Fakt se dneska už v devíti letech malují?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17974
1.3.25 22:11
@KarlKarlson píše: Více

https://www.mdb.cz/…n-s-spamalot
Bylo to úžasný. Ale už je to nějaký pátek, co to tady dávali. Teď tu běží Terry Pratchett Maškaráda. Na tom jsem zatím nebyla. Ze Zeměplochy jsem četla dost, ale u tohohle váhám, jestli by chlap šel. On ty muzikály moc nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9296
1.3.25 22:12

Dcery měly vždy hezké věci ve skříni. Jen u starší nám trošku trvalo uvědomění, že chce cropy. Sama neřekla. Jsem pak jela do Prahy pracovně. Tam jsem jela skoro prázdný kufr. Zpět jsem vezla zásobu. Vykoupila jsem Sinsay. Kdyby řekla, tak je mohla mít dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7566
1.3.25 22:13
@Kelsey1 píše: Více

tak dcera crop topy nosí od první třídy… ty krátké néé do školy, do školy takové delší ke kalhotům zároven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katchulina
1.3.25 22:17
@KKK85 píše: Více

Je skvělá, je naše :srdce:, ale upravit by se trochu mohla. Je to moje jediná dcera, mám ještě čtyři syny a ona je z nich nejvíc kluk :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17974
1.3.25 22:18
@Lily-of-the-valley píše: Více

Ou, tak to nechceš slyšet 🙈 jako, naše madam tady tuhle pronášela hlášky typu „tak to asi bude láska.. bude randíčko…líbáníčko…milováníčko“, už nevím v jaké souvislosti, ale byla sem dost v šoku;) asi slyšela něco v TV u babičky nebo nevím :nevim: my TV ani nemáme, mám Voyo tak jim pouštím pohádky tam a samozřejmě sjíždí YouTube(ry), hraje s bráchou Minecraft apod., ale je schopná pak bulit u filmu o psovi co se vrátil domů 500 km ke svým pánům.

Příspěvek upraven 01.03.25 v 22:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7566
1.3.25 22:20
@Katchulina píše: Více

noo tak vyrůstá mezi kluky :) ono se to může v pubertě zlomit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17974
1.3.25 22:21

To víš, musí se prosadit, jednou se jí to bude hodit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9296
1.3.25 22:21
@KKK85 píše: Více

Tak pochopitelně. To je to, jak píšu, že doba se posunula.
Starší bude mít letos na podzim 17. Když ona byla v té čtvrté, páté. Tak cropy nějak vyletěly. Bylo takové znatelné hallo. U nás na okrese v obchodech nic k sehnání tehdy. Jen ve velkých centrech tehdy v kraji. Mladší je měla taky dřív. Neteř je teď ve třetí. Tak ta taky od první. Nevidím v tom problém. Nikdy jsem nic proti cropum neměla. Crop neznamená ultra krátký vyzývavý, prsa ven. Dcery mají různé variace halenek cropu k sukním a roláky atd. Teď mám pocit, že jsou všude. Jdou se podívat do NewYorkeru a hned mají vybráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78493
1.3.25 22:22

moje parádivá dcera chce být pilot stíhačky, a když jí řeknu, že na to asi nemáme (nevím, kolik stojí „řidičák“ na stíhačku, ale „řidičák“ na boeing stál před 10 lety milion, takže asi v takových částkách ), tak chce být maminkou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17974
1.3.25 22:25

Od kolegyně vnučka měla svatbu ve školce. Že jim ji udělaly učitelky. Za pár měsíců na dotaz, co manžel, prohlásila, že se s ním asi rozvede, protože je čůr. ák 🙈 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7566
1.3.25 22:25

má tedy ve skříni i krátké… co leze pupík.. ale ty má k vodě, ven a tak.. do školy jsem ji řekla že jako tedy neee… ale dneska je fakt na výběr. To jsem byli vloni na nákup v reserved, hm… takové krátší, žebrované… ale nee uplně krátké. Mikiny má taky… do mrazu nenosila, ale jak je nad nulou tak i ty nosila. Joo to mi tak nevadí.. ale taky mi kámoška říkala že to v žádném případě dceři nedovolí crop topy, a to je stejné stará.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7566
1.3.25 22:26
@Jahudka82 píše: Více
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9296
1.3.25 22:28

Děkuji. Jsem si prskla smíchy. Ostatní tady šok, čemu se zas směju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
1.3.25 22:32

@KKK85 dcera si už ve školce chtěla dávat dětský lak na nehty a doma si malovala ty dětské oční stíny. Teď ji je sedm a dává si třeba jednou týdně lesk na rty, když si vzpomene. Nehty už si nelakuje ani nic dalšího. Semtam si navoní dětským parfémem. Ale jinak podle mě to už v dnešní době nikdo moc neřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78493
1.3.25 22:34

tak to je fakt dost dobré :palec: :palec: :potlesk:

• moje dcera se mě na začátku 2. třídy ptala, jestli může mít dva manžely naráz, když jsem řekla, že ne, byla taková zaražená, hodinu nemluvila a pak se zeptala, jestli si je tedy může vzít postupně, v práci tohle všechny pobavilo, ale na tvou historku to nemá :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí