Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@KKK85 píše: Více
Taky jsem se ráda vrátila k širokým gatím, mně se to líbí…
mně přijde, že tak trochu touto diskusí děláš bouři ve sklenici vody, malovátka tvá dcera doma má, dětské laky také a ty se divíš, že to chce používat a používá v 9 letech?
takže když všechno má doma, co je na tom divného, že to chce používat?
a jak píšu, já malovátka nemám, tak dcera když neměla ještě ty své dětské, tak chodila k babičce na make-up, lákalo ji to minimálně od těch 4 let, nikdo ji to neučil,
cha - gender, prostě je to malá ženská a má to v sobě
@KarlKarlson píše: Více
to já mít nemohla mě naši nutili nosit nátělníky… fuj… a dlouho…
Holki tam byly také, ty teda byly fajn, umějí zpívat i po těch letech ![]()
to mě naši nutili také a dceru to nutím zase já ![]()
@stinga píše: Více
To ani nevím, že Lunetici fungují, myslela jsem, že se dávno rozpadli, někdo z nich byl přece na drogách a tak…
@free333 píše: Více
oni se zase dali znovu dohromady a dělají nějaké remake, no na ně už nikdy - fakt hrůza, to co neumí zpívat, doháněli volume
Kelly F. jsem měla ráda, zbytek moc ne. Naši říkali zásadně Kelly Ventily
mě štvali
ale dobře se ty jejich songy učily na kytaru ![]()
jj taky už mám zase široké.. ale i úzké tedy… dcera čuměla.. ty joo mamko dobrý ![]()
Oni neuměli zpívat nikdy, ale dokud ještě vypadali obstojně, tak měli náctileté fanynky, ted už to musí být tragédie… ![]()
já neřeším zda to mít nebo nemít…ale udivuje mě malování do školy, na výlety, na kroužky v tomto věku… a používání i dost běžně řasenky v tomto věku. Nedlěám žádnou bouří… zajímají mě jen jak to je v okolí jinde atd…
Má to doma jako hračku, zábavu.. ale nemůže jít se mnou nikam namalováná…
no to je fakt, já jsem zjistila, že si ani ty jejich písničky nepamatuji ![]()
ja ve druhé třídě… letos neřeším nebo nosí ty trika v riflích, které mají vysoký pas.
nebylo to nějak že to první album byl podvod, že jim to někdo nazpíval?