Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ještě není, teď někdy v lednu vyšel v češtině díl druhý a ten třetí má tuším vyjít někdy v dubnu nebo květnu. ![]()
@Anonymní píše:
Ahojky, nevíte, zda je v češtině už 3.díl Padesáti odstínů? případně kdy asi vyjde?
bohužel ještě neni…až někdy v květnu…no taky po něm plakám
![]()
a v angličtině se mi to nějak nechce číst..pořád něco hledat ve slovníku ![]()
Díky, no sice literárně je to hrozné, ale už bych ráda věděla, jak to dopadne. Oba díly mám přečtené a to jsem niky nečetla nic jiného než klasické autory ![]()
Slyšela jsem, že 3 díl výjde až v červenci, tak kdo ví, film se má točit v březnu, tak snad ![]()
Tak to já byla nedočkavá a přečetla jsem si 3. díl v angličtině a řeknu vám, že stojí za to si na něj počkat, ten třetí díl se mi líbil ze všech nejvíc ![]()
Jo, třetí díl je dobrý, ten druhý mi přišel takový celkem nijaký, ale trojka zas odsejpá pěkně, už jsem skoro na konci ![]()
Třetí díl bude bud v červenci nebo srpnu..
nemůžou si prej dovolit mít obr tržby v jedné polovině roku
@Anonymní píše:no tak literárně to není vrchol všeho, ale i tak to pro mě bylo hodně čtivé…možná i tím, že jsem na mateřské a byl to pro mě výborný relax a uvolnění…navíc ani manža si nestěžoval
Díky, no sice literárně je to hrozné, ale už bych ráda věděla, jak to dopadne. Oba díly mám přečtené a to jsem niky nečetla nic jiného než klasické autory
byli díla od klasiků, která mě nechytla tolik jako tohle..
![]()
Tak ja taky ctu 3. dil a je super. Neni ale nad to, precist si to v cestine, uz se nemuzu dockat ![]()
Já film vidět nechci.. Christiana i Anastasii si už nějak představuji a nechci, aby mi to film zkazil.. Nehledě na to, že ten film nemůže dosáhnout úrovně knihy (jako 99% filmů natočených podle knižní předlohy) ![]()
Nazdar holky ja vcera cetla ze az v cervenci.
Ale minuly dil druhy jsem si stahla driv jako pdfko z ulozto tak to sleduji a uvidime ja v anglictine cist nebudu.
To by mi trvalo do toho cervence.
https://www.youtube.com/watch?… já myslela že to budou tyhle…
ty mi k tomu seděli perfektně.
Gosling je sice dobrej ale podle knihy mi na to nejde…
![]()
Ahojky, nevíte, zda je v češtině už 3.díl Padesáti odstínů? případně kdy asi vyjde?