Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@Kelsey1 píše: Více
tak dcera to nosila od doby co přestala nosit bodyčka.. takže od dvou let cca
, do školky v zimě taky… takže ona s tím neměla problém. Letos to tak samo odešlo když začala nosit ty trika v kalhotách.
Pepco nemívalo špatné lambády. Teď nevím.
Naše si většinou vyberou teď podprsenky v Primarku. Tam bývá výběr.
Kopačky nebo hokejky to máš fuk…
Já jsem hotová ze 7leté, začala používat všude „By the way“ ![]()
no asi spíš zkusím to Pepco, uvidím to naživo, než přes internet
@Jahudka82 píše: Více
Tady frčí „Skibidi Toilet“. Furt, furt, furt.
Edit. ještě frčelo „tvoje máma“.
Jo a taky už chce jaro -podzim lambádu, i když do ní ještě nic nemá
Ale jednu jsem pro ni dostala od kamarádky a strašně se jí líbila. Tílko si byla ochotná vzít max na zimní dovolené na sněhu.
Bože
To nás zatím naštěstí míjí. Zato si se svým bratrem nadávají „ty šašku“
roztomilé že;)
@KKK85 píše: Více
Bratr jí oznámil, že ještě jednou řekne By the way (kupodivu to vyslovuje správně, i když význam úplně nevěděla, AJ už mají v 1. třídě tak nevím zda to má ze školy, ale ve školce pár dětí byli cizinci mj. taky používající AJ) a asi ji „báj d vej“ uškrtí;) ti dva jsou fakt k pomilování někdy
Klukovo legendární hláška z doby covidové: Adélo neprskej na mě nebo dostanu koronavirus
![]()
Příspěvek upraven 01.03.25 v 20:50
@Jahudka82 píše: Více
tak ono jak to člověk slyší pořád… u nás je všechno cute… oblečení, plyšáci… snad všechno ![]()
Mmch dětskou sadu líčidel již máme též a snahu se s tím zmalovat jak indiánskej náčelník jí upřít nelze;)
Takže všude stejný asi. Když jsem se jí snažila to nějak kočírovat, ukázat, bylo mi řečeno, že tomu nerozumím protože se nemaluju
jo, protože ráno jsem ráda, že stíhám řasenku a za brýlema toho stejně moc vidět není…
![]()
@Jahudka82 joo to ona se tady taky líčí s kamarádkama.. někdo to vypadá fakt šílené… ale radit ji jak se líčit v plánu mám ale tak ve 12-13ti letech… ještě tak dva roky zpět jsem byla přesvědčená že ji to nedovolím celou základku vůbec nic ani řasenku
![]()