Fakt se dneska už v devíti letech malují?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9296
1.3.25 21:07
@KKK85 píše: Více

Myslím si, že ve 12-13 letech může být tři kroky před tebou. Tzn. dost školená jinde 8). Teď je čas s ní otevřeně debatovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7566
1.3.25 21:07
@Kelsey1 píše: Více

tak v osmi ji nebudu radit jak se líčit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17974
1.3.25 21:09

Chtěla se namalovat i do divadla, mý nervy :lol: 😇

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7566
1.3.25 21:09
@stinga píše: Více

Já zase raději značkové, kvalitní z vinted než pepco :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7566
1.3.25 21:10
@Jahudka82 píše: Více

dceři je kolik? asi jsem přehlídla… noo dospívají holčičky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9296
1.3.25 21:12

Neříkám, že se má v 8 malovat. Ale spolu se můžete otevřeně bavit, debatovat. Nedělat tabu a zbytečné drama. Než ji to naučí nějaké youtuberky a jiné holky ráno na záchodě ve škole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17974
1.3.25 21:12
@stinga píše: Více
Škoda že už moje děti nepoznaly jednoho svého pradědečka, naučily by se mnohé zajímavé výrazy v maďarštině :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17974
1.3.25 21:13

7,5. Jakože se chtěla namalovat sama. Nakonec se mi ji povedlo ukecat, že ode mě decentně. Že už by nebyl čas to předělávat :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7566
1.3.25 21:15

tak my se o tom normálně pobavili… ví že do budoucna bude moct, vysvětlila jsem ji že je na to malá, že je to nevhodné, škodí to pletí, očím… že jak bude starší bude se malovat, že ji pak pomůžu, ukážu… A doma to prostě to samozřejmě zkouší… lakuje si nehty, já ji dolakuji pravou ruku. Nemá to až tak striktní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7566
1.3.25 21:17

Noo já bych nedovolila… já jsem v tom taková striktní no. Ani do divadla… mi to příjde takové nepatřičné u těch holčiček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katchulina
1.3.25 21:18

Moje dcera se nemaluje, některé spolužačky ano a to už tak od druhé, třetí třídy, momentálně jsou v páté. Mě by to nevadilo, naopak, já bych si to užívala, ale moje princezna na to není. Ona jde radši rozbít sekerou starý tlačítkový mobil, co vyřadila její prababička a zajímá jí, jestli chytne baterka, než celé líčení. To jde úplně mimo ní.

• Citovat
  • Upravit
7566
1.3.25 21:20
@Katchulina píše: Více

by sis to užívala kdyby chtěla namalovat se do školy ve druhé třídě… to jako fakt???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17974
1.3.25 21:21

Klukovi se strašně líbila hláška ze Svatýho Grálu od Monty Python, jak tam pokřikujou ti Francouzi ze svého hradu na družinu krále Artuše: „Your mother was a hamster“ - tvoje máma byla křeček :D a pak na ně hodí krávu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katchulina
1.3.25 21:22

Závidím, co já bych za to dala. U nás frčí tepláky, rozcuchaný vlasy a jde do školy. Do divadla se školou nechce, protože nenávidí šaty a učitelka řekla, že mají mít šaty nebo sukni. Já jsem byla úplně jiná. Neudělám s tím nic, miluju jí takovou jaká je, ale občas v dobrém závidím maminkám jejich parádnice.

• Citovat
  • Upravit
17974
1.3.25 21:23

No asi že by to bylo víc holčičí než rozbijet mobil sekerou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie