Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoja holky netusim jaky zazrak se kde stal, ale rostou vsechny vajucha…
Simi, nádhera, jen tak dál
Už jste si toho náročnýho zažili dost, teď je na čase, aby šlo všechno jako po másle ![]()
Simi to je paráda, taky myslím, že už jste si své užili a bude jenom dobře. Dál na tebe myslím
samozřejmě vanilko že aj na tebe ![]()
Sisi, moc díky ![]()
Snad to dobře dopadne.
Simi a jedeš zítra na transfer, nebo si máš taky ještě ráno zavolat? A napiš, jaká byla svatba ![]()
svatba byla super, teď jsme dorazili…
dnes 7,45 mám taky volat - jestli ET pondělí nebo úterý…
snad to bobci zvládnou…
Holky, tak jsem právě volala do centra. Zatím se drží všichni 3 embrouši, ale jeden je prý takový slabší. 2 embryjka jsou prý nádherná 8 buněčná. Zítra ráno mezi půl a třičtvrtě na 8 se mám dostavit na transfer. Doufám že ti 2 silní bobci do zítřka budou ještě silnější a vydrží ![]()
Ahojky Jani
tak nám se vyvíjí 6 vajuch, prý jsou krásné
ale neptala jsem se na buňky… to mě nenapadlo ![]()
ET zřejmě v úterý, ale to mi upřesní zítra…
Simi, ty jsi po svatbě tak brzo vzhůru
![]()
Kruciš, takže se zítra nepotkáme? ![]()
6 embroušů, to je krása, určitě Vám zůstanou i na zamražení ![]()
Já se na ty buňky taky neptala, ona mi to embryoložka řekla sama. Já jsem byla úplně vyplesklá a bez sebe radostí, že ty 2 jsou nádherné, že jsem se nezeptala vůbec na nic.
Teď ani nevím, jestli si mám ráno, ještě než pojedu, zavádět Utrouš, nebo až po transferu ![]()
jéé ty jedeš už zítra? ![]()
a proč já až v úterý? Myslíš že se bobci vyvíjí pomalu?
![]()
Jani já jsem moc nepařila - spíš jsme kecaly se švagrovou, s Mišičkou… Hrála jsem si i s VIolkou (3měsíční neteřinka)
Strsim píše:
jéé ty jedeš už zítra?Vidíš já ti od čtvrtka říkám že to prostě bude v pořádku a ty mi pořád nevěřilas
![]()
![]()
![]()
![]()
a proč já až v úterý? Myslíš že se bobci vyvíjí pomalu?![]()
Simi, fakt doufám, že to bude dobré, dneska už jsem i klidná a snažím se věřit ![]()
Já myslím, že asi kvůli tomu, že jich máš víc, tak chtějí vybrat opravdu ty nejsilnější, proto asi budou čekat do úterka. Ale jestli to tak opravdu je, to netuším ![]()
U mě už není co vybírat, tak jdu už zítra. Prý zítra ráno už by měly mít 30 buněk, tak než se rozdělí, embryoložka je na nařízne (AH).
Jsem pako, ale normálně se na zítřek těším
Jen fakt škoda, že se nepotkáme, na to jsem se taky těšila.
Ahoj holky, to se nám (teda vám, ale vzhledem k tomu, že vás prožívám tak píšu nám
) to krásně vyvíjí ![]()
Vanilko na zítra se krásně vyspinkej a Utrogestan zaváděj bez přestání. Já se na to před ET ptala a vynechávat se nemá. Oni jsou na to zvyklý, že to vytéká.
Maki
jsi zlatíčko
holky já bych potřebovala už vědět jak na tom vajuch ajsou… na co se mám přesně zítra zeptat??? Ať mám pořádnou informaci. ![]()
Když jsou oplodněné od čtvrtka - jak jsou velké???
Simi tak můžeš se zeptat jak jsou velké, mně to říkali každý den automaticky a lepší kdybych to nevěděla páč jsem pak špekulovala, měla jsem 4,8,10 buněčné a hned další den blastocystu…a to byl ten brouk v mé hlavě.....to přece možné není, vždyť jsou pak 16-ti buněčné, morula a pak teprv blastocysta.....takže by mě spíš zajímalo jestli jsou v pořádku a vyvíjí se než jak jsou veliké.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.