Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@KKK85 píše: Více
No. Ještě doplním. Od té doby neměla dělané nehty, protože dělá ped. střední. Má předmět i hru na klavír. Takže krátké nehty. Udělá při hře chybu a horší známka. To nechce. Maximálně si dá nějaký lak. O prázdninách bude brigáda, jak byla loni v potrav. výrobě.
To už je náročnější a hlavně to odlíčení, ono ji to nejspíš nebude bavit pravidelně, bych řekla ![]()
@KarlKarlson píše: Více
joo to joo, já s ní o tom mluvila že to fakt nee, že je to nevhodné. Nejdříve uražená.. ted už se směje, že bude tedy ještě dítětem
.
Nemám výčitky, spíše mě tak zajímalo jak to dneska je… mě to prostě udivuje, že to rodiče dovolují v takovém věku.
Já s ní mluvila i že to má každý jinak.. ona koukala na Wendesday.. její jiná kámoška to má zakázané, že to není vhodné pro ní a tak dále a tak dále…
@KKK85 píše: Vícevíc by mi asi vadilo kdyby dítě koukalo na duo jamaha
@KKK85 a jinak nehty lakujeme tak od 3let příležitostně, s tím chodí holky i do školky a dětské malování od 4let, ale to jen doma nebo na karneval…a teď nám přibudou ty soutěže…jak bude spěchat dál, to uvidíme a druhá vše určitě okouká brzy…já se malovala v 7.tride…
@Anonymní píše: Více
do školky dcera nemohla ani do školy, ale nehty si taky lakuje.. hlavně v létě.. nebo zkouší i tak o víkendu
Se mi posledně blbě sloupla vrchní barva na gelovkách tak jsem si od ní půjčovala lak mi seděl k barvě ![]()
Příspěvek upraven 28.02.25 v 20:25
@free333 píše: Více
si taky myslim… mně to taky nedocházelo, a že v Esu byly taky pěkný klipy, pak fotky nahý Pergnerky, měla sem jí nahou snad v nadživotní velikosti, asi nějakej bonus z bravíčka ![]()
Když víš jak, my si to dětství taky trochu idealizujeme, nebyli jsme jiný. Budiž ti útěchou, že dnešní holky se malovat už aspoň více méně umí a produktů je habakuk, takže nevypadají jak když spadly obličejem do paštiky ![]()
Dřív se to taky lišilo v podstatě jen podle nátury rodičů, někdo mohl, někdo ne.
něco co nechceš
nechápu že na to důchodci na šlágru můžou koukat🙈
@KarlKarlson píše: Více
tak myslím že my v 9ti letech byli jiní.. bylo to jiné, fakt jiná doba… je to vše rychlé.
Noo já byla přesvědčená že se nebude malovat vůbec celou základku.. ted už vím že něco povolit „budu muset“.. spíše poradit lehké stíny, řasenku… ale tak od 7-8. třídy… a raději povolit než někde ve křoví před školou…
@inzenyrka85 píše: Více
veselé to je…
noo ale pravda to bych se divila ještě více…
![]()
@inzenyrka85 píše: Více
Nahou Pergnerku jsem doma neměla, ale na zdi visel Palo Habera ve svých sexy minikratáskách ![]()
@free333 píše: Více
Mi viseli lunetic, kelly family, Backstreet Boys