Kovářova kobyla chodí bosa

8283
5.9.11 12:31

Kovářovo kobyla chodí bosa

Ahoj …
mám doma manžela elektrikáře, velice šikovný ale… všichni kdo potřebují, jde a udělá co je potřeba co se týká elektriky, ale já už mám 2 měsíce rozebranou digestoř a ne mi jí udělat… :zed: :mrgreen:
máte to doma taky? jak se říká : kovářovo kobyla chodí bosa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10048
5.9.11 12:39

U nás je to podobný! Snoubenec je technickýho zaměření ale extra zaneprázděn takže většinu oprav :lol: si dělám sama :lol: …za to ale já jako zdravotník mám doma snad kromě defibrilátoru všechno :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
5.9.11 12:52

Můj manžel pracoval jako porgramátor (teď dělá jinou profesi - firma nabídla lepší podmínky, plat … ). Tááákže - paměť dávno plná, nemám ani word, o nějakých grafických programech ani nemluvě, a emimino stahuju i půl minuty … když chci nainstalovat program (nemám oprávnění, takže prej na co ..... :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
5.9.11 12:54

JJ manžel brousí pro celé město a já večně nože tupé :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9887
5.9.11 12:56

Hehe, manžel je fotograf a fotek dítěte máme pět a půl:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
5.9.11 12:56

jéé a já se bála, že jsem sama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
5.9.11 13:11

Tak u nas totez..Chlap ma reklamku, ale kdyz chci neco vytisknout nebo udelat nalepky male do pokojicku, tak si to musim najit na netu. :cert:

Sestrenky pritel je elektrikar, maji novy byt a uz dva mesice jim vsude ze stropu couhaji kabely misto lustru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
5.9.11 13:49

Manžel je vyučený truhlář a pracuej jako servismen na kola. Takže šuplýky nejdou zavírat, schodiště vrže, vchodové dvěře nejdou zavírat. Duše na kole propíchnutá a kolo rozebraný v garáži prý se „tuní“.
Ale musím se přiznat, že je to i obráceně, já jsem SW analytik a už mám dva měsíce rozebraný comp a nejsem schopná si tam dát nové disky. A manžel nemá v PC nainstalovaný taky word, nejsem schopná se k tomu dokopat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
5.9.11 13:53

Koukám že je to všude stejný :lol:
Přítel má pneuservis a já mám na autě zimáky ještě v květnu jako poslední ze vsy .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
5.9.11 13:53
hefilka píše:
Manžel je vyučený truhlář a pracuej jako servismen na kola. Takže šuplýky nejdou zavírat, schodiště vrže, vchodové dvěře nejdou zavírat. Duše na kole propíchnutá a kolo rozebraný v garáži prý se „tuní“.
Ale musím se přiznat, že je to i obráceně, já jsem SW analytik a už mám dva měsíce rozebraný comp a nejsem schopná si tam dát nové disky. A manžel nemá v PC nainstalovaný taky word, nejsem schopná se k tomu dokopat :mrgreen:
:think: :think: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
5.9.11 15:46
hefilka píše:
Ale musím se přiznat, že je to i obráceně, já jsem SW analytik a už mám dva měsíce rozebraný comp a nejsem schopná si tam dát nové disky. A manžel nemá v PC nainstalovaný taky word, nejsem schopná se k tomu dokopat :mrgreen:

Fuj já jsem, ale ostuda omlouvám se: šuplík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
5.9.11 15:50

Můj je taky elektrikář a přesně jak říkáš :-D Všem okolo dělá elektriku,kamarádům,známým a já doma už víc jak půl roku čekám na zašroubování šetřící žárovky :cert: Jako normálně bych si jí vyměnila sama,ale proč jí draze kupovat,když jí má v práci zadarmo(jeho slova)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
5.9.11 17:44

Ahoj-mě se osvědčilo napsat seznam,co potřebuju udělat a pověsit ho na viditelné místo-já třeba na lednici. A přítel postupně udělá. U bývalého manžela bylo zase osvědčené bud říct bráchovi nebo si to udělat sama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
5.9.11 18:00

Ahoj,můj je vyučený truhlář,a ted děla tesaře,u nás je hodně přemlouvání aby dal dřevo do ruky:-))

• Citovat
  • Upravit
eMaminka
5.9.11 18:20
zanetka2712 píše:
Ahoj …
mám doma manžela elektrikáře, velice šikovný ale… všichni kdo potřebují, jde a udělá co je potřeba co se týká elektriky, ale já už mám 2 měsíce rozebranou digestoř a ne mi jí udělat… :zed: :mrgreen:
máte to doma taky? jak se říká : kovářovo kobyla chodí bosa

jistěže ;) můj el. slaboprouďák, Ajťák… ani žárovku mi nevymění… on tu meje nádobí elektrikařinu dělam já ;)

můj otec lesák, stále není čím topit… sousedky muž stavař, bydlí v paneláku a 2 roky ho prosí o obložení koupelny…

vůbec se tím nestresuj.. to je už taková zákonistost v tomto.. nejlépe si hledat chlapa řemeslem takového co umíme my samotné.. jinak je to o nervy… ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová