Firkon Verano Long 2012

• Fotoalbum (9)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Firkon Verano Long?

Přidejte zkušenost s Firkon Verano Long
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10032
3.9.12 20:51

Ahojky holky přemýšlíme o koupi kočárku verzi long… mimi sice nečekáme, ale máme doma 18měsíční holčičku a ráda se vozí v kočárku a kočárek co máme tak má na ležení tak tak, takže s fusákem v zimě nemám šanci jí tam dát :-( a chceme ještě jedno mimi, tak proto kombinaci… vidím, že o něm mluvíte velice dobře, což mě těší a moc :-) Asi moc žkušenosti ještě se sportovní verzi nemáte, že?? Nějaké negativa, kromě zmíňovaného košíku? a ještě jeden dotázek, máme peugeota 306 hatchback, myslíte, že ho dám do kufru?? hlavně sporťák, bo auto chceme kupovat až příští rok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59358
3.9.12 21:53

@Petulikk ale holčička už je dost velká. nebyly by lepší prostorné golfky? Já teda long verzi mam ale na 18m jsme vždy používala golfky jen to chce vybírat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
3.9.12 22:21

No já právě moc golfky nechci kvůli zimě a s většíma kolama jsou už celkem drahé, tak proto raději kombinaci a na převážení autem máme ještě quinnyho zappa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59358
3.9.12 22:36

@Petulikk já mam icoo pluto a předtim jsem měla inglesinu zippy a super ale do závějí to neni no :lol: :lol:. Jo jsme s kočárem spokojená, zatim teda s korbou ale jezdí s es nim krásně zlehka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
4.9.12 08:09

Sice nebydlím na vesnici, ale býváme tam hodně často u babiček a na chatě, takže se bude hodit něco s většími koly… hl. korbu stejně schovám pro druhé mimi a sporťák aspoň vyzkoušíme :-) mám teď coletto giovanni, ale sportovní sedačka je celkem krátká :-( takže malá když mi usne, tak má skrčené nožičky a hlavičku úplně vzadu :-( tak proto vybírám rovnou kombinaci, ať nemusím dávat peníze navíc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
4.9.12 08:10

Ještě mě tak napadlo… houpe se trošku kočárek nebo spíš né? a co třeba nějaké vady, jestli se něco kazí, např. brzdy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veronikamayer
4.9.12 17:24

Mě by zajímalo to odpružení. Jak jezdí na kostkách atd. Slyšela jsem že prý intenzita too odpružení jde nějak nastavit. Taky se mi doneslo, že prý firkoni hrozně brzy začínají šíleně vrzat. Setkali jste se s tím? Když se vše namaže a občas vyčistí, vržou stejně? Díky.

• Citovat
  • Upravit
10032
5.9.12 15:39

Ještě se chci zeptat jde sporťák polohovat a do úplného lehu?? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
12.9.12 21:01

Po dvouměsíčním používání dost skřípe (ale to mi nevadí, dokonce mi to přijde uklidňující), ale co je horší, přestal brzdit, úplně. To je opravdu „bezva“ v tramvaji, když prudce zabrzdí… Promazání to spraví na chvíli, snad to vyřeší reklamace - nová lanka. Taky po každodenním odendavání boudičky se rozjela konstrukce v místě, kde se nacvakává, takže si musím pomáhat oběma rukama - nevím, jak to popsat, ale jak tam kovové výstupky zajíždí do plastu, tak ten plast musím přitáhnout, jinak by se nacvakl šikmo.
Ale i při těchto vadách nevím, jaký kočárek bych si vybrala jiný, tenhle má prostě všechno, co potřebuju (terénní, velká kola, velká bouda, dobře vyřešené odvětrávání). Asi bych brala dražší a kvalitnější variantu toho samého :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
12.9.12 21:06

Jej teď jsi mě docela dost vyděsila teda… Já ještě uvažuju o dorjanu evo one city 2012, viděla jsem ho naživo a docela dost mě zaujal… tak nevím nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
12.9.12 21:40

@Nika079 jejda, ja na nej cetla docela dobre recenze

spis jsem se chtela zeptat, jde na firkon verano long skejtik/board pro sourozence? uvazovala jsem o lascal buggy board - jestli tam treba nevadi ten kosik pri nepouzivani a zvednuti toho stupatka - nemate nekdo zkusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
22.9.12 16:41

Maminky, nevíte některá, zda ty černá kolečka jsou nafukovací? přijdou mi plastová :think:…líbí se mi verze černý podvozek, černá kolečka, ale všimla jsem si, že vypadají jinak než ta chromovaná…děkuji za vaše zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
22.9.12 17:27

@briuska myslim, ze vsechny nabizena kolecka jsou nafukovaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
22.9.12 17:52
@kajinkac píše:
@briuska myslim, ze vsechny nabizena kolecka jsou nafukovaci

díky za názor…zkusím v pondělí zavolat do obchodu… kdyby se dmezitím našla maminka, co má tuto verzi, tak sem klidně napiště, díky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
23.9.12 19:54

Holky jak nafukujete přední kolečka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie