Fio banka - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4465
4.5.15 12:19

Ahoj holky.
Nezakládala jste si některá účet u Fio online? Ke mně normálně přijel kurýr, podepsali jsme smlouvu, už mám i přístup do internetového bankovnictví. Skrz to jsem si také podala žádost o vystavení platební karty. Proklikala jsem se až k hlášení, že karta byla předána do výroby. Poté by měla přijít normálně poštou. Ale dneska kontroluju stav v IB a v sekci platební karty mám uvedeno, že žádnou kartu nevlastním a nic tam není ani o stavu vyřizování, přitom ještě před víkendem tam bylo to o výrobě :nevim:
Nemáte někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
4.5.15 13:02

@SussieS mě se tam ukázala až když byla vyrobena :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
4.5.15 13:16

@SussieS a zavolat si pro info na pobočku nemůžeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
4.5.15 17:12

@Trinetka Tak to samozřejmě můžu, stejně tak jako se můžu zeptat jestli někdo neměl podobný problém ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
4.5.15 19:50

@SussieS já to myslela spíš jestli nějakou pobočku znáš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
17.7.15 13:40

Dobrý den. S přítelem bychom si chtěli založit i Fio Banky Kontokorent. A nevíme zda se to vyplatí a hlavné který takrif je nejlepší. Jestli s tím má někdo zkušenosti prosím poraďte… ;) Děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
2.10.15 09:32

Dobrý den, u Fio máme firemní účet už přes rok. Vše v pořádku, dokud něco nepotřebujete navíc. Chtěla jsem založit ještě osobní účet, udělala jsem to online. Po 14 dnech, kdy se nic nedělo jsem tam volala a sdělili mi, že musím osobně na pobočku. Když jsem se ptala proč, tak mi řekli, že jsem jednatelka ve firmě, že mě už mají v systému a že to nelze online. Takže cizí člověk, který u nich nic nemá, může online a nikam nemusí a já, která už tam jednou byla, mají ofocenou i mou OP, tak musím osobně. Pro mě to ale znamená ujet 100 km a mít půl dne volna.
Pak jsme jako firma žádali o kontokorent. Jak hlásá reklama- vše bez zbytečných obstrukcí pro podnikatele. Bohužel. Úplně stejný přístup, ozvali se po 14 dnech, že chtějí daňová přiznání, což chápu, ale ta jsou k dispozici na netu v obch. rejstříku. Budiž. Ale to, že chtějí ode mne a firmy výpisy z bankovních a nebankovních registrů, do kterých mají právě banky přístup, to už mě tedy naštvalo.
Vážně uvažujeme, že odejdeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
26.2.16 14:02

zneužítí karty u FIO banky a jejich postoj k zákazníkovi

Chtěla jsem se zeptat, jestli někdo máte stejnou zkušenost jako já s FIO bankou, že vám byla zneužita karta, vybrána poměrně velká částka neznámým pachatelem a FIO banka vám reklamaci zamítla s odůvodněním, že za vše si můžete sami?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3074
26.2.16 14:26

@wvendyi V tomto směru mám podobnou (i když trochu odlišnou) zkušenost, ale jen pouze kladnou. Banka rozpoznala zneužití mých údajů z karty (někdo na ni chtěl něco koupit z jiného státu přes internet) a zablokovala mi ji. Následně mi přišla sms, abych zavolala na určité číslo. Když jsem potvrdila, že jsem tu transakci provést já nechtěla, nechali ji zablokovanou. Tudíž mi žádné peníze neodešly. Následně mi vystavili novou. Chtěli za ní poplatek, který mi sami z účtu strhli (99 Kč). Napsala jsem žádost, že s poplatkem nesouhlasím, že jsem nic špatného neudělala, že za to nemůžu. Poplatek mi byl obratem vrácen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.11.16 22:24

Ahoj, prosím o nove zkušenosti. Rozhoduji se mezi airbank a fio. Airbank uz mam a líbí se mi u nich, ze maji k dispozici i takovou malou bezkontaktní kartu, kterou mam nalepenou v mobilu a můžu kdykoliv použít. Ma to i fio? Nevíte?
 Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
18.11.16 08:44

@MilijonDolarBejby mám obě banky. Fio tu menší samolepku nemá. Můžeš ale platit mobilem přes nfc, ale mám za to, ze jsem někde četla ze je to zpoplatnene

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.11.16 08:48
@Lentilkaaa83 píše:
@MilijonDolarBejby mám obě banky. Fio tu menší samolepku nemá. Můžeš ale platit mobilem přes nfc, ale mám za to, ze jsem někde četla ze je to zpoplatnene

Dekuji :) to se mi právě u airbank líbí. Ale štve me, že maji málo bankomatů a poboček. I kdyz ja z bankomatu moc nevybírám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
13.12.16 20:36

Krásný večer všem…

Holky, lze ve Fio bance? Mám eura, která bych chtěla vložit na svůj účet ve FIO - převedou mi je na můj účet v CZK? Zdarma nebo za poplatek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.9.20 11:11

Převody mezi měnami bych očekával že budu na pobočce zpoplatněny..

S touto bankou nemám za poslední léta žádnou negativní zkušenost. Mohu tedy doporučit, s jejich službami jsem spokojený.

• Citovat
  • Upravit
9
15.9.20 11:16
@MilijonDolarBejby píše:
airbank a fio

U airbank mají dlouhodobě vyšší úročení spořícího účtu. Odhadoval bych že budou možná i trochu levnější. Na druhou stranu víc věřím FIO. Vybírejte také podle toho která banka má blíže svou pobočku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová