Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@Kelsey1 píše: Více
noo ale myslím že ještě tak dva tři roky má čas minimálně…
@stinga Muze jit do armady a ridicak na stihacku si udelat tam
Ale na ridice stihacky je celkem natresk. Znam jednoho, co chtel byt pilotem stihacky a nakonec se spokojil s vrtulnikem - tam to takova tlacenka po znamosti nebyla.
@KKK85 píše: Více
Nedokážu odpovědět, když taková situace nebyla. Ale mladší od nějakých 10-11 řasenku používá určitě i do školy. Ale vystačí ji řasenka a lesk na pusu, super účes, oblečení a mizí. Starší teda o rok nebo dva později se začla líčit. Ta měla vždy vše krapet později a mladší slízla smetanu dřív. A cizí v 8-9 letech neřeším, jak jsem psala. Nekomentuji.
@Kelsey1 píše: Více
jasné chápu… noo snad to nějak udržíme ještě chvíli na uzdě
. Budu s ní mluvit, možná to zkusíme doma… jak tu někdo psal nějaký lesk ji třeba dovolím do školy…
@inzenyrka85 píše: Více
Naše malá, 6 let, v létě a někdy i během roku běžně lakujeme nehty, růžové melíry také přes léto měla. Teď půjde do školy a budu se snažit to korigovat. Až přijde čas a bude v pubertě, vezmu ji na kurz líčení, aby to uměla vkusně. Gelové nehty určitě nee. Ale když u mě vidí denní líčení a péči o sebe sama, samozřejmě, že chce taky. Takže povoluji, co mi přijde ok a vedu směrem spíš té péče ![]()
@MyDestinka píše: Více
Joo to jsem taky měla v plánu ve 12-13ti řešit pěkné vkusné líčení… noo děti jsou napřed ![]()
@KKK85 píše: Více
Měla jen takové velmi decentní šedé stíny na oči a balzám lesklý na pusu. Toť vše;) ![]()
@Jahudka82 píše: Více
joo tak to asi joo, jak to není řasenka, pudr a nevím co…
Ty stíny kolikrát ani vidět nejsou
@MyDestinka píše: Více
noo mi je vzala včera dcera…
ta byla nasrata, protivná že jako řasenka nee.. noo přešlo ji to pak.. že prý tedy ještě bude chvíli dítětem…
@KKK85 Já to beru tak, že pokud to nikomu neubližuje, tak nemám důvod to zakazovat. Navíc mám dost zkušenost, že pokud něco zakážu, tak je to automaticky okamžitě mnohem lákavější. Takhle si to zkusila a od té doby po tom nijak netouží, možná tak když si hrajeme doma. Ono vzhledem k tomu, že dělám na různých amatérských představeních nebo historických rekonstrukcích maskérku, tak se ani nedivím, že si to chce zkusit, když mám doma plný kufr plný líčení a umělé krve. 😀
Moji dceři je 10 a doma se občas u zrcadla maluje, stíny, lesk, řasenka a tak, ale do školy teda ani náhodou, nebo ven. Nepustila bych ji. Jsou to ještě malé holky a malovat se nepotřebují. No neříkám nic u lesku na rty, to ji ven dovolím, max bych snesla ještě trochu té řasenky. Ale nějaké stíny, výrazné, lepení řas apod, to fakt ne. A mimochodem, u nás paní učitelka by nesnesla ani nalakované nehty, u holek to nechce ve třídě vidět. Jedna holčina s nalakovanýma nehtama přišla a paní učitelka byla naštvaná a řekla, že druhý den to už nechce vidět. Asi nějaký světlounký i nevadí, ale červený a takhle hodně tmavý ji vadí a dokonce nás ve zprávě prosila, aby jsme to do školy nedovolovali.
já s tím teda souhlasím. Jinak, také vídám u školy holčičky, co mají v 10-11 letech barvené vlasy, dost mě to překvapilo. Ale já nesoudím, moje děti to nejsou a pokud to jejich rodiče dovolují?
každýho věc. Já barvení teda nedovoluju a je pravda, že s tím dcera ještě ani nepřišla, že by se chtěla nechat obarvit, ani bych to nedovolila.
kosmetiku at zkouší, ať se zkouší klidně líčit výrazněji, zkoušet barvy stínů apod, ale jen doma, zatím.. Jinak moje dcera poslouchá hudbu spíš takovou tu,, sladkou,, zpěváky, co zpívají o lásce. Hodně teď jede Sofiána
z toho už mi občas hrabe, ale zase na druhou stranu, kluk zpívá fakt hezky a co jsem viděla, co kolikrát poslouchají ostatní vrstevníci, tak jsem ráda, že jede spíš takový ty slaďárny. 🤣
A v 10 si budou přát k narozeninám meteoritky
…
U někoho to prostě přijde dřív a u jiného nikdy…
Mně osobně se to u holek do 15 prostě nelíbí, ale tohle je na rodičích.
Některý typ líčení dost přidává roky a může to být pro některé hochy a muže dost matoucí. Vzhled na 20 a rozum sotva na 15…
@NasranaAdleta píše: Více
já nemluvím o zkoušení, ale malování v 8mi letech do školy.