Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mimiko,nejhorší je,že jsme opravdu nalétly a s tím nic neuděláme-jen prostě varovat všechny známé,jak jsme nalétly..Napíši do TV-poškozuje to i jejich image-protože tací hjlové vydělávají jejich prostřednictvím.A jak je známo-ruka ruku myje,takže z toho jistě nějakou provizi také mají..Prostě si z toho vezmeme poučení
Bohužel,jsme v tom prohrávající,protože jsme volali dobrovolně a česká povaha nezná mezí ve vynalézavosti,jak ty poctivě smýšlející-oškubat! Až budou zákony ,které to nebudou podporovat-je to v hazlu..Podvodem oberou lidi i o střechu nad hlavou a ti postižení NIC NEZMOHOU.Jsem naštvaná sama na sebe,že jsem se nechala napálit!
![]()
To máš pravdu, ale mlčet nesmíme. Ta hvězda z EZO, která mi volala se jmenuje Katarina Veres. Na Barrandov napiš, já to udělala, oni skutečně dopis předali do EZA, protože EZO není jejich program, pouze pronajímají vysílací čas. Ale jde o prestiž TV stanice, a to si zase oni nenechají pro sebe. Já jim napsala, že to předám konkurenčním televizím, asi to s nimi hnulo. Jen nemlčet. kdybychom nemlčeli jako národ 22 let, tak bychom na tom byli dnes také lépe. A tak je to se vším! ![]()
Napíši to i jako poučnou úvahu-své hlouposti- do časopisu..Nenapadat,aby to nebrali jako pškození v jejich oškubávání důvěřivých lidí..Jinou formou se bránit nedá
Zapřemýšlím,jak jim veřejně ještě poděkovat za „fér“ jednání ![]()
Dámy je zajímavé Vás „číst“. Ano, souhlasím, mlčet by se nemělo, protože s tím, že budeme mlčet a nebudeme si takto vážit sami sebe, s tím se jaksi počítá…Nejsmutnější na to je, že ta samotná kartářka má z ceny za minutu ani na 1%
. Pokud se Vám některá zalíbí, zkuste to vydržet, a pak si ji najít na internetu, mnohé mají i webové stránky, cena za hodinu se pohybuje cca okolo 1.000 Kč a máte jistotu, že Vás nikdo neoblafne…A zkuste věřit, že, co člověk dává, dostává zpět. Těm, co podvádí si to vždycky vrátí…žádný čin se neztrácí, každý se ke svému pánovi navrací. Hezký den.
Abych navázala na diskuzi, tak jsem taky nalítla… volala jsem do EZA a v telefonním sluchátku jsem pořád poslouchala - za pár vteřin vás přepojíme…a s hudbou pořád dokola. Čekala jsem a čekala, ale pořád nic…
vydržela jsem to naštěstí jenom 7 minut a pak zazvonila na zvonek u domu kurýrní služba… jaké štěstí, že jsem nečekala dál… když to tu tak čtu, jsem ráda, že vlasně jsem v tomto ohledu měla štěstí a neprovolala větší částku peněz…
Jsou to pěkní zloději!!! Úplně mě to vytočilo!
Milé dámy adresa „jednatele“ je Pavel Šimek, dat. nar. 24. prosince 1972
Fulnek, Za klášterem 614, PSČ 742 45, osobně jsem jim vysklila okna kvůli 140 Kč, protože jsou to prostě zločinci - podvodníci. A dokud si to tupá zbabělá česká hovada nechají líbit, tak to tak bude. Mějte hezký den, já měla hned lepší náladu… ![]()
Tak to je bomba-přímo moraváka-jezdím přes Fulnek a netuším, že tam žije takový zloděj. Ale oficiální firmu mají v Praze. Má ještě nějaké společníky-to bymne dost zajímalo. Kde jste našla tu adresu?
Jste dobrá
![]()
Dobrý den. V televizi tvrdí, že nás přepojí do studia do minuty. Ale chyba lávky! Čekala jsem 5minut a 40 sekund. Nic! Těch 420Kč jsem mohla mít na týden. Rozbrečela jsem se.
Zdravím, kdo ji zná osobně tak vám řekne, že je to velká hysterka, alkoholička pořád všude čistí kolem sebe prostory od duchů. Je to bláznivá ženská když říká své názory, a najde se někdo kdo nesouhlasí tak ho hned pomlouvá a špiní na Facebook. Hned je její nepřítel a dokáže se i do krve poprat to už ukázala jedné osobě když šlo o věštírnu. Je to hodně zlá ženská nevěřte ji. Skoro všem, jde jen a jen o peníze mezi sebou se nenávadí. Duchovní oblasti se dají vydělat moc velké peníze. Za jedním volem jde celé stádo. To je její případ.
No, osobně ji neznám, ale nepůsobí pozitivně ani náhodou. A přitom duchovno je právě o pozitivním myšlení. Bohužel není mezi nimi sama-tam jich je! A co se týká tlevizní věštírny - věřte, je to jen divadlo-mnoho lidí se dívá, protože je to senzace, ale neuvědomuje si, že každý jeden člověk je zvláštní osobnost, a jméno a datum narození nemůže mít vypovídací schopnost, jaký je ten člověk v reálu. A tak jsme takto mnozí podlehli tomuto bludu-a tvrdě zaplatili, ale když si uvědomíme, že když se té dané osobě nemohu dívat přímo do očí, může mi napovídat kdovíco. TV EZO toho náramně zneužívá-je to hra na lidskou hloupost ![]()
Dnes po půlnoci jsem zkusila zavolat na EZO. Zaujalo mě tvrzení, že se dá očistit Aura atd. Ujištěna, přepnutí do minuty. Z TV. CHvilku povídání a do pár sekund budete přepojeni. Čekala jsem! Stále se to opakovalo, přestože věštkyně stále žádala volejte a nikdo nevolal. Čekala jsem, protože jsem se chtěla dovolat.Pak jsem neslyšela už nic. Zjistila jsem, že jsem měla jen 512,–kč na kreditu. Tím, jsem o více nepřišla. Njn. Poslouchala jsem dál co povídala a zjistila, že prý kdo se nemá dovolat, nedovolá se! Jsou to jen vyvolení! Tak jsem zjistila aspoň toto. Díky, že jsem neměla větší kredit za toto poznání! I těch 500,–kč mě mrzí, ale za blbost se platí. Hezký den všem.
To byla Anie, že jo. Ta stále ujišťuje o své vyjímečnosti a už i to je podezřelé. Pokud vyjímečná je, bude to známo i jinak a ne přes TV pochybného původu. Vede Vás tam hlasový automat, tedy ujištění o přepojení není od živé osoby. A to jsou ty jejich výdělky. Nevím kolik na tomhle podvodu trhne sám tzv. věštec, al e firma má sídlo v Budapešti, odkud také vysílá. Ona je tam kupodivu již druhý týden, dívám se na ni ráno, a je vidět, že to asi sype, i když neustále ujišťuje, že to nedělá pro peníze, protože to ani nepotřebuje. Chce jen pomáhat. Takže jste jen další obětí těchto povedených věštců. K ní bych nešla ani osobně. Příliš zdůrazňuje jak je perfektní a všichni ostatní jsou podvodníci-doufám, divím se že ji oni sami nenatlučou-ale vrána k vráně, že jo!
A chtělo by to jedině od všech těch tisíců podvedených jediné
![]()
Ten pan Šimek je registrován v 15 firmách, všechny se zabývají buď call centrem anebo tarify ve zvláštním režimu-to je ten český partner. V roce 2O11 vstoupil do akciovky s vkladem 2 miliony korun-kdepak je asi vydělal? No na těch, kteří v dobré víře volají a čekají na drátě. V dozorčích radách je jeho žena. Tak to máte toho ptáčka z Fulneku. Ale v tomto bezprávním státě-jedině vzít kalcky vymlátit z něj ty pení, o které ožebračil takovou spoustu lidí. Hnus a jenom hnus. Toto EZO nemá s ezoterikou nic společného, je to jeden velký chyták a podvod na lidi
![]()
Pokud budete psát, já se k Vám mileráda přidám. Já jsem s nimi korespondovala koncem ledna a ještě v únoru-mne ta blbost stála víc jak 2000Kč, protože jsem poslechla výzvu a volala opakovaně. Psala jsem to i té věštkyni-Kranti-sice slíbila, že jim napíše a zařídí to, a nic se nestalo-co jiného jsme také čekala?! Až na dopis na TV Barrandov jsem dostala odpověď, že TV to postupuje firmě provozující EZO. Ozvala se mi tf. nějaká jejich mluvčí, pokud budete mít zájem, sdělím jméno, a mimo jiné mi sdělila, že jsem volala dobrovolně,a oni za automat nemohou, je to prostě tak nastavené a zárověň mi nabídla sérii čísel, na které bych mohla volat. Ruply mi nervy, poslala jsem ji do patřičných míst. Ale kdyby nás bylo víc-tak bychom s tím mohli uspět. Na jednotlivce buď nereagují vůbec anebo tím stylem jako mně.