Fenistil - předávkování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6872
7.2.15 14:34
@Anonymní píše:
Zdravím - jdu sem s čerstvou (dnešní) zkušeností. Kamarádky mě chlácholí, že je to bude v pohodě, že mám jen splašený těhotenský hormony a zbytečně stresuju, ale mně to stejně nedá a chci se zeptat, jestli máte někdo podobnou zkušenost. Dneska jsem našla otevřenou lahvičku s Fenistil kapkama a byla skoro prázdná. Syn má 2 roky a vím, že to je jeho práce. Matně si vybavuju, že v ní byla ráno cca půlka, spíš něco málo pod půlkou, ale jistá si nejsem. No začala jsem vyšilovat a muž zavolal na pohotovost, odkázali ho na dětskou pohotovost a tam na toxikologii. Tam nám poradili. To všechno bylo ok, syn nakonec neměl ani žádný příznaky, takže buď je to kůň nebo to někde vyšplíchal. Nebylo potřeba nikde jezdit. Za což jsem hrozně vděčná a je to pro mě ponaučení, že je na čase dát léky zase o kus výš. Co mě ale děsí je to, že si hned zjišťovali rodné číslo syna a že máme počítat s tím, že nás může navštívit sociálka. No já jsem se div nepoložila. Chápu, že je to v zájmu dítěte a takové věci by se dít neměli a oni na to jen chtějí dohlídnout. Ale hrozně mě to vzalo, probulela jsem celý dopoledne jako neschopná matka. Už je líp, ale té případné návštěvy se děsím. Bydlíme v baráku a já i manžel jsme vetešníci, vyloženě bordel tu není, ale všude spousta věcí a tak.. No žádný uhlazený ikea byt zkrátka. Máte někdo podobnou zkušenost, že vám po telefonátu na toxikologii přišla sociálka? :nevim:

Kdo ti to prosím tě říkal??? Blbost… a btw. kdyby jsi viděla funkční nepořádek u nás. :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
7.2.15 14:38

Taky jsem na konci roku volala na toxikologii, nakonec pro nás jela záchranka a byla jsem s dcerou přes noc na pozorování v nemocnici. O kontrole ze sociálky mi nikdo nic neřekl a ani tu nikdo nebyl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
7.2.15 14:42
@Shari81 píše:
Taky jsem na konci roku volala na toxikologii, nakonec pro nás jela záchranka a byla jsem s dcerou přes noc na pozorování v nemocnici. O kontrole ze sociálky mi nikdo nic neřekl a ani tu nikdo nebyl…

Můžu se zeptat co snědla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.15 14:49

@Námořnička S tím číslem to je fakt, to mi řekl i manžel, že to je kvůli účtování pojišťovně..
@kve-tinka No chlapovi to tak řekla ta ženská na toxikologii, když se s ní loučil..

Holky, nevím, třeba jsou od novýho roku nový pravidla :nevim: No jsem zvědavá, jestli fakt přijdou. Je to pro mě stres, i když vím, že je všechno v pohodě.. Vždycky se najde nějakej hnidopich.. Já vždycky vidím ty nejhorší scénáře. Že najdou někde plíseň a kluka mi vezmou dokud to nedáme do pořádku a tak, jsem prostě magor v tomhle :roll:

Zakl.

• Citovat
  • Upravit
6419
7.2.15 14:50

@meduzza našla krabičku cigeret :pocitac: 3 zůstaly celé, ale 2 totál rozcupované, tabák měla na pusince, na rukách, na sobě a po zemi, nevím kolik toho snědla, ale na toxi mi řekli, že od půl cigarety je to pro tak malé dítě silně toxické a mohlo by dojít i k zástavě srdce…takže vypumpovali žaludek (tam naštěstí nic nebylo) a nechali nás do druhého dne na pozorování…naneštěstí tam malá chytla rotaviry, takže o další 4 dny později jsme skončili na infekčním v kritickém stavu :zed: a když už to vypadalo, že máme vyhráno, tak malá dostala virový zápal plic a s tím se léčíme dodnes :cert: takže od konce roku ještě nebyl den, kdy by byla zdravá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
7.2.15 14:51

Klíííd, to bude dobré :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
7.2.15 14:53

@Shari81 Teda tak to jste měla a stále máte krušné. Přeji brzké uzdravení :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
7.2.15 14:55

@meduzza no to teda a do toho všeho malé rostou zuby :zed: naštěstí to vypadá, že nejhorší má za sebou…a díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
7.2.15 15:06

@Shari81 to je presne to, proc nechci s malou do nemocnice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22169
7.2.15 15:15

Neboj, bude dobre. Ber to z té druhe stránky, ze malej je v pořádku a nevypil nějaké leptavé přípravky, dezinfekci apod.
Takových nehod je hodně…vzpomen na Petru a Filipka. Vyhrozovat socialkou je asi způsob jak vystrašit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
7.2.15 15:51

@kaspluc taky jsem nechtěla, ale bylo to nevyhnutelné v obou případech…tak snad už si malá tu smůlu vybrala a teď bude pár doufám let klid :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
7.2.15 16:03

Poradim jednu vec, socialka musi mit pri vstupu do domu povoleni ke vstupu do soukromeho majetku. Jinak tam nesmi. A to vydava jen soud. A ten ho skrz tykovou capinu nevyda. Takze rada je…vyhodit je!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
7.2.15 17:57

Taky jsem na toxikologii volala, kvůli Fenistilu a podruhé kvůli jedne kytce. O socialce mi nic neřekli a myslím, ze by se celkem divili, přeci bordel v domě = šťastné dítě, ne? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
7.2.15 22:59

Sociálka žádne povolení nepotřebuje. Ze zákona smí kontrolovat prostředí ve kterém dítě žije. Pro zakl. taky jsem jednou voalla, nic neříkaali. A i kdyby přišli tak věřte tomu, že znají takové poměry, že nějaký provozní nepořádek či věcmi přeplněný byt je pro ně hotel Hilton. Mají ty hranice trochu jinak posunutý než běýný člověk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
7.2.15 23:07

To je ale blbost. Normálně to vykazují pojišťovně, je to „placená“ služba. Stejně jako si to nechá proplatit doktor, když tě ošetří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí