Fakt se dneska už v devíti letech malují?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
78493
28.2.25 21:11
@KKK85 píše: Více

tak jí zkus koupit tu řasenku, co píšu - je průhledná, vyživující, mou dceru to zatím uspokojilo, ale je jí 8, tak nevím, jestli za rok se nechá obalamutit - je fakt, že dcera se teda také maluje jenom doma, anebo na karnevaly a tak, ale to je zase něco jiného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7566
28.2.25 21:14
@stinga píše: Více

joo na to kouknu, dobrý tip. Dceři bude devět v létě teprvé… hele víš já tu nějak nezměním názor, že bych ji za rok dovolila do školy řasenku. Za mě to jsou prostě děti… asi pak druhý stupen.. uvidíme… Já fakt jen chtěla prostě jak to chodí… za mě to jsou malé děti. Jen doba jde dopředu moc rychle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78493
28.2.25 21:19

no ale však sama píšeš, že i ta kamarádka se maluje na kroužek a když někam jdou, ne že by se běžně malovala do školy,
a navíc je to takové - všichni se malují, všichni mají mobily - a nakonec zjistíš, že se maluje jedna a mobil mají tři,
a jak jsem psala, já jsem žasla, jak moje dcera, když to u mě vůbec nevidí, šla ve 4 letech za babičkou, vytáhla si její malovátka a zmalovala se - prostě to dítě to má v sobě, jinak to nechápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9296
28.2.25 21:20

V našich očích zůstanou dlouho nebo vždy malé děti (v mnohých situacích).
Vždycky se o ně budeme bát a budeme je chtít chránit.
Neříkám a nemyslím si, že se má vše dovolit, co si unamou. Ale nabídnout otevřenou debatu, možnosti a ne hned kategoricky zakazovat, protože podle nás není odpovídající věk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7566
28.2.25 21:22
@Kelsey1 píše: Více

tak já dovolím si myslím až moc věci… předevčírem přišla s melírem.. pořídili jsme křídy na vlasy.. noo ale s řasenkou tam moc nevidím možnosti :). Já hodně debatují, mluvím.. chlap už tady co mluvíte.. prostě ne a hotové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7566
28.2.25 21:22

@stinga noo ale já to nechci dovolovat ani na kroužek a rozhodně s ní nepůjdu někam s namalovaným děckem… jako joo ve 12ti neříkám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78493
28.2.25 21:27

však já tě chápu, akorát že to možná není ani tak horké u té kamarádky tvojí dcerky, zase jestli chodí tančit, tak tam jsou asi namalované všechny, ale tak to tu asi nevyřešíme,
prostě si myslím, že ani ta kámoška nechodí namalovaná do školy,
a ze zajímavosti - teda dcerka si už vybírá, co bude nosit do školy?
mojí je to zatím jedno, já jí dávám legíny, triko s dlouhým rukávem a mikinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2561
28.2.25 21:28

já tohle řešit moc nehodlam, ať se radši maluje, než aby čučela do telefonu nebo tabletu..nebo něco horšího. moje děti si malujou rádi nehty fixama neustále, i syn 4 roky. dcera 1. třída si občas půjčí tvářenku a červený Labello, učim jí, aby to nanášela s citem, samozřejmě Marfušu bych do školy nepustila :D
Teď řešíme sprostý slova, jako dost :roll: je to normál dneska, že dneska slyší ve škole slova jako mr.dat a ču. rák? Na první třídu mi to přijde moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7566
28.2.25 21:30

Joo vybírá… ona tedy rifle musí být široké, a trika jednobarevné nejlíp takové ty žebrované. Jako já určuji zda mikinu i bundu, čepici atd… ale jinak si vybírá sama. Nechce už potisky, obrázky… nějaký nadpis joo. Legíny nosila první třída, a kouskek druhé… pak už chtěla rifle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7566
28.2.25 21:31
@inzenyrka85 píše: Více

a do školy jde v první třídě namalovaná? S tvářenkou, řasenkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
879
28.2.25 21:32
@smile_xxx píše: Více

Děkuji za připomenutí, ta je taky libová :lol:
Myslela jsem tu: baby i'm a genie in the bottle, you gotta rub me the right way :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78493
28.2.25 21:33

tak to se mám na co těšit, jako také čekám, kdy to přijde, uvidíme,
některé holčičky také mají ty široké rifle, akorát my máme pouze 6 holek ve třídě a 12 kluků, je to sportovní třída

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9296
28.2.25 21:33
@inzenyrka85 píše: Více

I ve školce se řešilo výrazivo :pankac:.
Mají tam kluky, kteří chodí na fotbal nebo starší sourozence fotbalisty? U nás jdou nejvíc sprostá slova od fotbalistů. Přípravka je od čtyř let. U těch nám pocit, že jim začíná brzo puberta a jsou celkově otrkaní, hází ramena. Ve čtvrté třídě velcí frajírci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7566
28.2.25 21:36

tak jasné ona to odkoukala od holek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...