Firkon Verano Long 2012

• Fotoalbum (9)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Firkon Verano Long?

Přidejte zkušenost s Firkon Verano Long
Napsat příspěvek
Velikost písma:
18.2.14 09:25

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak jste s kočárkem spokojená. Budu kočárek nosit do schodů (korbičku) je moc těžký?) Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.2.14 09:27

A jak berou v Poslu reklamac?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.2.14 10:16
@hannysek-h1 píše:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak jste s kočárkem spokojená. Budu kočárek nosit do schodů (korbičku) je moc těžký?) Děkuji

Záleží asi kam budete nosit. My bydlíme ve 3. patře a to bych se natahala. Ale kdyby to byly jen ty schody do prvního tak asi jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.2.14 10:57

Díky za odpověď. Já budu tahat 12 schodů. :roll: Tak uvidíme, ještě se pořád rozhlížím. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
20.2.14 08:20

@Daniela Bamboolik Tak korbička se pronese, ale 12 schodů půjde zvládnout. Spíš zvažte koupit si tu vložku do korbičky a nosit jen tu vložku s miminkem, než celou korbičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.2.14 08:27

Děkuju, určitě se rozhlédnu, děkuju za tip. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
21.2.14 12:43

@hannysek-h1 já nosila korbičku do 4. patra. Byla o dost lehčí než ostatní, co jsme porovnávali (a zároveň největší). Takže to jde, ale je to posilovna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.2.14 17:24

Taková posilovna se hodí, po těch nabraných kg. :lol: Děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.2.14 17:24

Taková posilovna se hodí, po těch nabraných kg. :lol: Děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
5.4.14 11:30

Jen pro nerozhodnute pridam aktualni zkušenost - verzi VL 2013 mame od cervna 2013, celou letošní zimu jsme vozili malou ještě v korbičce, od konce února jsme presli na sportovni nastavbu…vse naprosto ok…kocarek pouzivan denne, denne je také skladan a rozkladan (parkuje v byte, tak nemůže zabirat moc mista) a stále vse 100% ok…kolecka nevrzou (jen trochu pruziny konstrukce na nerovnostech, ale nic vazneho), drzi stopu jak s korbickou, tak se sportakem (jen abych vyvratil zdejsi nektere příspěvky, ze se sportakem kocarek nedrzi směr…), takze maximalni spokojenost…za ty peníze, co stal, je to teda hodne muziky…

Minuly tyden jsme zkusili i pomerne rychlou jizdu na in-line bruslích při aretaci prednich kolecek a taky v pohode…

Takze kdo hleda za rozumny peniz solidni kocarek, asi není co resit…samozrejme koupit si Bugaboo za 30k CZK můžete vždycky, ale po této jiz skoro rocni zkusenosti s timhle Firkonem jsem opravdu rad, ze jsme nepodlehli prvorodicovske fobii kupovat za kazdou cenu to nejdrazsi na trhu v domneni, ze je to nutnost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
10.4.14 08:17

Ahojky, mám dotaz, kamarádka, která sem nechodí má tento kočárek a neví, zda se na něj dá přidělat tato stříška…?? já jí bohužel neporadím, tak jdu na rady sem…děěkuji moc http://www.slune-cz.cz/…-na-kocarek/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
12.4.14 13:14

@xkovi Tento kočárek se mi zalíbil na první pohled v obchodě, tak hledám bližší info. Mnoho příspěvků mě odrazuje, a hlavně me zvyklává recenze v prosincovém dtestu : „Ani jeden z tesujících rodičů nedoporučil kočárek ke koupi kvůli jeho vysoké hmotnosti, mohutnosti a nepraktičnosti, dlouhý a široký, špatná manévrovatelnost, zvláště ve stístěných prostorách.“ Mohu poprosit o váš názor na toto vyjádření?
Bydlíme ve měste, v panelovém domě, v zimě chodníky celkem neudržované, hodně dlažby a kočičích hlav, menší obchody, takže připomínky Dtestu jsou pro mě celkem důležité. Navíc termín mám v září, takže mě zajímá i prostornost sportovní verze - někteří tvrdí že druhou zimu už prcka do něj nedostaneme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
13.4.14 09:45

@tacek My kočárek máme už přes rok. Mě se s ním jezdí opravdu dobře. Není to jeden z nejlehčích kočárků, ale určitě jsou i těžší. Tím, že má přední otočná kolečka, tak se s ním manévruje opravdu dobře. A ano, je dost velký, ale kvůli tomu jsem ho třeba já kupovala. Jízda v metru - nebála jsem se, že mi do kočárku někdo spadne:D A počítám s tím, že dcerce ještě dlouho vydrží. Sporťák má totiž opravdu dlouhou ložnou plochu. Když tedy usne, položím ji do lehu a má maximální pohodlí, žádné vyčnívající nohy ven:) V malých prostorách to je sice občas na milimetry, ale zatím jsme nikde neuvízly:) Já mohu firkon verano long doporučit. Každý má ale jiný názor;) Snad Vám to trochu pomůže;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
13.4.14 10:13

@burdička Děkuji za info ;-) Většina zasloužilých matek mi doporučuje koupit lepší a dražší sporťák a na to jen koupit korbičku (např. Britax Romer) a že Firkon je malý, že se tam s fusakem nevejde, že budu za rok kupovat golfky, abych měla v čem vozit až mu bude rok a čtvrt…(druhou zimu) Ale finančně si opravdu nemohu dovolit kupovat kočár za dvacku nebo za rok kupovat něco jiného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
13.4.14 10:18

@tacek já jsem byla s Firkonem taky hrozně spokojená, měla jsem ho rok, ale sporťák jsem neužila, já jsem teda golfky chtěla. Šlo mi hlavně o korbu, a ta byla super. Kupovala jsme ho právě kvůli velikosti, protože moje kamarádky, co právě koupily různé kočárky za 20 tisíc pak řešily v zimě, že nemají kam dát dítě, protože většina korbiček je strašně malá. Já jsem v korbě vozila malou asi těch 10 měsíců, pak chvíli sporťák, ale chtěla jsme golfky, tak jsem firkon prodala. Spokojená jsem s ním ale byla hrozně a klidně bych ho koupila znovu. měla jsme Verano. Za málo peněz skvělá muzika, jakněkdo psal výše. Nikdy bych za kočár nedala víc, pro mě je to zbytečnost. S tímto se jezdilo skvělě a pak stejně člověk více užije ty golfky, hlavně na cesty, apod. To verano jsme ani nemusela rozkládat do auta, do středně velkého auta stačí sesunout podvozek a sklopit střechu, ale pak už byly pro mě golfky určitě pohodlnější, jezdíme často, a nechtěla bych sporťák

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4