Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejsem tu mezi vámi dlouho, ale navrhuji přejmenovat e-mimino na e-prase. Co ty na to admine? ![]()
@Floralys píše:
Nejsem tu mezi vámi dlouho, ale navrhuji přejmenovat e-mimino na e-prase. Co ty na to admine?
Taky bych se přidala, normální ženská se tady přece nebude svěřovat jak honí chlapovy doma ptáka. Tohle snad patří do soukromí každé z nás ne? A nebo se pletu. Že by už sex byla veřejná záležitost
A pokud to není troll tak proč je anonymní, když má tady spoustu diskuzí, za co se potom stydí. Já bych navrhla adminům, jestli by nemohli zvážit, aby kdo chce tady diskutovat, aby se zaregistroval. A ne aby tady byl každý anonymní a urážel tady ostatní uživatelky. Nebo psal sprosťárny. Myslím že některé diskuze jsou tady dost nevhodné a některé anonymy zakládají stupidní témata donekonečna.
@mamule42 píše:
Taky bych se přidala, normální ženská se tady přece nebude svěřovat jak honí chlapovy doma ptáka. Tohle snad patří do soukromí každé z nás ne? A nebo se pletu. Že by už sex byla veřejná záležitostA pokud to není troll tak proč je anonymní, když má tady spoustu diskuzí, za co se potom stydí. Já bych navrhla adminům, jestli by nemohli zvážit, aby kdo chce tady diskutovat, aby se zaregistroval. A ne aby tady byl každý anonymní a urážel tady ostatní uživatelky. Nebo psal sprosťárny. Myslím že některé diskuze jsou tady dost nevhodné a některé anonymy zakládají stupidní témata donekonečna.
Ti, co píší anonymně, jsou zaregistrovaní. Jen si zvolí uvést anonymně. Aspoň myslím.
@Floralys píše:
Ti, co píší anonymně, jsou zaregistrovaní. Jen si zvolí uvést anonymně. Aspoň myslím.
Přesně tak.
@stinga píše:
no sex určitě existuje, snad
ale takové popisování detailů je běžné u honimírů, kteří si to u diskuse dělají
Jak to vis? Znas jich hodne?
@Floralys píše:
Nejsem tu mezi vámi dlouho, ale navrhuji přejmenovat e-mimino na e-prase. Co ty na to admine?
Co je zrovna tady tak prasackeho?
@mamule42 píše:
Taky bych se přidala, normální ženská se tady přece nebude svěřovat jak honí chlapovy doma ptáka. Tohle snad patří do soukromí každé z nás ne? A nebo se pletu. Že by už sex byla veřejná záležitostA pokud to není troll tak proč je anonymní, když má tady spoustu diskuzí, za co se potom stydí. Já bych navrhla adminům, jestli by nemohli zvážit, aby kdo chce tady diskutovat, aby se zaregistroval. A ne aby tady byl každý anonymní a urážel tady ostatní uživatelky. Nebo psal sprosťárny. Myslím že některé diskuze jsou tady dost nevhodné a některé anonymy zakládají stupidní témata donekonečna.
Nesouhlasim
@Venetia píše:
Co je zrovna tady tak prasackeho?
Ale asi nic. Už si zvykám. ![]()
@Floralys píše:
Ale asi nic. Už si zvykám.
No vidíš, za chvíli budeš i polykat. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, prosím anonym. Můj přítel ( poměrně nový) se mi svěřil, že radši než kouření má když mu to žena dělá rukou. A to prý proto, že potřebuje větší stisk, což asi pusou je pro něj máloA ještě mi řekl, že klasické honění pohyby sem a tam ho nebaví. Má rád ( pardon za popis
) když se mu prsty tře žalud a dělá se pohyb jako když chcete vymáčknout citron. Měly jste někdy chlapa, který má radši uspokojování rukou než se nechat dělat orálně???
Tak každý chlap je jiný, to snad tušíš, že…
Tady nezbývá, než začít posilovat stisk ruky třeba na gumovém míčku, aby byl chlap spokojený anebo jít od toho, nic jiného tu nevymyslíme, pokud tedy neočekáváš, že tu bude každý detailně popisovat styl honby a styl mačkání žaludu doma… ![]()
@samá práce píše:
No vidíš, za chvíli budeš i polykat.
Myslíš? Z čeho tak usuzuješ? ![]()