Obědy z jídelny - lze i tak zhubnout?

3241
31.5.18 18:57

Obědy z jídelny - lze i tak zhubnout?

Dobrý večer, chci poprosit o váš pohled. Lze zhubnout i přesto, že se člověk stravuje v ( školní) jídelně? Jídelníček na den by vypadal nějak takhle: snídaně - půlka celozrnné housky ( nebo něčeho takového) třeba s kučinou, šunkou ; svačina - jablko ( nebo jiný kus ovoce, zeleniny), oběd - půlka porce z jídelny, bez polévky; svačina - bílý jogurt; večeře - druhá půlka housky od rána třeba s obloženým talířkem ( šunka, sýr, zelenina). Dík za názory!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
31.5.18 19:01

Nejsem expert, ale tohle je děsivě málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90

Není to jenom o jídle, ale i cvičení a pohybu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116469
@Maddlen píše:
Dobrý večer, chci poprosit o váš pohled. Lze zhubnout i přesto, že se člověk stravuje v ( školní) jídelně? Jídelníček na den by vypadal nějak takhle: snídaně - půlka celozrnné housky ( nebo něčeho takového) třeba s kučinou, šunkou ; svačina - jablko ( nebo jiný kus ovoce, zeleniny), oběd - půlka porce z jídelny, bez polévky; svačina - bílý jogurt; večeře - druhá půlka housky od rána třeba s obloženým talířkem ( šunka, sýr, zelenina). Dík za názory!

Ty jo, to je strašně málo jídla. Po polévce fakt neztloustneš a oběd bych si dala plnohodnotný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
31.5.18 19:02

@Maddlen tak s tímhle jídelníčkem bych já teda zhubla :-) Přijde mi, že je to fakt málo jídla :think: :think: Ale samozřejmě záleží na mnoha faktorech, na tom kolik máš pohybu, jaký je bazální metabolismus atd…Nevím, no mě to přijde fakt málo jídla. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
31.5.18 19:03
@Pipet píše:
Nejsem expert, ale tohle je děsivě málo.

předběhla jsi mě :mrgreen: a naprosto souhlasím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
31.5.18 19:04

No rozhodně bych neodmítala všechny polévky šmahem. Já si dávala jen vývary. A jinak to není o půl porci, ale třeba u nás dávají spoustu příloh. Takže jsem měla v oku přílohy a brala si víc masa, pokud to šlo.
Jinak ostatní je opravdu málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
31.5.18 19:05

Já jen ze čtení dostala hlad. Málo bílkovin, malé porce a suleni oběda. Tohle ke spokojenosti a výsledkům moc nepovede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
31.5.18 19:05

@peckova tak samozřejmě… zajímala mě ta výživová stránka. Pohyb je samozřejmost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116469
31.5.18 19:06

Ráno si dej klidně krajíc žitného chleba a třeba vajíčko nebo ovesnou kaši, svačina ovoce, oběd bílkoviny, příloha, zelenina. Odpoledne krajíc chleba a třeba šunka a zelenina nebo zeleninová polévka a večer maso a zelenina. Pít čistou vodu. Hýbat se a půjde to samo.
Nezapomínat na luštěniny, kysané mléčné výrobky, bílkoviny rozhodně zvýšit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12545
31.5.18 19:07
@Maddlen píše:

Nehubne se díky jednomu jídlu, tak samo ani netlousne. Zaleží na celkovém denním přijmu, který teda máš nízký..Což muže udělat i opak, za chvili se tělo zpomali a začne si schovavat na později ve formě tuku, max zmiznou svaly.Asi bych to doladila. JInak z 80% je to o jídle a z 20 o pohybu

Příspěvek upraven 31.05.18 v 19:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.5.18 19:07

Vážně? tak možná pro dítě
já: ráno (10.00) - ovesná kaše
dopolední svačina - nevede se, vstávám pozdě
oběd (13.00) - polévka + klasický oběd ze školní jídelny
svačina 1 (15.00) - jogurt
svačina 2 (17.00) - rohlík s máslem, nanuk
večeře 1 (19.00) - těstoviny s kuřecím masem, párek s hořčicí, pomazánka s chlebem
večeře 2 (22.00) - cornflakes s mlékem
spánek: 1.00-9.30 cca
vážím 57 kg na 170 cm :pankac: :-D z toho tvého si bude tělo akorát ukládat zásoby, já teda rozhodně zdravě nejím, ale to tvoje bych byla nucená zajídat čokoškou

• Citovat
  • Upravit
3241
31.5.18 19:08

A čeho byste přidaly? Když píšu šunku, nemyslím plátek, ale třeba 80g, totéž s lučinou, kelímek cottage apod. Na ten oběd jsem myslela spíš celé maso a hrstku přílohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
31.5.18 19:08

Mě přijde, že tam máš moc pečiva, na večeři, bych ho nedávala.. Znám dvě holky, co vynechaly jenom! pečivo, a zhubly hned.. Já bych ho nechala na snídani a večeři, bych si třeba právě dělala salátya spíš přes den ještě něco k tomu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dagmarkaa
31.5.18 19:09
@Maddlen píše:

Když jsem hubla jedla jsem oběd normálně celou porci i s polévkou, jestli sportuješ určitě přidej na jídle, půlka housky k snídani je hodně málo :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková