Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Díky Makisku - uvidíme co z toho vypadne…
Jinak zítra nám taky začínají dělat střechu na domečku
tak doufám že je to dobré znamení ![]()
No teda vy jedete
já už se tak těším až můj dá dohromady ten barák, abysme konečně taky mohli být spolem ![]()
Holky kde jste všechny? Pište co je nového!
Simča už má určo po kontrole a zítra jí to začne ![]()
To si piš Maki že mi to zítra začne
UTZ v pohodě - sliznice ukázková - 3mm - bez cyst vaječníky klidné - kompletní lékařská zpráva…
Už se mi ta Michnová začíná líbit ![]()
zítra začínám gonalem, 6 den přidám fraxiparine a 7 den menopur - teda jestli přežiju první píchání ![]()
já doufám, že tam zítra bude Michnová, od ní špatné zprávy snesu myslím líp ![]()
Zdravím všechny.
Papčo to je mi moc líto
Držela jsem palce..
Jinak všem vám holky přeji aby se vydařilo všechno na jedničku.
Ahoj děvčata ![]()
Simčo to je dobrá zpráva,no supééééééér
.
To uteče jak voda ta stimulka.
a jsem bůůůů - kráva
jsem se zapomněla zeptat…
jedeme o víkednu (resp. čt - so) na chalupu s kamarádkou a její dcerou. Určitě sebou budeme brát vínečko… a jsem se chtěla zeptat jestli si můžu dát lehce (svařáka nebo dvojku večer) nebo jestli raději ne… A ještě jak je to s tulením při píchání - jestli to nevadí… ![]()
ty Simi tak to ti asik moc neporadím, s tím tulením: já osobně jsem vůbec neměla ani pomyšlení(a to jinak možu
) a na některé diskuzi jsem četla, že by mohly popraskat folíky, ale co je na tom pravdy
myslím, že kdyby se nemohlo tak by to snad sami řekli…
S tím pitím…pokud máš prednison tak na to bych nepila páč to je svinstvo a asi by ti bylo aj blbě. A na hormony nevím…já jsem si nedala ani decku, bála jsem se, že se pobliju a taky jsem nechtěla ještě víc zatěžovat játra a ledviny
ok - tak dám na tebe - raději svařáka vypustím - nebo ho nechám převřít ať se z něj odpaří všechen alkohol ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.