Fakt se dneska už v devíti letech malují?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9296
1.3.25 20:05

Ale v horku nátělník nosit nebude. Když bude cítit, že potřebuje lambádu. Tak ji nezakazuj, že koupení neexistuje. Představ si sebe, jestli jsi ochotná, že se před někým budeš vyslékat do naha.
Příklad. mám na TV třeťáky. V uvozovkách jen třeťáky. Pro někoho přece neškodné děti dětinské. Omyl. Teď si vezmi jeden odklad, jedno propadnutí. Už je o dva roky starší, než je zbytek třídy. A takový jeden stačí, ať s ním ve třetí třídě začíná mávat puberta a má nemístné připomínky. Pro některé je boss. Umí si dovolit. Chtějí se mu někteří vyrovnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7566
1.3.25 20:05
@Kelsey1 píše: Více

Noo jsou huběnoučké tedy. Dcera je taky hubená, ale není nějak extremně. Je tak na 40-45. percentilu.. takový střed. Ale jak dneska vidím ty obézní děti je mi smutno. Byla jsem na gyndě…vzala mě o hodinu později, se mi omlouvala že tam měla maminku s 12ti letou dcerou co měla přes 100kg a měla s maminkou dlouho řeč a stejně nepochopila že je to problém :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7566
1.3.25 20:06

@Kelsey1 jj tak tak.. dcera by nešla bez lambády už snad nikam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3298
1.3.25 20:19

Lambáda jako taková je ok. Myslela jsem tu s vycpávkami, které na dětském hubeném tělíčku vykouzlí prsa 1-2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78493
1.3.25 20:22

oki, beru to jako dobrou radu, jako takhle o tom uvažovat mě fakt nenapadlo :oops:, myslela jsem spíš, že dcera chce být jako starší, hrát si na něco, takže je to úplně naopak - děkuji, lambady pořídíme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
1.3.25 20:22

Fakt ještě někdo nosí natelniky? To si vůbec neumím představit ani pro sebe ani pro syna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7566
1.3.25 20:23
@stinga píše: Více

Ty bavlněné vypadají spíše dětský.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7566
1.3.25 20:23
@debra.morgan píše: Více

Dcera ve druhé třídě nosila. Dají se koupit pěkné nátělníky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78493
1.3.25 20:24

a máš pravdu, také máme ve třídě takového bosse - už jsem zmiňovala, je to černoch, už mu bylo 10, dcera bude mít 9 na podzim a jsou tam i děti, které budou mít teprve 8

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7566
1.3.25 20:26

zase když má nátělník tak ted to má ok, na jaro bych pořídila ty lambady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78493
1.3.25 20:26

jo, dcera má, jsou různě barevné a se vzorečky, ne bílé a růžové jako za nás,
ale teda při nejbližších nákupech kouknu po těch lambádkách, rozhodně nechci, aby měla nějaké trauma zbytečné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17974
1.3.25 20:28
@inzenyrka85 píše: Více

Já měla ráda třeba i Ace of Base a Roxette;) ty 2. můžu pořád!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7566
1.3.25 20:30

Já posledně koupila na vinted tři za 150Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9296
1.3.25 20:30

Naše holky nikdy. Syn taky ne. Vždycky jsem je koupila, ať někdo neřekne, že krkavčí matka je nemá ve výběru. A pak se každý nepoužitý poslal dál. Ale u nás je to tím, že jsme otužilí. Děcka nátělník pod trikem nosit nebudou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.3.25 20:31

@KKK85 Učím třeťáky, jezdíme každý týden plavat a tak 4 holčičky se v hale po plavání pravidelně malují. Teď těsně před prázdninami mi jedna přišla do školy s nalepenými umělými nehty. To už bylo i na mě trochu moc.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

Urea Cica Repair+ 400 ml