Existuje věrnost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1972
12.5.16 12:36

Věrnost existuje, jak u žen tak u mužů. Ale je to o tom, že člověk musí musí mít úctu k partnerovi, milovat ho a vážit si ho.Pak ho asi nikdy nenapadne si odskočit jinam. Je teda fakt, že pokud bych soudila podle diskuzí tady na miminu, tak jsou v posteli všichni se všema. Osobně neznám v rodině ani v okolí nikoho, kdo by někomu zahýbal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
12.5.16 12:37

Tak ja priliju olej do ohne; vernost existuje, jen nekteri ji nejsou schopni. Ja jsem svemu muzi verna a jsem si jista, ze on me taky:) 10 let spolu. Povahove neni zadny lovec a ani clovek, ktery by se dokazal opit tak, aby dokazal udelat takovou blbost. Rikame si vse, i to, ze k nevere na obou stranach byla prilezitost a oba jsme odmitli;) Nicmene dnes se vernost ani slusnost uz nenosi, tak smele do me, zhrzene damy a neverni panove 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
12.5.16 12:45
@terinka4444 píše:
Ano, jsme na stoprocent přesvědčená, že chlap může být a je věrný. Je nás tady takových víc, co máme dlouhodobé vztahy, já třeba 26 let a daly bychom obě ruce do ohně za to, že máme věrné chlapy. Nikdy se nic neprovalilo, nikdy žádný náznak, prostě fajn manželé a partneři, bez nějakých výkyvů a krizí. Jenže když to sem sem tam nějaká z nás napíše, okamžitě je rozcupována, jako naivní, hloupá nanynka, a chlap jen za toho, co v tom umí dobře chodit. Když ale argumentuješ tím, že prostě váš, co dělá, protože třeba pracujete spolu a od sebe jste velmi zřídkakdy, otočí se to proti tobě a jsi za stíhačku, manipulátorku a já nevím, co ještě. Všechny s těma dlouhodobýma věrnýma vztahama ( už jsme si psala s několika z nás SZ) máme stejnou zkušenost, jakmile někde v jakémkoliv tématu nadhodíme, že chlapovi věříme a víme, že nás nepodvádí, stejný scénář. Proto to nikdo nepíše. Ale takové vztahy a chlapi jsou.
A třeba moje tchýně s tchánem oslavili předloni 65let výročí svatby. Bavila jsme se s tchýní o nevěře a ona mi říkala, že věří, že jí nebyl nevěrný, že celý život měli krásný vztah, tchán žil vždycky pro rodinu, pravda, že já ho znám 26let a žádný náznak.Příspěvek upraven 12.05.16 v 08:16

:potlesk: :kytka: Vyborne napsano! Take mam doma pana uzasneho a nevim jak to popsat ale proste vim ze je verny. On je proste ten typ co ma rad v zivote jistoty a je staly, v hlave to ma srovnane a je rad ze si rozumime a milujeme se. Chce budovat nejen vztah ale i domov a velmi rad se mnou travi cas. To si nenamlouvam, to jde videt. Ja to mam stejne. Jsrm neskutecne stastna ze jsem nasla v dnesni dobe takoveho cloveka a do toho vseho jsmemeli stesti, ze jsme si padli do oka. A mam kolem sebe vztahy, ktere jsou na kocku ale ja jsem ta exotka, ta nudna patronka pri babskych drbech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.5.16 12:47
@terinka4444 píše:
Víš ajá si myslím, že pevný vztah je o tom, že prostě nemusíš připouštět svého muže v období, kdy prostě jsi ráda, že nějak funguješ a vůbec stojíš na nohách, i když to odbdobí trvá pár měsíců. Já s prvorozenou dcerou celé těhotenství stvaěla na baráku, ještě den před porodem jsme lezla po štavfích a natírala, večer byl sex a druhý den jsme v termínu porodila. A po šestinedělí fungovala v pohodě, dítě spalo v noci, prostě super. Pak se nám zadařilo druhátko, po několika IVF a potratech, těžce vydřené, skoro zázrak, a krvácení a strasti a strach a zákaz sexu, nějaký sex byl úplně ta poslední věc na světě, na co bych měla myšlenku. Pak přešlo období srachu, dítě už bylo natolik velké, že by přežilo a nastoupily ukrutné bolesti zad, děloha tlačila na páteř, ale tak, že jsme se neotočila a po schodech lezla po čtyřech. Nějaký sex ve chvíli, kdy jsme docílila nějaké úlevové polohy, kdy to přestalo bolet, bylo to poslední. A kupodivu manžel nepotřeboval být připuštěn, nepotřeboval, abych jako jinak uspokojovala jeho potřeby, aby on byl spokojen a uspokojen, naopak fungoval tak, aby ulevil a co nejvíc pomohl mně. No a pak se narodil náš druhý poklad, co ještě v roce s klidem vstával v noci co hodinu, přes den spala, v noci prostě vstávala. Takže nějaké energie ne sex zase tolik nebylo. A někdy jsme stála v koupelně přemýšlela, jestli si ty vlasy umyju nebo si raději půjdu lehnout. Určitě jsem při tom nemyslela, že musím být krásná pro manžela. Takže krásné období, ale období náročné a s minimem sexu. A nikdy by mě ani na okamžik nenapdalo, že by manžel šel tedy pro sex jinam, naopak, napůl se mnou v noci vstával, abychom to nějak překlenuli. A místo sexu se starla o dítě a nechával mě spát. A o tom to je, můj táta řekl mámě, když čekala bráchu, rizikově, že těhotné by se měly zavírat do ohrady a pouštět ven až po porodu, že těhotné jesou opruz, nejsou k ničemu a ještě kdo se na ně má dívat. Doslovně, mně bylo 12 let dodnes vidím maminku, jak pak plakala. Rozdílný pohled různých mužů.

Strašně krásně jsi to napsala! Doufám, myslím a hlavně věřím, že můj partner je stejně založen jako Tvůj. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2713
12.5.16 12:51
@kaminky píše:
Mnohé ženy také mají některé dny v měsíci potřebu lovit (to je ještě slabý výraz :) ), ale každá kvůli tomu není nevěrná. Na jedné straně mám roky budovaný vztah, děti, majetek. Na druhé straně stojí nový a bezcenný člověk. Musela bych být blázen, abych ublížila sobě, dětem, partnerovi a ohrozila vše, co mám kvůli ničemu. Pokud bych to udělala, tak s vědomím, že chci nový život, pak by to logiku mělo. Věrnost je rozhodnutí, myšlení v kategoriích „my“ nikoliv „já“, tzn. je v tom i určitá vyzrálost a stabilita. Každý holt není dospělý.

Vidím to taky tak, jen jsem to nechtěl napsat tak natvrdo abych tím nepopudil zdejší osazenstvo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2713
12.5.16 12:55
@LittleBoy píše: :palec: Konečně zdravý pohled na realitu všedních dnů…
Řekl bych spíš chápající pohled hříšníka. :nevim: Zdravý? To asi nee.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.16 13:03
@berusa.m píše:
Chlap který má doma ženu, která chce sex a on odmítá, si nic jiného nezaslouží. Nedokážu si představit se toho doprošovat, nebo naopak manžela neustále odmítat. Manželství bez sexu a intimností není manželství.

Kvuli nefungujicimu sexu rozborit rodinu? To je blbost. Kdyz jsou v tom deti, tak clovek premysli jinak.
 Alena

• Citovat
  • Upravit
5185
12.5.16 13:08
@Anonymní píše:
Kvuli nefungujicimu sexu rozborit rodinu? To je blbost. Kdyz jsou v tom deti, tak clovek premysli jinak.
Alena

Já neříkám, že se máš rozvádět. Ale že užít si jinde je jediné řešení! Ale už tím, že nad nevěrou uvažuješ a plánuješ je stejně cesta ke konci. Ta představa, že žiji vedle člověka který po mě vůbec netouží. Jak dlouho to jde vydržet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.16 13:18
@berusa.m píše:
Já neříkám, že se máš rozvádět. Ale že užít si jinde je jediné řešení! Ale už tím, že nad nevěrou uvažuješ a plánuješ je stejně cesta ke konci. Ta představa, že žiji vedle člověka který po mě vůbec netouží. Jak dlouho to jde vydržet?

Neveru neplanuju, naopak odsuzuju. Jsem tak vychovana. Manzel prestal mit chut uz nekolik let zpatky. Urcite pet nebo sest. Kdyz ho zadam o sex, tak se premuze. Ale milenec taky neni reseni. Nelibi se mi to, ale co nadelam.
 Alena.

• Citovat
  • Upravit
69235
12.5.16 13:56
@radkka píše:
@terinka4444 ta je svatá a její muž taky.

lepší svatá, než trapná

@juliettee vidíš? A je to tady, tohle je přesně to, co jsem ti psala hned na první stránce. Nemůžeš tady napsat, že si nejste s manželem nevěrní, že máte dlouhodobé hezké manželství, a to ani v diskuzi, kde jsi se vyloženě ptala na to, jestli si je někdo ve vztahu věrný, a že nevěru neuznáváš, protože nějaká závistivá hlupoňa to hned otočí ironicky proti tobě a dokonce klidně si vezme do úst i toho manžela, který v podstatě nemá s emiminem nic společného. Proto to tady nečteš, o spokojených věrných párech a rodinách. Tohle totiž nemáme zapotřebí. Takže se měj hezky, věrní skvělí muži existují a existují ženy, které si jich váží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
12.5.16 13:59

@terinka4444 Není trapné spíš tvoje útočení? Trochu nadhledu, děvče. :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
12.5.16 14:01
@Anonymní píše:
Alena

Nefungující sex = nefungující vztah. Proč mu to nefunguje? Je už starej?
Jsou prášky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.5.16 14:10
@Hanney píše:
Nefungující sex = nefungující vztah. Proč mu to nefunguje? Je už starej?
Jsou prášky.

Vek 40. Nema na to chut, nepotrebuje. Pry neni kralik.
Erekce funguje.
 Alena

• Citovat
  • Upravit
25123
12.5.16 14:16
@Anonymní píše:
Vek 40. Nema na to chut, nepotrebuje. Pry neni kralik.
Erekce funguje.
Alena

to neni o věku, můj manžel je starší o 11 let ode mě, je mu 47 a funguje mu to skvěle…spíš bych řekla, že tam bude jiný problém :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
12.5.16 14:23
@takymanžel píše: Řekl bych spíš chápající pohled hříšníka. :nevim: Zdravý? To asi nee.

Ale kdepak, jsi úplně vedle. Podle zdejších měřítek jsem vždy byl 100% věrný
své partnerce, ale podle svých interních to zase tak křišťálově čisté nebylo. A ani ona není úplně „čistá“.

Je to pouze můj realistický pohled na svět takový jaký je a ne na takový jaký bychom si jej možná přáli mít. Já se jenom na nevěru dívám střízlivým pohledem a 100% věrnost prostě neberu jako svatý grál párového života. V životě nás můžou potkat daleko horší věci než nevěra partnera. Fyzickou nevěru (sex) partnerky mám až někde na čtvrtém-pátém místě toho, čeho bych se v životě fakt nechtěl dožít. A své partnerce věřím 100% akorát to, že se k své případné nevěře postaví čelem a ponese si s plným vědomím všechny následky s tím spojené a nebude alibisticky hledat všechny polehčující okolnosti jako je alkohol, chemie, kouzlo okamžiku, osudová přitažlivost apod. blbosti. A také ji důvěřuji v tom, že kdyby přeci k něčemu došlo a šlo by z její strany pouze o sex, bude se snažit abych se o tom nikdy nedověděl, tedy pokud bych se na to zcela cíleně nezeptal. A pokud bych přeci jen měl potřebu se zeptat, pak bych očekával pravdu. A ptal bych se až ve chvíli, kdy bych tu pravdu skutečně znal. Tím bych si pouze ověřil, jesli ji můžu i nadále důvěřovat i když se podle většiny dopustila toho největšího hříchu na světě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí