Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Simi no mě se blíží kontrola a začínám být nervózní-nemožu se zbavit pocitu, že u mě něco pokazili..nemyslím stimulaci nebo punkci…jak jsem tu už psala-neleze mě do hlavy ten vývoj mojého embrouška
chcu se na to zeptat, ale bojím se, aby se třeba neurazili, že jim jako nevěřím
jenže když já jsu zvyklá, když mě něco trápí to říct no ![]()
No že jsem měla desetibuněčné embryo a hned další den mně zaváděli blastocystu. To je přece blbost
![]()
Maki ještě můžeš mi první vysvětlit postup těch embroušků? já vím že nejlepší stádium je blastocysta - u mě dokonce sama hatchovala - ale to předpokládali už včera.
Mezi 10 a blastou by měla být ještě morulka?
říkaly to sestřičky o té posteli tak to by bylo aby to neklaplo… ![]()
Já tomu právě nerozumím, ale co jsem četla tady na diskuzích co psali holky, tak je pak ještě šestnáctibuněčné a před blastocystou minimálně morula a to já neměla ![]()
Simi a hatchující blastocysta nic víc si přát nemůžeš
já ti už normálně vidím ty tvoje dětičky v tom vašem krásném domečku, víš jak tam máš ty dva dětské pokojíčky
![]()
Sisi137 píše:
Simi a hatchující blastocysta nic víc si přát nemůžešjá ti už normálně vidím ty tvoje dětičky v tom vašem krásném domečku, víš jak tam máš ty dva dětské pokojíčky
![]()
já doufám že když se jeden bojovníček tak moc snažil už venku, tak teď u mě to zvládne a bude bojovat dál
Simi nechcu psát, že jsu si tím jistá, abych něco nezakřikla(jsu pověrčivá), ale myslím, že větší šanci mít nemůžeš. A věřím tomu, že budou dvojčátka ![]()
makisku děkuju moc - uvidíme za 2 týdny…
ve středu když jsem čekala na manžílka po operaci tak jsem byla strašně nervozní, klepaly se mi ruce atp.
ve čtvrtek když mi řekli že až ve 3 odpoledne mám volat jestli našli spermoušky jsem byla klidná a našli.
dnes jsem taky klidná, tak doufám že to je dobré znamení…
já bych se asi zeptala, jestli je možné že jeden den bylo vajucho 10 buněčné a druhý už blasta - jestli je to vůbec možné…
já jsem šla dnes jako první - jak mě přivezli na pokoj tak najednou se zjevila znovu embryoložka a jedné paní říkala, že morulka se jí během té chvilky (asi 20 minut) přesunula do stádia blasty… takže je otázka - kdyby byla ke konci vývoje 10buněčného stádia a při ET na začátku stádia blasty…
ale zeptala bych se
Já se právě chci zeptat, nemám ráda, když mi něco vrtá v hlavě. Ale bojím se aby to blbě nepochopili a neurazili se. No ale co mám právo si v tom udělat jasno.
Simi,
moc gratuluju. Celý den čekám na zprávičky…Já když čtu ty Vaše vzkazy, hltám je jak román na pokračování, věřila bys, že ani nedýchám ??!! Moc přeju Tobě i všem kamarádkám odsud, ať vše dobře dopadne! Určitě dáváte sílu ostatním! Mějte se.papa
Ahoj holky, krásný večer všem
![]()
Hlásím, že psycholu mám nadrcenou, ale teda byl to masakr. Ještě si to musím večer a pak hned ráno před zkouškou zopáknout, protože se mi to plete.
Simi, super zprávy
Paráda, že jedno embryjko samo hatchovalo, to je dobré znamení
Takže jste byli na pokoji nakonec 4? Ještě, že sis zabrala plodící postel
Kruciš Simi, věřím, že to vyjde ![]()
Holky, já v tom mám teda taky obrovskej zmatek. Je tím pádem blbost, abych měla 30 buněčnou morulu, ne? je taky možný, že v tom množství informací jsem vybrala jen tyto a spojila si je dohromady. Hledala jsem na netu, ale google mi vyhazuje samé stránky v angličtině a na tohle moje anglina nestačí ![]()
Jinak je mi fajn, včera mě bolel celý člověk včetně hlavy a v podbřišku mě píchalo, ale to bylo tím náročným transferem. Musím na embryjka pořád myslet. Každou chvilku si vzpomenu, že už vlastně „nejsem sama“ ![]()
Doufám a modlím se, aby nám to všem vyšlo a aby jsme se 28. listopadu dozvěděly ty nejkrásnější zprávy ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.