Existuje věrnost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25123
12.5.16 09:00

@juliettee no já ti to napíšu asi takhle pokud dokážeš být věrná ty, tak to dokáže i ten chlap…ono je to pouze o nastavení priorit a o určité morálce nebo nevim, jak to nazvat…z jiných diskuzí možná víš, že jsem si psala s jiným v době naší manželské krize a že to málem tou nevěrou skončilo, ale nevim proč, když mělo dojít na věc, tak jsem to prostě nedokázala manželovi přes to všechno, co se stalo udělat, sebrala se a šla domů a jo zůstala jsem věrná… takže tajně doufám, že on to má stejně :nevim: 8) a jestli ne, tak to nechci vědět a jestli nějaké příště bude, tak neodejdu :mrgreen:

p. s. ale prostě 100 % není nikdy nic - takže bych řečem typu, jak byli babička s dědečkem si celý život věrni a nikde nikdo neviděl náznaky zas tak moc nevěřila, spíš že se to tak hezky skrylo, že to rodinu neohrozilo…což ve výsledku je dobře 8)

Příspěvek upraven 12.05.16 v 09:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40536
12.5.16 09:00
@zoidberg píše:
Dobrá, takže to upravím, věrnost nepožaduji (ani to nelze, jsem realista), ale požaduji slušnost a spolehlivost. Lepší? :D

Už to zní lépe ;)
Ale ženy jsou i věrné, zas bych to tak černě neviděla :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474
12.5.16 09:01

Určitě existuje. Ale ne u všech. Bývalý mi byl nevěrný.. Současný přítel je věrný, ovšem jsme spolu 3roky :) No bohužel po jedne nevěře mam trochu problém s důvěrou, ale věřím mu. Pry je nejvěrnější chlap na planetě :D No to se uvidí po čase ale věřím tomu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
@terinka4444 píše:
Víš ajá si myslím, že pevný vztah je o tom, že prostě nemusíš připouštět svého muže v období, kdy prostě jsi ráda, že nějak funguješ a vůbec stojíš na nohách, i když to odbdobí trvá pár měsíců. Já s prvorozenou dcerou celé těhotenství stvaěla na baráku, ještě den před porodem jsme lezla po štavfích a natírala, večer byl sex a druhý den jsme v termínu porodila. A po šestinedělí fungovala v pohodě, dítě spalo v noci, prostě super. Pak se nám zadařilo druhátko, po několika IVF a potratech, těžce vydřené, skoro zázrak, a krvácení a strasti a strach a zákaz sexu, nějaký sex byl úplně ta poslední věc na světě, na co bych měla myšlenku. Pak přešlo období srachu, dítě už bylo natolik velké, že by přežilo a nastoupily ukrutné bolesti zad, děloha tlačila na páteř, ale tak, že jsme se neotočila a po schodech lezla po čtyřech. Nějaký sex ve chvíli, kdy jsme docílila nějaké úlevové polohy, kdy to přestalo bolet, bylo to poslední. A kupodivu manžel nepotřeboval být připuštěn, nepotřeboval, abych jako jinak uspokojovala jeho potřeby, aby on byl spokojen a uspokojen, naopak fungoval tak, aby ulevil a co nejvíc pomohl mně. No a pak se narodil náš druhý poklad, co ještě v roce s klidem vstával v noci co hodinu, přes den spala, v noci prostě vstávala. Takže nějaké energie ne sex zase tolik nebylo. A někdy jsme stála v koupelně přemýšlela, jestli si ty vlasy umyju nebo si raději půjdu lehnout. Určitě jsem při tom nemyslela, že musím být krásná pro manžela. Takže krásné období, ale období náročné a s minimem sexu. A nikdy by mě ani na okamžik nenapdalo, že by manžel šel tedy pro sex jinam, naopak, napůl se mnou v noci vstával, abychom to nějak překlenuli. A místo sexu se starla o dítě a nechával mě spát. A o tom to je, můj táta řekl mámě, když čekala bráchu, rizikově, že těhotné by se měly zavírat do ohrady a pouštět ven až po porodu, že těhotné jesou opruz, nejsou k ničemu a ještě kdo se na ně má dívat. Doslovně, mně bylo 12 let dodnes vidím maminku, jak pak plakala. Rozdílný pohled různých mužů.

No, máš úžasného manžela, kterého si můžeš vážit, gratuluji. Jenže takto osvícených je prostě míň, než těch druhých (viz tvůj táta). Tak to prostě je, s tím se nic nenadělá.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@juliettee píše:
přesně přesně, tak když mi to s někým nevyhovuje, tak s ním nejsem, nebo se to snažím dát nějak dohromady a nezačínám se románek někde „vedle“…

Tak ti dám příklad mojí kamarádky. Má doma chlapa, který je pracovitý, krásný, milý, zábavný, chytrý, zabezpečí rodinu, je pracovitý, pomáhá jí s domácností, ale je necitlivý, nedokáže jí dávat najevo lásku, ani vyslechnout její trápení a podpořit jí. Byla z toho strašně nešťastná, ale přece nebude rozbíjet rodinu jen protože jí neumí obejmout. Do kanceláře jí dali nového kolegu, se kterým si padli do noty, časem zjistila, že se mu může i svěřovat, on jí vždy uměl podpořit, polichotit a ona na něj dojatě koukala, protože jí dával to, co jí roky chybělo a nakonec ujela. Kontakt s ním přerušit nemohla, byli spolu denně a i když se snažila, tak se tomu neubránila, protože s ním zažívala něco, co si myslela, že už nikdy neprožije.
Nadává si, je jí to líto, je z toho nešťastná, rozhodně se alibisticky neobhajuje a já, ač nevěry nesnáším, jí za to vůbec neodsuzuji. Bylo mi jí líto celé ty roky.
Anonym, třetí osoba a je to dost citlivé.

• Citovat
  • Upravit
12.5.16 09:03

Jistě že existuje věrnost, akorát každou chvilku k někomu jinému. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
12.5.16 09:03

@terinka4444 tak já teď asi trochu odbočím. Mám zdravotní problémy, neustále opakující se záněty, bolest podbříšku atd…gynekolog nemůže přijít na to co mi je, vždycky nasadí léky a čeká co se stane, takže nemůžeme mít sex třeba měsíc. A partner byl taky v pohodě, nikdy žádný náznak toho že by se zlobil že nebude sex. Bohužel jsme tímto docela omezení, tak si někdy třeba připadám špatně kvůli tomu, ale on vypadá že to bere a snaží se mě podpořit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
12.5.16 09:05
@terinka4444 píše:
pak takový chlap, co se neřídí jen svý pudem, prostě nespokojený vztah vyřeší tím, že ho ukončí a najde si partnerku, která bude souznít s jeho potřebama. Ovšem najít si bokovku s tím, že nesjou uspokojeny jeho potřeby, to je jednodušší, což. A navíc, ve spokojeném vztahu prostě sex funguje, alespoň na takové úrovni, že nenní partner bez sexu půl roku. Pokud není zdravotní důvod, v běžně fungujícím vztahu prostě půlroční pauzy nejsou.

Ale jsou, mám právě pár známých, které jsou celé šťastné z miminka, mají toho chlapa rády, ale od otěhotnění prostě na sex rezignovaly. A ne, chlap jim nezahnul, ale když vidím, jak se k němu chovají, nedivila bych se tomu.. nerespektují jejich názor, pomalu jim nedovolují mimčo ani pochovat a umí akorát čekat s nataženou rukou pro peníze.. Smutné.. Bohužel, i tak holt hormony s ženskýma blbnou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
12.5.16 09:06

@juliettee jak jste spolu dlouho? měsíc v dlouhodobém vztahu nic neni, to se v pohodě vydrží netrap se tim :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30194
12.5.16 09:06
@terinka4444 píše:
pak takový chlap, co se neřídí jen svý pudem, prostě nespokojený vztah vyřeší tím, že ho ukončí a najde si partnerku, která bude souznít s jeho potřebama. Ovšem najít si bokovku s tím, že nesjou uspokojeny jeho potřeby, to je jednodušší, což. A navíc, ve spokojeném vztahu prostě sex funguje, alespoň na takové úrovni, že nenní partner bez sexu půl roku. Pokud není zdravotní důvod, v běžně fungujícím vztahu prostě půlroční pauzy nejsou.

Jo jo.. Ale tak jak existují naprosto věrní chlapi, tak stejně tak existují chlapi, kteří mají naprosto spokojenej vztah, a občas si i prožijou románek jinde.. Lidé jsou různí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
12.5.16 09:08
@odlaska píše:
No, máš úžasného manžela, kterého si můžeš vážit, gratuluji. Jenže takto osvícených je prostě míň, než těch druhých (viz tvůj táta). Tak to prostě je, s tím se nic nenadělá.. ;)

a teď mi řekni, takový ten druhý typ chlapů, co v mnou popsané situaci jde a řeší si to bokovkolu, protože manželka na sebe nedbala a na něj nedabala…stojí takový chlap za to, aby ses jím vůbec zaobírala nebo s ním snad trávila další život? Na to je život příliš krátký, aby ho člověk trávil po boku někoho, kdo v kritických situacích selhává a myslí na ty své pudy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
12.5.16 09:08

@brumdinka no známe se už pár let, ale cca dva roky spolu bydlíme ;) právě mě to někdy trápí, mám strach že mu to nebude stačit, ale on je fakt v pohodě, chápe to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
12.5.16 09:10
@juliettee píše:
@brumdinka no známe se už pár let, ale cca dva roky spolu bydlíme ;) právě mě to někdy trápí, mám strach že mu to nebude stačit, ale on je fakt v pohodě, chápe to :)

tak to neřeš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
12.5.16 09:14
@terinka4444 píše:
a teď mi řekni, takový ten druhý typ chlapů, co v mnou popsané situaci jde a řeší si to bokovkolu, protože manželka na sebe nedbala a na něj nedabala…stojí takový chlap za to, aby ses jím vůbec zaobírala nebo s ním snad trávila další život? Na to je život příliš krátký, aby ho člověk trávil po boku někoho, kdo v kritických situacích selhává a myslí na ty své pudy.

A proč ne? Jen proto, že potřebuje sex a holt v opilosti selže, protože se o něj žena nepostará, tak to přece neznamená, že jinak stojí za prd. Může to být fajn chlap, který tu ženu má rád, akorát v kritické situaci selhal.. Nesoudila bych tak přísně, navíc u každého jsou jiné okolnosti, jiné podmínky, jiná nátura.. Nejde zaškatulkovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
12.5.16 09:15
@juliettee píše:
@terinka4444 tak já teď asi trochu odbočím. Mám zdravotní problémy, neustále opakující se záněty, bolest podbříšku atd…gynekolog nemůže přijít na to co mi je, vždycky nasadí léky a čeká co se stane, takže nemůžeme mít sex třeba měsíc. A partner byl taky v pohodě, nikdy žádný náznak toho že by se zlobil že nebude sex. Bohužel jsme tímto docela omezení, tak si někdy třeba připadám špatně kvůli tomu, ale on vypadá že to bere a snaží se mě podpořit.

když by to bylo obráceně, když by měl manžel problémy, které by mu znemožňovaly sex na měsíc, pak by to chvíli šlo, pak by to zase znemožnilo sex, co bys dělala ty? To samé, co tvůj manžel přeci, prostě trpělivě čekala, až se dá dokupy. Já prostě nevěřím tomu, že chlap je pudama zmítaná nepřemýšlející bytost. Že když má doma manželku, která prostě nemůže, tak že si jdem jinam, aby se uspokojil. Ve chvíli, kdy bych měla připustit, že je chlap( myšlenou jako obecně prostě pohlaví chlap) takto nastaven, jak je tu psáno od přírody a je to pro něj přirozené, pak nemá smysl vůbec s nimi zakládat nějaké vztahy, protože prostě logicky selžou. A tomu já nevěřím. Věřím tomu, že taky mají mozek, a prostě se ovládají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí