Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj, prosím anonym. Můj přítel ( poměrně nový) se mi svěřil, že radši než kouření má když mu to žena dělá rukou. A to prý proto, že potřebuje větší stisk, což asi pusou je pro něj máloA ještě mi řekl, že klasické honění pohyby sem a tam ho nebaví. Má rád ( pardon za popis
) když se mu prsty tře žalud a dělá se pohyb jako když chcete vymáčknout citron. Měly jste někdy chlapa, který má radši uspokojování rukou než se nechat dělat orálně???
zalez úchyle, aspoň na ten Štědrý večer ![]()
@admin
No tak ať potvrdí, na Štědrý den je to nevhodné téma, teda je nevhodné vždycky
To je Vám taková nevinná hra, která se hraje o Štědrém večeru, když se kolem rozlévá mír a láska!
@Anonymní píše:
Jo a anální sex a podobné tu jsou v pořádku
anální sex nečtu, ani mě nezajímá
@Janli píše:
Ale holky, copak na štědrej den přesnotává existovat sex?
no sex určitě existuje, snad ![]()
ale takové popisování detailů je běžné u honimírů, kteří si to u diskuse dělají
@Anonymní píše:
Ahoj, prosím anonym. Můj přítel ( poměrně nový) se mi svěřil, že radši než kouření má když mu to žena dělá rukou. A to prý proto, že potřebuje větší stisk, což asi pusou je pro něj máloA ještě mi řekl, že klasické honění pohyby sem a tam ho nebaví. Má rád ( pardon za popis
) když se mu prsty tře žalud a dělá se pohyb jako když chcete vymáčknout citron. Měly jste někdy chlapa, který má radši uspokojování rukou než se nechat dělat orálně???
A já bych tě rád připálil bradavky zapalovačem
. Přeji krásný štědrý večer ![]()
@Anonymní píše:
Jsi trapná a já nejsem úchyl. Ostatně admin může potvrdit
Na základě čeho to může potvrdit? ![]()
@mamina2017 píše:Že jsem poměrně známá tady
Na základě čeho to může potvrdit?
@stinga píše:
anální sex nečtu, ani mě nezajímá
Není o co stát. Když jsem si přečetla, co dělá místní uživatelka Emimina Klopotková při análním sexu, chtělo se mi
.
Příspěvek upraven 24.12.21 v 21:39
Ne, nesetkala. Ale nepřijde mi to nic divného. Podle vkusu každého soudruha, ne?
Ahoj, prosím anonym. Můj přítel ( poměrně nový) se mi svěřil, že radši než kouření má když mu to žena dělá rukou. A to prý proto, že potřebuje větší stisk, což asi pusou je pro něj málo
A ještě mi řekl, že klasické honění pohyby sem a tam ho nebaví. Má rád ( pardon za popis