Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
jedna odešla v červnu a Březinová prý dala výpověď teď někdy.....při OPU jsem ji tam viděla, ale mluvila se mnou nějaká mladá......a při ET tam byla Mgr. Filipčíková, jsem ani nevěděla, že to dělá.........
Ta Březinová je hodně dobrá, tak doufám, že jim chodí radit.
Březinová byla super… S náma probírala M/T a jak to bude s manželem… A přitom říkala že zaučuje novou - a že to vypadá že bude dobrá… tak snad jo
Tak snad jo, když zaučuje jeden z nejlepších, tak ten po něm je časem taky nejlepší ![]()
Vše záleží na dobrém embryologovi a ten jak není tak to bude o ničem
.Je o štěstí.
Musí…
holky včera jak byl manžel s tím miminkem - jé mi bylo tak úzko… Jen tiše doufám že za rok takhle bude sedět s našim miminkem…
No to by bylo úplně nejlepší - chceme dvojčátka - teda manža s nima vyhrožoval už před skoro 10 lety když jsme spolu začínali chodit…
Holky nestrašte mě s těma embryoložkama. Však tam přece musí být každý den, aby se o ta embryjka starala nee? Já tomu nerozumím ![]()
každý den tam někdo je, když jsem si volala jak to s embryjkama vypadá, tak tam byla přes týden ta mladá a o víkendu ta mgr. Filipčíková. Ale v týdnu jsem tam vždycky Březinovou viděla.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.