Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@Kelsey1 píše: Více
u nás se výrazivo už ve školce chytalo od dědečků, kteří chodili vyzvedávat - ku.va pohni Dušane, kde to č. umíš atd. atd.
@stinga píše: Více
dcera nedávno říkala že K. říkala že sex je šuka. ka…
@KKK85 píše: Více
vždyť trochu tvářenky neni ani vidět a řasenku jsem zatim nedovolila, to by dopadlo
ale nepřijde mi to tragický, kdyby to někdy chtěla zkusit cvičně. Já taková nebyla, já byla druhej extrém zas.. odmítala jsem poměrně dost ženský prvky.
ale jinak tedy dcera nějak doma sprosté slova doma nepoužívá… ale věřím že je zná ze školy.
@KKK85 píše: Více
U nás ve školce se už řešilo, že někteří tam prohlašují, že péro patří ženský do pusy a podobně. Trochu děsivá představa, co se u nich doma děje, a pro nás ještě horší, co to naše malý tříletý dítě musí poslouchat.
@inzenyrka85 píše: Více
moje teta si stěžuje že její dcera v 19ti se nechce malovat… je to krásná, přirozená, vysportovaná holka…jsem ji říkala at neřeší.. lepší toto než řešit v osmi že se chce malovat…
@KKK85 Ano malují, dceři je 10 a svoje šminky má už dávno, snad jako každá holka. Do školy se nemaluje, na to nemá po ránu čas. Asi od 8 let poslouchá Bena Cristovao a Calina, hafo je blbost ![]()
Neřekla bych, že je lepší, že se v 19 nějaká slečna nemaluje a jiná v 9 letech po malování touží. Tohle má holka v sobě nebo nemá. Moje holky jsou od mala parádivé. Věděla jsem vždy, že jsou holčičky, holky a momentálně slečny. Tak to je. Postupný vývoj.
Známá má holky dvojčata. Jedna je od mala duší holka. Druhá je kluk, který od mala žije v dívčím těle. Nosí jen věci pro kluky, stříhá se tak. Vybírá si sporty a drsnější aktivity. Teď momentálně mají 10 let.
Takova dvojčata znám taky. Ted jsou tedy už skoro dospělé, ta co byla hodne klučičí, ma i dost panáky obor na střední. Ale jinak uz ma prvni vztahy a je to od pohledu krasna holka. Ta holcickovska je ale vic zenska, no. Proste to v sobe ma.
přesně, v tom dítěti to buď je nebo není, moje dcera také už tak od 5 let koketuje s klukama, jak říkám, fakt žasnu, kde se to v ní bere
tak to asi taky… ale hodně ovlivnuje i okolí… řasenka ji napadla až dneska u kámošky…