Fifty Shades: Freed

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4933
11.2.13 21:22

@Janichka jo jo to je pravda…ale i tak na něj půjdu :mrgreen:

@kaca.zagi taky jsem ho četla a byla nadšená a film nic moc.

jedinej podařenej film dle knihy mi přišel Harry Potter…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
12.2.13 08:34

A jeste pani prstenu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marcellus
13.2.13 11:30

Tuhle sérii miluju, i když to není bůhví jaké litérální dílo, je na tom prostě vidět, že je to předělané FanFiction na Twilight. Ale i přesto, že k tomu mám pár výhrad, tak to miluji a musím si to číst pořád dokola. Jak to mam poblíž, je to jako droga.
První byl dobrý, druhý lepší a na třetí díl se už nehorázně těším, ale ten by měl vyjít až někdy v červnu nebo tak nějak. :( To nevydržím :zed:

Co se týče filmu, jsem na něj zvědavá, ale bojím se že budu sklamaná, jako u většiny zfilmovaných knih. No necháme se překvapit. Hlavně co se vybraných herců týká.
Jo a ty odkazy z youtub to není nic oficiální, jsou jen fanmady fanoušků - udělané z dvou filmů Absoventka s Bled a ten druhý už nevím. Takže podle toho se s obsazením neřiďte.
Jak jsou daleko s výběrem herců netuším, ale tady máte ofic stránku (nevím jak starý příspěvek je) http://www.imdb.com/…e/tt2322441/?…
a tady o kterých hercích přemýšleli. http://www.imdb.com/…22441/trivia?…

• Citovat
  • Upravit
4933
13.2.13 11:38

Taky mě to šíleně baví…prostě parádní únik od reality a všedních starostí…se prostě tak hezky zasním.
no v těch možných kandidátech je i Brober a Bledel tak snad. opravdu mě nadchnuly. no já myslela že je to oficiálni video k filmu :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marcellus
13.2.13 18:49

Já si nejdřív myslela, že to jsou oficiální videa ke knize a pak k filmu, ale taky jsem se vyvedla v omyl :D a nestalo se mi to poprvé, u filmů které netrpělivě očekávám a hledám všechno možný tak spíš člověk narazí jen na fanvidea
JJ Matt Bomer by byl prima, nebo se mi i líbil i Taylor Kitch. No a Bledl, ohledně ní jsem se pořád nerozhodla, chvilku se mi líbí, a pak se mi tam zase nehodí. Ale E. Clarke mi taky nezní špatně. Ta S. Woodly co navrhovala autorka taky nevypadá špatně, ale taky jsem ji nakonec vyškrtla. Někdy sem strašně nerozhodná a mám těžké nároky, páč má představivost a fantazie jsou někdy až moc. :D

já jsem někde našla stránku kde jedna holčina pro radost překládala 3 díl feed, ale to jsem ještě neměla přečtenou temnotu a ted jsi rvu vlasy :zed:, protože to nemůžu najít :nevim: hold si budu muset počkat do června což vážně nevydržím. To mezitím si první dva díly přečtu několikrát, a to si chci šetřit před abych si je přečetla všechny tři naráz. No uvidím jak mi to vydrží, což nevydrží. Musím se vrhnout na něco jiného.

• Citovat
  • Upravit
Marcellus
13.2.13 18:51

Zrovna ted si stahuji soundtrack k Fifty shades, že si to pak pustim a zároven budu číst. Už se na to nesmírně těším. :dance: :srdce:
 http://www.eljamesauthor.com/…soundtracks/

• Citovat
  • Upravit
10032
27.2.13 22:05

Tak jsem dneska zjistila, že 3. díl má vyjít až 9. září :-( já doufám, že si z nás dělají jen srandu a výjde to dřív teda!!! Jinak do filmu mi nejvíc sedí Alexis a Matt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4933
27.2.13 22:08

@Petulikk cóóóó? nééé :oops: :oops: ach jo..proč k nám všechno dorazí až za uherský rok.
alexis a matt?? teď podle jména nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
27.2.13 22:12

@zrzule23 Jn, fakt jsem to taky čekala dřív teda… Alexis Bledel a Matt Bromer :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4933
27.2.13 22:15
@Petulikk píše:
@zrzule23 Jn, fakt jsem to taky čekala dřív teda… Alexis Bledel a Matt Bromer :-)
jo jo bledel a bromer u mě taky vedou :dance: :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
27.2.13 22:17
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
28.2.13 07:26

Do ty doby se z toho zblaznime. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77hanz
21.3.13 14:49

50 shades

Vyjde koncem září v nakladatelství Kosmas. Myslím, že souběžně vyjde i v jiných nakladatelstvích, porovnej ceny na netu. Jinak v angličtině je už k dispozici. V porovnání s předchozími dvěma díly je asi nejslabší. Ale nemám ještě dočteno. :roll:

• Citovat
  • Upravit
10032
21.3.13 15:40
@77hanz píše:
Vyjde koncem září v nakladatelství Kosmas. Myslím, že souběžně vyjde i v jiných nakladatelstvích, porovnej ceny na netu. Jinak v angličtině je už k dispozici. V porovnání s předchozími dvěma díly je asi nejslabší. Ale nemám ještě dočteno. :roll:

9.9. výjde v knihcentrum… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4933
21.3.13 16:04

Až tak za dlouho… :oops: :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...