Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Taky pridam svou zkusenost, kdyby treba nekdo chtel
dnes jsem byla na vysekani spodni 8.Jsem v 6 mesici. Byly mi dany 3 injekce a cekala jsem asi pul hodiny, nez to zabralo jelikoz jsem tam mela zanet
Samotny zakrok..no jsem poseroutka co se tyce zubare a kdyz mi zub pacila tak jsem to citila i pres tolik injekci. Zvuky krupajici kosti a ten tlak kdy jsem myslela ze mi praskne cela celist az k uchu je hrozny..Nechcu nikoho strasit ale tohle mezi,,v pohode" zazitky neradim..
Jsem 3 hodiny po zakroku a zacina to prichazet k sobe
![]()
@Ajuszka Ja byla pred tydnem a neco na druhe extrakci moudraku a teda bolest, ze sem chvilema chtela umrit. Priprvni extrakci se mi udelalo suche luzko, bolesti byly mesic a brala sem dvoje antibiotika za sebou.Ted zas komplikace s druhou extrakci a pro zmenu se mi udelal zanet tak zase antibiotika. V obou pripadech sem musela na neschopenku-s bolesti bych nedokazala pracovat ani analgatika mi moc bolest nezmirnila.Tot ma zkusenost se spodnima moudrakama,
.
I na Stomatochirurgii sem rekla, ze radsi bych sla znova rodit.Mela sem zuby prorezane jen castecne, takze sem mela chirurgicke odstraneni.
@jednažena je to hnus, hodne holek pise ze radeji pujdou znovu rodit nez tohle
me ani nezabral paralen a nic jineho nemuzu takze ja tise trpim. Prosim te a jak se pozna to suche luzko? muze se udelat iprestoze mam uz atb pro jistotu nasazene a mam to sesite? Ja jsem totiz v utery vecer konecne otevrela pusu na kartacek tak jsem si trochu vycistila zuby. K te strane jsem se ani nepriblizovala nicmene jak jsem to vyplivla tak tam byla malinka krevni srazenina. Myslis ze to mohlo byt ono?
jako boli me to tak normalne, otok jeste trochu mam. Vcera me dokonce snad bolela i 7 vedle nebo uz jsem psychopat.. ![]()
@Ajuszka jen k tomu ze te boli sedmicka, mne pred mesicem a pul trhala zubarka sestku.Od ty doby me na stridacku boli ty ostatni 3 sestky. Nikdy predtim me nebolely, takze si myslim, ze to spojitost ma. A jinak jsi pro me hrdinka, ze jsi to zvladla v tehu.Ja po ty sestce myslela, ze chcipnu, pak se mi tam udelal zanet, dostala jsem atb. Trhala mi to 15 unora a teprve ted od pondeli jsem bez prasku.Do ty doby to byla hrozna bolest.
@Ajuszka Hele suche luzko je vlastne obnazena kost, jestli sem to dobre pochopila
.Me se neudelala te krevni srazenina a mela sem diru az ke kosti. Rekli mi, ze jde videt hola kost. Bolest fakt brutalni, ze sem i brecela.Taky sem mela preventivne atb. Ted mi preventivne nedali a udelal se zanet.No mam 2 diry po zubech a pada mi tam zradlo
.
@Ivana 85 no me moc moznosti nezbyvalo
mela jsem ji nalezato a kousek se mi udrolil..neslo s tim nic delat a nez cekat jestli me to chytne treba pred porodem.. Momentalne je to spis neprijemna bolest nez nejaka ze bych lezla po zdi..ale i tak.. ![]()
Jinak ja taky sem tam citim bolest v 7micce.Driv sem to nepocitovala.
@jednažena aha tak ja nevim.Mam to zasite takze toho moc videt nejde
snad uz to brzo prejde, v pondeli jdu vytahovat stehy tak jestli mi rekne ze je tam zanet nebo neco tak se asi pujdu houpat.. ![]()
@Ajuszka Hele me doktor rekl, ze nekdo jde po extrakci druhy den do prace.Ja sem asi sracka, jelikoz prvne sem marodila mesic a ted budu marodit do zitra, coz bude s vikendem 14dni.Ja hlavne furt chladila, to jedine na bolest pomahalo.
@Ajuszka Zanet bys poznala si myslim. Ukrutne to boli a me tahlo brutalne z pusy
a vytykal mi hnis z rany, ktery byl na pobliti.
@jednažena no tak to bych fakt nesla..
ja jsem na nemocenske kvuli tehu takze jsem v klidu.. Jj taky chladim..je.mi z toho akorat zima ![]()
@jednažena tak to nemam, z pusy mi prave konecne prestalo smrdet co mi vytahli tu mrchu ![]()
Jo a v obou pripadech sem mela otok, jak po boxovani a po prvni extrakci mi vylezla i modrina.
@warita Dekuji.