Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@KKK85 píše: Více
Myslím si, že ve 12-13 letech může být tři kroky před tebou. Tzn. dost školená jinde
. Teď je čas s ní otevřeně debatovat.
@stinga píše: Více
Já zase raději značkové, kvalitní z vinted než pepco ![]()
@Jahudka82 píše: Více
dceři je kolik? asi jsem přehlídla… noo dospívají holčičky ![]()
Neříkám, že se má v 8 malovat. Ale spolu se můžete otevřeně bavit, debatovat. Nedělat tabu a zbytečné drama. Než ji to naučí nějaké youtuberky a jiné holky ráno na záchodě ve škole.
@stinga píše: VíceŠkoda že už moje děti nepoznaly jednoho svého pradědečka, naučily by se mnohé zajímavé výrazy v maďarštině
7,5. Jakože se chtěla namalovat sama. Nakonec se mi ji povedlo ukecat, že ode mě decentně. Že už by nebyl čas to předělávat
![]()
@Kelsey1 píše: Více
tak my se o tom normálně pobavili… ví že do budoucna bude moct, vysvětlila jsem ji že je na to malá, že je to nevhodné, škodí to pletí, očím… že jak bude starší bude se malovat, že ji pak pomůžu, ukážu… A doma to prostě to samozřejmě zkouší… lakuje si nehty, já ji dolakuji pravou ruku. Nemá to až tak striktní.
Noo já bych nedovolila… já jsem v tom taková striktní no. Ani do divadla… mi to příjde takové nepatřičné u těch holčiček.
Moje dcera se nemaluje, některé spolužačky ano a to už tak od druhé, třetí třídy, momentálně jsou v páté. Mě by to nevadilo, naopak, já bych si to užívala, ale moje princezna na to není. Ona jde radši rozbít sekerou starý tlačítkový mobil, co vyřadila její prababička a zajímá jí, jestli chytne baterka, než celé líčení. To jde úplně mimo ní.
@Katchulina píše: Více
by sis to užívala kdyby chtěla namalovat se do školy ve druhé třídě… to jako fakt???
@Kelsey1 píše: Více
Klukovi se strašně líbila hláška ze Svatýho Grálu od Monty Python, jak tam pokřikujou ti Francouzi ze svého hradu na družinu krále Artuše: „Your mother was a hamster“ - tvoje máma byla křeček
a pak na ně hodí krávu ![]()
Závidím, co já bych za to dala. U nás frčí tepláky, rozcuchaný vlasy a jde do školy. Do divadla se školou nechce, protože nenávidí šaty a učitelka řekla, že mají mít šaty nebo sukni. Já jsem byla úplně jiná. Neudělám s tím nic, miluju jí takovou jaká je, ale občas v dobrém závidím maminkám jejich parádnice.
No asi že by to bylo víc holčičí než rozbijet mobil sekerou ![]()