Extrakce osmičky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
26.10.16 22:23

@warita Dekuji. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
184
27.3.17 15:06

Taky pridam svou zkusenost, kdyby treba nekdo chtel :) dnes jsem byla na vysekani spodni 8.Jsem v 6 mesici. Byly mi dany 3 injekce a cekala jsem asi pul hodiny, nez to zabralo jelikoz jsem tam mela zanet 8o Samotny zakrok..no jsem poseroutka co se tyce zubare a kdyz mi zub pacila tak jsem to citila i pres tolik injekci. Zvuky krupajici kosti a ten tlak kdy jsem myslela ze mi praskne cela celist az k uchu je hrozny..Nechcu nikoho strasit ale tohle mezi,,v pohode" zazitky neradim.. :oops: Jsem 3 hodiny po zakroku a zacina to prichazet k sobe 8o :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
30.3.17 12:30

@Ajuszka Ja byla pred tydnem a neco na druhe extrakci moudraku a teda bolest, ze sem chvilema chtela umrit. Priprvni extrakci se mi udelalo suche luzko, bolesti byly mesic a brala sem dvoje antibiotika za sebou.Ted zas komplikace s druhou extrakci a pro zmenu se mi udelal zanet tak zase antibiotika. V obou pripadech sem musela na neschopenku-s bolesti bych nedokazala pracovat ani analgatika mi moc bolest nezmirnila.Tot ma zkusenost se spodnima moudrakama, :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
30.3.17 12:32

I na Stomatochirurgii sem rekla, ze radsi bych sla znova rodit.Mela sem zuby prorezane jen castecne, takze sem mela chirurgicke odstraneni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
30.3.17 12:35

@jednažena je to hnus, hodne holek pise ze radeji pujdou znovu rodit nez tohle :D me ani nezabral paralen a nic jineho nemuzu takze ja tise trpim. Prosim te a jak se pozna to suche luzko? muze se udelat iprestoze mam uz atb pro jistotu nasazene a mam to sesite? Ja jsem totiz v utery vecer konecne otevrela pusu na kartacek tak jsem si trochu vycistila zuby. K te strane jsem se ani nepriblizovala nicmene jak jsem to vyplivla tak tam byla malinka krevni srazenina. Myslis ze to mohlo byt ono? :oops: jako boli me to tak normalne, otok jeste trochu mam. Vcera me dokonce snad bolela i 7 vedle nebo uz jsem psychopat.. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4248
30.3.17 12:45

@Ajuszka jen k tomu ze te boli sedmicka, mne pred mesicem a pul trhala zubarka sestku.Od ty doby me na stridacku boli ty ostatni 3 sestky. Nikdy predtim me nebolely, takze si myslim, ze to spojitost ma. A jinak jsi pro me hrdinka, ze jsi to zvladla v tehu.Ja po ty sestce myslela, ze chcipnu, pak se mi tam udelal zanet, dostala jsem atb. Trhala mi to 15 unora a teprve ted od pondeli jsem bez prasku.Do ty doby to byla hrozna bolest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
30.3.17 12:46

@Ajuszka Hele suche luzko je vlastne obnazena kost, jestli sem to dobre pochopila :mrgreen:.Me se neudelala te krevni srazenina a mela sem diru az ke kosti. Rekli mi, ze jde videt hola kost. Bolest fakt brutalni, ze sem i brecela.Taky sem mela preventivne atb. Ted mi preventivne nedali a udelal se zanet.No mam 2 diry po zubech a pada mi tam zradlo :D :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
30.3.17 12:47

@Ivana 85 no me moc moznosti nezbyvalo :,( mela jsem ji nalezato a kousek se mi udrolil..neslo s tim nic delat a nez cekat jestli me to chytne treba pred porodem.. Momentalne je to spis neprijemna bolest nez nejaka ze bych lezla po zdi..ale i tak.. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
30.3.17 12:47

Jinak ja taky sem tam citim bolest v 7micce.Driv sem to nepocitovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
30.3.17 12:49

@jednažena aha tak ja nevim.Mam to zasite takze toho moc videt nejde :D snad uz to brzo prejde, v pondeli jdu vytahovat stehy tak jestli mi rekne ze je tam zanet nebo neco tak se asi pujdu houpat.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
30.3.17 12:50

@Ajuszka Hele me doktor rekl, ze nekdo jde po extrakci druhy den do prace.Ja sem asi sracka, jelikoz prvne sem marodila mesic a ted budu marodit do zitra, coz bude s vikendem 14dni.Ja hlavne furt chladila, to jedine na bolest pomahalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
30.3.17 12:52

@Ajuszka Zanet bys poznala si myslim. Ukrutne to boli a me tahlo brutalne z pusy :poblion: a vytykal mi hnis z rany, ktery byl na pobliti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
30.3.17 12:52

@jednažena no tak to bych fakt nesla.. :pocitac: ja jsem na nemocenske kvuli tehu takze jsem v klidu.. Jj taky chladim..je.mi z toho akorat zima :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
30.3.17 12:53

@jednažena tak to nemam, z pusy mi prave konecne prestalo smrdet co mi vytahli tu mrchu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
30.3.17 12:54

Jo a v obou pripadech sem mela otok, jak po boxovani a po prvni extrakci mi vylezla i modrina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.