Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj …
mám doma manžela elektrikáře, velice šikovný ale… všichni kdo potřebují, jde a udělá co je potřeba co se týká elektriky, ale já už mám 2 měsíce rozebranou digestoř a ne mi jí udělat…
![]()
máte to doma taky? jak se říká : kovářovo kobyla chodí bosa
U nás je to podobný! Snoubenec je technickýho zaměření ale extra zaneprázděn takže většinu oprav
si dělám sama
…za to ale já jako zdravotník mám doma snad kromě defibrilátoru všechno
![]()
Můj manžel pracoval jako porgramátor (teď dělá jinou profesi - firma nabídla lepší podmínky, plat … ). Tááákže - paměť dávno plná, nemám ani word, o nějakých grafických programech ani nemluvě, a emimino stahuju i půl minuty … když chci nainstalovat program (nemám oprávnění, takže prej na co .....
![]()
Tak u nas totez..Chlap ma reklamku, ale kdyz chci neco vytisknout nebo udelat nalepky male do pokojicku, tak si to musim najit na netu. ![]()
Sestrenky pritel je elektrikar, maji novy byt a uz dva mesice jim vsude ze stropu couhaji kabely misto lustru.
Manžel je vyučený truhlář a pracuej jako servismen na kola. Takže šuplýky nejdou zavírat, schodiště vrže, vchodové dvěře nejdou zavírat. Duše na kole propíchnutá a kolo rozebraný v garáži prý se „tuní“.
Ale musím se přiznat, že je to i obráceně, já jsem SW analytik a už mám dva měsíce rozebraný comp a nejsem schopná si tam dát nové disky. A manžel nemá v PC nainstalovaný taky word, nejsem schopná se k tomu dokopat ![]()
Koukám že je to všude stejný ![]()
Přítel má pneuservis a já mám na autě zimáky ještě v květnu jako poslední ze vsy .
hefilka píše:
Manžel je vyučený truhlář a pracuej jako servismen na kola. Takže šuplýky nejdou zavírat, schodiště vrže, vchodové dvěře nejdou zavírat. Duše na kole propíchnutá a kolo rozebraný v garáži prý se „tuní“.
Ale musím se přiznat, že je to i obráceně, já jsem SW analytik a už mám dva měsíce rozebraný comp a nejsem schopná si tam dát nové disky. A manžel nemá v PC nainstalovaný taky word, nejsem schopná se k tomu dokopat
hefilka píše:
Ale musím se přiznat, že je to i obráceně, já jsem SW analytik a už mám dva měsíce rozebraný comp a nejsem schopná si tam dát nové disky. A manžel nemá v PC nainstalovaný taky word, nejsem schopná se k tomu dokopat
Fuj já jsem, ale ostuda omlouvám se: šuplík
Můj je taky elektrikář a přesně jak říkáš
Všem okolo dělá elektriku,kamarádům,známým a já doma už víc jak půl roku čekám na zašroubování šetřící žárovky
Jako normálně bych si jí vyměnila sama,ale proč jí draze kupovat,když jí má v práci zadarmo(jeho slova)
Ahoj-mě se osvědčilo napsat seznam,co potřebuju udělat a pověsit ho na viditelné místo-já třeba na lednici. A přítel postupně udělá. U bývalého manžela bylo zase osvědčené bud říct bráchovi nebo si to udělat sama ![]()
Ahoj,můj je vyučený truhlář,a ted děla tesaře,u nás je hodně přemlouvání aby dal dřevo do ruky:-))
zanetka2712 píše:
Ahoj …
mám doma manžela elektrikáře, velice šikovný ale… všichni kdo potřebují, jde a udělá co je potřeba co se týká elektriky, ale já už mám 2 měsíce rozebranou digestoř a ne mi jí udělat…![]()
máte to doma taky? jak se říká : kovářovo kobyla chodí bosa
jistěže
můj el. slaboprouďák, Ajťák… ani žárovku mi nevymění… on tu meje nádobí elektrikařinu dělam já ![]()
můj otec lesák, stále není čím topit… sousedky muž stavař, bydlí v paneláku a 2 roky ho prosí o obložení koupelny…
vůbec se tím nestresuj.. to je už taková zákonistost v tomto.. nejlépe si hledat chlapa řemeslem takového co umíme my samotné.. jinak je to o nervy… ![]()