Fakt se dneska už v devíti letech malují?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7566
2.3.25 10:03

Ještě u nás začíná pomalu téma barefoot.. dcera je nosí od malička a už má pochybnosti… ale sama neví… prý nechce mít malíček na palci :D že nemá nohu do špičky… ale u nich ve třídě to nikdo nenosí. Jsem ji říkala že to samozřejmě záleží na ní… že se můžeme podívat i na jiné boty… noo prý uvidí zatím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.25 11:45

@KKK85 že tys toela v plánu, holčička na to má evidentně jiný názor :roll: u nás barevný nehty má většina holčiček ve školce :-) doma se maluje furt, uvidím, jak dlouho ji udržím při tom doma a na soutěže…do divadla už stíny taky měla 😂

• Citovat
  • Upravit
7566
2.3.25 11:50
@Anonymní píše: Více

a tys anonyme nikdy neměla nic v plánu.. a vše ti jde tak jak si přeješ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2181
2.3.25 11:51

@KKK85 Můžu se zeptat proč tě tak irituje zrovna řasenka? Všechno mi přijde, že bys tak nějak tolerovala, ale řasenku prostě ne a ne a ne. Nereju. Jen mě to zajímá.
Jinak…, když mi naši zakazovali malování, tak jsem se stejně tajně někde napajcovala a věděli pérd. Takže zakazování stejně k ničemu nevedlo. Jen jsem z nich dělala “blbce”

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7566
2.3.25 12:00
@Bafonek píše: Více

Nevím.. příjde mi to už takové dospělácké, vyzývávé asi.. Noo zkusila jsem dceru ted namalovat.. oči, obočí… chtěla to smýt, že se ji to nelíbí..jako musím říct že ji to i jakože slušelo… ale bylo to prostě moc… taková stará mladá… Mluvili jsem o tom spolu, ona ani tak nechce tedy do školy.. prostě viděla že S to má doma.. a dává si ji na taneční tedy jen. Asi to zatím nebude tak horké.
Mě zajímalo jak to je u ostatních.. jak to dneska prostě je.. nee že bych radikálně změnila názor. S mužem jsem zajedno že zatím se rozhodně nikam malovat nebude. Ona sama řekla že by se styděla jít s těmi namalovanými očima, a to jsem ji namalovala decentně tedy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5192
2.3.25 12:07

V 9 letech fakt úlet 8o A když vidím některé 12 leté zmalované, je mi jich spíš líto :nevim: O trochu starší mají hokejky nebo slimáky místo obočí :roll: O nehtech nemluvě. Ale jó, moje dcery to nejsou, tak ať si dělají, co chteji :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí