Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@blumen píše: Více
noo já do včera taky až tak moc neee… jako joo vidím že má sklonky spíše k parádění.. i oblečení řeši, i doma se namaluje, nalakuje nehty.. ale zatím nemluvila o malování se někam.
@KarlKarlson píše: Více
Ta je nej 😆 dnes tu zrovna chlap našel verzi klipu k téhle písničce se záběry na severokorej. armádu🙈
Jo pak se ještě malýmu líbila ta scéna jak Brian na zeď píše Romanus eunt domus
a dostane lekci z pravopisu ![]()
Právě nevidím obří rozdíl pátá několik let zpět. A třetí nyní. Teď je vše spíš no. Nebo někdo.
@Jahudka82 píše: Více
Vypadáš jako znalec, tak mi třeba poradíš. Sháním tu scénu z univerzity, jak je tam přibíjejí na stěnu budovy a říkají jim usoplená hnízdo. To jsem jako dospělá nikde nedohledala a moc bych chtěla ![]()
No jako já mám taky dost, když účtuju fakturu od firmy Křovina s. r.o a hned mi naskočí, já prodávám křoviny ![]()
Tyjo, to je z čeho, to si teď nějak nevybavuju…:think: asi zas takový expert nejsem, z MP znám spíš ty filmy, a jednou jsem byla v Plzni na muzikálu na tyto motivy a to teda bylo boží ![]()
Právě že znám taky filmy, ale tohle jsem kdysi viděla, strašně se mi to líbilo a nemůžu to dohledat. Na muzikál kouknu, to ani nevím, že existuje.
@Kelsey1 píše: Více
Joo, crop mikiny máme asi 2 a ty jsou top oblíbené. Tak jí pod to dám delší triko a gatě s vyšším pasem. Jak jí lezou holý záda, jakože z dost věcí, jak je tak trochu pérdelatá, což má teda taky po mně, to bych zešílela.
![]()
@KKK85 píše: Více
To já pochopím, protože jsem to dělala taky. Já zase nechápu naší, že jí nevadí, že má vlasy jak rousy, překousnout tepláky do školy pro mě bylo hodně těžké, za mě je to oděv na litačku ne do školy, ale od první třídy jsem to vzdala. Ve školce si ještě vzala, co jsem jí připravila, ale od začátku školy má velmi vyhraněný styl, žádné účesy, žádné šaty, sukně, teď už dokonce ani rifle ne. To maximálně v létě riflové kraťasy. Na svatbu jsem jí donutila alespoň společenské legíny, tuniku a baleríny. Schválně v těch balerínách padala, po obřadu už běhala v keckách. Její vysněné povolání je být automechanička. Změnit to nedokážu, je zkrátka taková, taky to nepochopím, já jsem hodně ženská, dcerka je úplně opak mě, ale hlavně, že je zdravá, šťastná a spokojená.
@Katchulina píše: Více
joo tak to já jsem ráda že dcera chce být upravená, že do školy nosí rifle, pěkné trika.. to zase jooo. Dbá na vlasy atd… jen to malování mi příjde brzo. Neříkám že to nemůžeme zkusit doma jen tak z legrace… že ji třeba namalují, ale rozhodně nebude chodit zatím do školy namalovaná
@KKK85 tak ja s ni obleceni vybiram spolecne, co se ji libi, zadne topy a podobne nenosi, obycejna trika a nejake ty dziny, co ted frci, k tomu mikiny. A idealne chce nachystat stale hromadku ode me a nepremyslet nad tim
ale zase ma ve skrini jen obleceni, co se ji libi, tak ji to je proto asi jedno.
@Anonymní píše: Více
Sem se ptala kluka schválně a na tom 8-l. gymplu to holky asi nějak nepřehánějí, spíš na té základce chodily prý zmalované v té 4.-5. třídě celkem dost. Za mě když jsem byla na 2.stupni, tak spolužačky některé ve 13-14 vypadaly tak na 18.
@blumen píše: Více
tak ona si chystá sama věci do školy. Ted má taky už věci ve škříni jen co se ji líbí… proběhla velká čistka… ono já věděla že tam jsou věci které nenosí ![]()
@Katchulina píše: Více
Hihi tak to je mi jasný že by na tu párty co čeká nás za 14 dní šla za piráta - téma Piráti a mořské panny
Naše ještě užije kostým mořské panny z loňského školkového maškarního, měl by jí být, byla tam rezerva přes 2 velikosti. Tak jsem ráda že nemusím řešit zase nějaký jiný. Musí být skvělá, ta vaše divoška;) náhodou ví co chce, to je super! ![]()
taky si myslím že holka bude super… nepotřebuje splynout s okolím, dělá si podle sebe.. je svá… paráda.