Existuje věrnost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
12.5.16 11:31
@Callipo90 píše:
Nevěříš na věrnost, protože jsi v době, kdy jste měli starosti s partnerem roztáhla nohy jinde? Není to smutný? :) Myslíš, že takhle řeší starosti a problémy každý? :)

Popravdě? Zkušenost mi prostě říká, že je to častější, než si některé „dokonalé ženy“ myslí, po světě běhá mnoho a mnoho lidí, co si mysleli, že „ten jejich by nikdy…“. A jak pak někdo reagoval níže - že dávat ruce do ohně za jiného člověka, kterému do hlavy prostě nevidíš, může být ošidné.
Nechci se tu nějak omlouvat nebo něco vysvětlovat, pouze jsem chtěla říct, že někdy se to prostě tak stane, zároveň to ale nemusí mít destruktivní vliv na partnerstký vztah.
Jen dodám, ty starosti nebyly s partnerem ;)
 QQQ

• Citovat
  • Upravit
20767
12.5.16 11:34
@Callipo90 píše:
Tak samozřejmě za to, jestli se to stane nebo nestane v budoucnu ruku do ohně taky nedám. Nejsem blázen, nemám věšteckou kouli. Ale zároveň nemá smysl o tom přemýšlet. Co se stane stane se a já mu 100% věřím a dávám do toho všeho. Jinak to totiž ani neumím. A myslím, že on to má podobně.

S tím souhlasím. Teď jsem si vzpomněla na jednu veselou příhodu :lol: Manžel rozjel podnikání a dost času tráví se svou účetní, která je jen asi o 2 roky mladší, než jeho mamka… říkala jsem si, že by žárlil jen blázen :mrgreen: no a teď jsem přistihla kamaráda, jak si to rozdává s šedesátkou (kamarádovi je 33) 8o doma má mladou krásnou ženu a dvě děti. Koukala jsem jak vrána a chvíli mi to leželo v hlavě :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
12.5.16 11:35
@Anonymní píše:
Popravdě? Zkušenost mi prostě říká, že je to častější, než si některé „dokonalé ženy“ myslí, po světě běhá mnoho a mnoho lidí, co si mysleli, že „ten jejich by nikdy…“. A jak pak někdo reagoval níže - že dávat ruce do ohně za jiného člověka, kterému do hlavy prostě nevidíš, může být ošidné.
Nechci se tu nějak omlouvat nebo něco vysvětlovat, pouze jsem chtěla říct, že někdy se to prostě tak stane, zároveň to ale nemusí mít destruktivní vliv na partnerstký vztah.
Jen dodám, ty starosti nebyly s partnerem ;)
QQQ

Zkušenost sis zažila ty sama, do ostatních 100% nevidíš, takže nemá smysl spekulovat kdo ano a kdo ne. Jsou prostě věrní a nevěrní. Ano, někdy se to stane… s tím souhlasím, to je asi tak vše. Destruktivní to být nemusí, pokud na to máš žaludek. No upřímně o to hůř ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30200
12.5.16 11:37
@Moise píše:
Ale nejsou. Já je mám ráda :mrgreen: Všechno je to o lidech, jestli jsou jenom rozumní nebo se spustí z řetězu sotva zabouchnou dveře auta.
Mimochodem, není to tak dávno, co se mi takhle spustila kolegyně - na první pohled dokonalá matka, ukázkový vztah s manželem, dítka jak ze žurnálu, zdravá strava, zdravý životní styl, všechno hrozně řeší. No a stačila volnost po x letech strávených doma s dítkama a pár skleniček vína a byla jak utržená z řetězu, dokonalý manžel a dítka zapomenuty :mrgreen: A co myslíš, po školení se pokorně vrátila domů a vše je zas ve starých kolejí. Dokonalá matka :mrgreen:

Potřebovala si jen zařádit a vrznout.. To se stává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30200
12.5.16 11:40
@Moise píše:
Já bych ruku do ohně nedala za nikoho.. a tady vidíš, že kolikrát je to problematické ji tam dát sama za sebe :lol: :lol:

Za tu svoji bych ruku zkusil dát do ohně. Za sebe určitě ne a to jsem věrný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
12.5.16 11:44
@berusa.m píše:
V manželství se chovám tak, aby chlapovi rozhodně nezbyl žádný čas ani peníze pro milenky! :mrgreen:
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
12.5.16 11:44
@radkka píše:
S tím souhlasím. Teď jsem si vzpomněla na jednu veselou příhodu :lol: Manžel rozjel podnikání a dost času tráví se svou účetní, která je jen asi o 2 roky mladší, než jeho mamka… říkala jsem si, že by žárlil jen blázen :mrgreen: no a teď jsem přistihla kamaráda, jak si to rozdává s šedesátkou (kamarádovi je 33) 8o doma má mladou krásnou ženu a dvě děti. Koukala jsem jak vrána a chvíli mi to leželo v hlavě :oops:

Tak to je hodně hard :mrgreen: :lol: :roll: a na 60letý udržovaný krásný ženský nevěřím, max. z časopisů :lol:… možná nějaká úchylka :think: to mu manželka opravdu neposkytne :lol: :roll:… tohle nechápu vůbec, je to za účelem jen nějakého hokusu pokusu a pěkně nechutný. Tady hrají prostě dost roli ty vlastnosti jaké má ten chlap. Vyměnil úctu ke své ženě za š*k s babičkou :nevim: tohle by mě asi hodně ponížilo. Nicméně já mám podobnou zkušenost, aby sis to nevyložila špatně teda :lol: kdysi dávno jsem chodila s jednim frajerem, on 26, já o něco mladší. V pc jsem mu našla fotky tak 55letý vytahaný ženský s růžovou hubou a žlutýma chemlonovýma vlasama. Byla tam nahá, kozy až na zem, no dneska se směju když si vzpomenu :lol: :lol: ale do smíchu mi nebylo tenkrát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
12.5.16 11:45
@radúna píše:
Já ti rozumím. Ale pořád je to jen očekávání.
Je to očekávání toho, že když (ne)můžu já tak (ne)může i ten druhý.
Ve své podstatě očekáváš, že ti oplatí stejnou mincí.
V tomhle případě věrností.
Použila jsem termín - dlužíte si. Není moc od věci tenhle termín.

Ty popisuješ, že jsi málem svému muži byla nevěrná, ale udržela jsi se.
Ve své podstatě očekáváš, že kdyby on byl postaven do stejné situace, tak se taky udrží a nezahne ti.

Ale nemůžeš říct, že se (nějaký) chlap udrží, protože jemu žena věrná.

ale jo jasně víš jak nečiň druhým to, co nechceš aby činili oni tobě 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56326
12.5.16 11:46

@Callipo90 já se tomu nedivím, pánové většinou nezahýbají s holkama hezčíma než to co mají doma, kolikrát je to přesně naopak :mrgreen:

@Honza 12 :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
12.5.16 11:49
@Moise píše:
@Callipo90 já se tomu nedivím, pánové většinou nezahýbají s holkama hezčíma než to co mají doma, kolikrát je to přesně naopak :mrgreen:@Honza 12 :mrgreen: :mrgreen:

Proč myslíš, že to tak je? :think: Tohle totiž úplně přesahuje moje chápání :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
12.5.16 11:54
@Callipo90 píše:
Tak to je hodně hard :mrgreen: :lol: :roll: a na 60letý udržovaný krásný ženský nevěřím, max. z časopisů :lol:… možná nějaká úchylka :think: to mu manželka opravdu neposkytne :lol: :roll:… tohle nechápu vůbec, je to za účelem jen nějakého hokusu pokusu a pěkně nechutný. Tady hrají prostě dost roli ty vlastnosti jaké má ten chlap. Vyměnil úctu ke své ženě za š*k s babičkou :nevim: tohle by mě asi hodně ponížilo. Nicméně já mám podobnou zkušenost, aby sis to nevyložila špatně teda :lol: kdysi dávno jsem chodila s jednim frajerem, on 26, já o něco mladší. V pc jsem mu našla fotky tak 55letý vytahaný ženský s růžovou hubou a žlutýma chemlonovýma vlasama. Byla tam nahá, kozy až na zem, no dneska se směju když si vzpomenu :lol: :lol: ale do smíchu mi nebylo tenkrát :lol:

Byla už dost vyjetá a na můj vkus až moc vyzývavě oblečená (na ten věk, jsem zastánce toho, že to chce taky trochu důstojnosti, 60 neni 20). On byl dost nalitej a prostě ho chtěl někam strčit, tahle byla dost svolná :poblion: Vůbec nevím, jak bych reagovala, kdybych zjistila, že můj muž spí s fosílií (pardon) 8o měla bych asi pocit, že je to fakt chudák a bylo by mi z něj zle.
No, tak to věřím, že ti nebylo do smíchu, já bych se teda těžko probírala z šoku 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
12.5.16 11:56
@Callipo90 píše:
Proč myslíš, že to tak je? :think: Tohle totiž úplně přesahuje moje chápání :lol:

I moje :mrgreen: Ale necháme toho, jo?! :cert: :cert: :mrgreen: Asi jdu zkontrolovat manžela :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56326
12.5.16 12:01

@radkka najdi mu účetní ve fosilním věku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.16 12:02
+
@Callipo90 píše:
Tak to je hodně hard :mrgreen: :lol: :roll: a na 60letý udržovaný krásný ženský nevěřím, max. z časopisů :lol:… možná nějaká úchylka :think: to mu manželka opravdu neposkytne :lol: :roll:… tohle nechápu vůbec, je to za účelem jen nějakého hokusu pokusu a pěkně nechutný. Tady hrají prostě dost roli ty vlastnosti jaké má ten chlap. Vyměnil úctu ke své ženě za š*k s babičkou :nevim: tohle by mě asi hodně ponížilo. Nicméně já mám podobnou zkušenost, aby sis to nevyložila špatně teda :lol: kdysi dávno jsem chodila s jednim frajerem, on 26, já o něco mladší. V pc jsem mu našla fotky tak 55letý vytahaný ženský s růžovou hubou a žlutýma chemlonovýma vlasama. Byla tam nahá, kozy až na zem, no dneska se směju když si vzpomenu :lol: :lol: ale do smíchu mi nebylo tenkrát :lol:

Nechci ti brát iluze, ale z vlastní zkušenosti vím, že někteří mladí muži dávají přednost zralé kráse. ;)

Příspěvek upraven 11.05.19 v 19:10

• Citovat
  • Upravit
20767
12.5.16 12:03
@Moise píše:
@radkka najdi mu účetní ve fosilním věku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No, tu právě má :mrgreen: 8o 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria