Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj, máte někdo zkušenost s Fito sprayem? Opravdu to funguje? Kamarádka s ním chce zkusit zhubnout do plavek, ale bojí se případného jojo efektu. Mě se zdá, že jimi slibované úbytky váhy (až 4 kg za týden) jsou nějaký nesmysl, i kdyby to fungovalo, to přece nemůže být zdravé takhle rychle zhubnout, ne? Máte někdo zkušenost? Nechci, aby zase narazila na nějaké podvodníky… Díky moc
@zuzka.1988 všechny tyhle zazraky jsou podvody
zhubnes pouze pokud bude Tvuj výdej vetsi než příjem..v kcal…to v prvni řadě…v druhe pak zaleží zda ti stačí být hubená tučná nebo chceš být svalnata…podle toho pak bud mužes jíst všechno ale málo..což není uplně zdravý aale treba já si misto oběda dám radeji čokoládu
a i tak si držím vahu. No anebo chceš jist opravdu tak, jak se má a být fit, svalnata stihla… je to životní styl který už pak dodržujes navždy… jinak samozřejmě jojo efekt… prijem - výdej
Já hubnout naštěstí nepotřebuju, po 2 dětech jsem na své váze, jen by to teda potřebovalo zpevnit.
Taky jsem hubla pohybem a zdravou stravou nic jiného podle mě ani nefunguje… Kamarádka je věčnej dietař, ale nesnáší pohyb (věčně hledá důvod proč to nejde) a tak pořád zkouší nějaký zázraky na hubnutí a výsledkem většinou bývá akorát pěknej jojo efekt. Teď chce do září dát 20 kg dolů. ![]()
Nikdo tento přípravek nekupujte, je to jeden veliký podvod. Každou chvíli uvádějí jinou cenu. Já jsem zaplatil za jednu flaštičku 30 ml 980 korun. Do dnešního dne po několika telefonických urgencích nedošel nějaký návod k užívání. Na internetu také píšou pokaždé něco jiného. Jednou pod jazyk, podruhé na jazyk, jednou před jídlem, podruhé po jídle. Na kraBVIČCE JE JEN NĚJAKÁ FINŠTINA, NEBO MAĎARŠTINA, ALE ČESKÝ NÁVOD NIKDE. Jde jen o tahání peněz důvěřivých pitomců jako jsem já. Zvažuji žalobu. Otravujte je neustálou objednávkou.
Já si jen kladu otázku, kolik penízek musela dostat paní doktorka Caithamlová za to, že byla ochotná propůjčit se k této reklamě. Nevím, ale dnes je asi cena cti a dobrého jména snadno na prodej… ![]()
Příspěvek upraven 26.10.19 v 12:03
A to je co zase za vynález a kam se to sprejuje? Přímo na faldíky na těle nebo do pusy, ![]()
@Lodovika Koukla jsem na nějaké Fito i Fyto spreje na netu a opět tedy doplněk stravy na bázi kávy a rostlinných extraktů za nehorázné peníze.
Ale dobré je aspoň to, že to neuškodí. ![]()
@Tiger-lily Co se týká různých přípravků„na hubnutí“, tak lidská naivita a aktivita různých utervasermanů, co z této lidské naivity rádi těží, ta byla, jest a bude, a kdyby tu byl nějaký takovýto „zázrak“
tak se o něm celý svět velmi rychle dozví, a tuším, že první by to byli ti dvousetkiloví cvalíci žijící v USA, takže s tímhle jevem je prostě jen potřeba počítat. ![]()
Takže jak jsem napsala, jediné, co je mi s podivem, je to, že se k této reklamě propůjčila paní doktorka Cajthamlová.
![]()
Příspěvek upraven 26.10.19 v 12:04
@Tiger-lily No tak to vidíš Lily, já jsem zhlídla jen tu reklamu, a prostě mi to k ní nesedělo,
a tady, jak je vidět, tak je to úplně jinak. Protože tenhle článek je z 22.9. 2019, a na mne ta reklama vyskočila na FB, je to asi 3 dny. Takže tihle podvodníci v tom vesele pokračují dál, právníci-neprávníci. Uf! ![]()
Zkoušela jsem různé hubnoucí přípravky ale jenom tenhle mi trochu fungoval. Nejlepší je dát si ho před jídlem se sklenicí vody ne po jídle protože tak nějak trošku zasytí a trochu potlačí chuť k jídlu ale ne na dlouho proto jsem pak viděla příspěvky tipu „mohu to užívat častěji?“