Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@KarlKarlson píše: Více
já si pamatuji že jsem si s nevlastní segrou nastavovali budíka na noc.. kdy dávali nějaké ty erotické pořady, ty jooo jak se to jmenovalo.. nooo bylo nám asi tak 14-15let
…
@terien píše: Více
Nedávno jsem zaslechla nějakou Christinu Aguilera, kterou jsme si zpívaly jako děti a no teda, to by snad ani dneska do éteru nepustili ![]()
@Kelsey1 píše: Více
joo takto je to super v devítce.. že jako občas. Noo moje neteř má 13 a nosí už normálně gelovky, dělá si je sama. já tohoto zastáncem nejsem.
@KKK85 píše: Více
Gelovky mi teda taky přijdou ujetý. To s tebou souhlasím.
Pustila jsem si teď HAFO a tečou mi úplně slzy
musim to ukázat kolegyni v práci a budeme řvát spolu smíchy i příští tejden, doporučuju, pusťte si to ![]()
No jasně, to bylo Peříčko. Ale to jsem byla ještě dost malá, takže to šlo mimo mě. Ale zcela jasně si pamatuju reklamu: Jsme veselé a hravé, zavolej nám do klubu, 112 777 a to dávali normálně v televizi před desátou ![]()
@inzenyrka85 píše: Více
nooo jako fajn dokud ti to nepustí osmileté dítě… a diví se že já se divím ![]()
Doma bych řekla, že už má něco z kosmetiky, většinou dětské, skoro každá devítiletá…
Je dobré je poučit jak řasy odlíčit, aby to neměly na řasách tři dny a že není dobré si řasenku nebo lesk na rty půjčovat s kámoškama.
Dcery kamarádka kvůli půjčování řasenky dostala zánět oka, to se pak může stát…
Mně to přijde taky jako výborná písnička, ono jim asi nedochází všechny souvislosti, bych řekla, ale klip je bomba ![]()
@free333 píše: Více
joo tak jasné dcera tu doma má taky docela pěknou výbavu to neříkám… ale řasenka ji chybí tedy…
Je to silně individuální, asi tak, jako od doby, kdy byla kosmetika vynalezena. Moje 15 letá dcera se nelíčí, ani nikdy neměla nalakované nehty. Co tak znám její kámošky, tak je to tak 50/50.
@free333 píše: Více
joo naštěstí nedochází ![]()
Jsem to posílala segře.. prý tvl to je drsné.. a říkám a víš že tvoje dcera to sleduje… tvl kde je… a už ji volala
![]()
Tak jí v klidu vysvětli, proč řasenku ne. Nemusíš povolovat všechno, co má někdo jiný a nemusíš z toho mít výčitky. Jestli nejsi bigotní zakazovač kosmetiky, což teda očividně nejsi, tak řasenku prostě ne, moje drahá dcerunko, máš jiné produkty, se kterými souhlasím a čau párek.