ani teď si nemůžu stěžovat. Zrovna minulý týden mě zase jeden muž oslovil „slečno“… :) Nemyslím to nijak zle. :kytka:

Jaké iluze? To, že jsou někteří chlapci na starší ženský, to není nic novýho. Každýho věc. Co se týká zralé krásy, tak jsem zjistila, že na toto má každý jiné měřítko, já osobně znám jednu jedinou ženskou, která ve 53 vypadá opravdu na 35, ostatní ženský vypadaj na to kolik jim je a spíše vypadají starší. To k životu prostě patří. A pokud vím, tak toto byla 60letá ženská o které mluvila radka, tzn. 60+… A je rozdíl mezi 45letou ženskou, které dost často vypadají ještě k světu a 60letou ženskou, u kterých se dá mluvit opravdu už jen o zralosti. Prostě na 60letou nebo ani 50letou ženskou vypadající na 30 nebo dokonce 20 opravdu nevěřím, věřím na 50-60leté ženské, které o sebe pečují a na jejich věk jim to sluší, ale stále vypadají na těch 50-60 ;)… a co se týká toho mého expřítele z mládí, tak to také opravdu nebyla zralá kráska :mrgreen: :lol: ale vytahaná zjizvená nevkusná stará ženská ;) takže asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.16 12:22

Jsem v manzelstvi verna, ale uvazuju o milenci. Duvod je ten, ze manzel neni na sex. Porad se ho musim doprosovat. Letos jsme se milovali jednou. Porad jen slibuje a nic. Na druhou stranu vim, ze by mi to neodpustil, tak me to brzdi. Mame deti a nechci jim kvuli sexu ublizit. Prosim zachovat anonym.
Anonym Alena.

• Citovat
  • Upravit
7939
12.5.16 12:23
@berusa.m píše:
Pozor na to, vy nevíte, že stará stodola nejlíp hoří? :lol:

A také se říká, že staré baráky bývají vlhké od sklepa :mrgreen:.

@Anonymní píše:
Jsem v manzelstvi verna, ale uvazuju o milenci. Duvod je ten, ze manzel neni na sex. Porad se ho musim doprosovat. Letos jsme se milovali jednou. Porad jen slibuje a nic. Na druhou stranu vim, ze by mi to neodpustil, tak me to brzdi. Mame deti a nechci jim kvuli sexu ublizit. Prosim zachovat anonym.
Anonym Alena.

Chápu, to je zapeklitá situace, ale pokud za manželovým odmítáním nejsou nějaké zdravotní komplikace, deprese atd., tak musí být dlouhodobé odmítání strašně frustrující.

Příspěvek upraven 12.05.16 v 12:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
12.5.16 12:25
@Anonymní píše:
Anonym Alena.

Chlap který má doma ženu, která chce sex a on odmítá, si nic jiného nezaslouží. Nedokážu si představit se toho doprošovat, nebo naopak manžela neustále odmítat. Manželství bez sexu a intimností není manželství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
12.5.16 12:32
@Anonymní píše:

a nehledal spíš náhradu maminky? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17308
12.5.16 12:35
@pohledzdruhestrany píše:
a nehledal spíš náhradu maminky? :think:

Babičky jsou v posteli fajn, vždycky si myslí, že je to už naposledy, tak do toho dají všechno :)
A za dobrý výkon dostanu štrůdl :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria