Fotky na facebooku bez vašeho vědomí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15622
5.6.18 13:04
@lucenka píše:
Ne nevadilo. Nějak nechápu, proč by mi mělo vadit zveřejnění fotek ze společné akce? 8o

Asi tak :-)

@czaky Příště radši nikam nechoď :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
5.6.18 13:05

Jo ses uzkoprsa a tezce…byla to akce s kamarady takze logicky se to na fb da… @Tiger-lily presne jeste ze moji pratele jsou normalni aspon doufam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
5.6.18 13:05
@czaky píše:
Tak jsem ráda, že nejsem sama konzervativní :mrgreen:… teď ještě vymyslet, ja jí to říct co nejvíc diplomaticky… přecejen vztahy v rodině :think:. Jako na jednu stranu pochopím, že se chtěla pochlubit svýma dětma na výletě, ale holt jsme tam my taky a my na tento způsob chlubení nejsme :nevim:. Příště holt musíme pózovat tak, abychom se ze společných fotek dali vyříznout :lol:

Prosím tě, mohla bys smazat tu fotku, kde jsme v plavkách. Já tam být nechci. Děkuji. Když se urazí, její blbost. Já bych řekla, rozumím a vymažu. Promiň, že jsme se nezeptali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
5.6.18 13:06
@Šmoulice píše:
Asi tak :-)@czaky Příště radši nikam nechoď :-)

Jj at sedi doma..co kdyby ji nekdo vyfotil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15622
5.6.18 13:07
@brumdinka píše:
Jj at sedi doma..co kdyby ji nekdo vyfotil :mrgreen:

Přesně tak jsem to myslela :-) :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
5.6.18 13:07
@Šmoulice píše:
Asi tak :-)@czaky Příště radši nikam nechoď :-)

A proč by muselo vše viset na FB? Akce je fajn, ale copak musí každý vidět, co se jedlo a pilo, kdo co vyváděl? Takových oslav máme v roce několik a nic tam nevěsím :nevim: Fotky máme uložené v PC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
5.6.18 13:08

Taky by mě to vadilo, na FB nejsem ani pod svým jménem a mám ho jako komunikační prostředek, stejně jako ty, takže ja mám i nastaveno aby když mě někdo označí, musím to odsouhlasit, jako nezabranim úplně aby někdo nezveřejňoval moje foto někde bez souhlasu, ale eliminuju co to jde. Navíc tedy moji známí bez mého souhlasu nezverejnuji fotky mých dětí.
před časem jsem chodila cvičit a posléze jsem zjistila, že cvicitelka nás fotí a dává fotky na FB jako svoji reklamu, v okamžiku kdy jsem to zjistila, tak jsem jí okamžitě psala aby to smazala a přestala jsem tam chodit, neměla jsem už důvěru, vůbec se nezeptala a to mi prostě vadí, takže se ti nedivím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709

Já nesnáším fb, takže kdyby tam dal někdo moje fotky, tak by mě to hodně vadilo. Ale chápu, že pro ty, co tím žijí, je to hodně důležité se ukazovat. Já bych ji slušně požádala, jestli by to mohla smazat, ze mi to vadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556

Fotku v plavkách bych vymazat chtěla, ale jinak mi to nevadí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3101

@Tiger-lily mozna kdyby to byly jeji vlastni stranky/blog tak bych to kousla, ale facebook, kterej do sveta vola 'nezname se? Pridej si me do pratel! Mame spolecne pratele! ', takze si ho potencialne otevre daleko vic lidi, mi proste vadi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
5.6.18 13:10
@blumen píše:
@Tiger-lily nam by vadila jakakoli fotka, natoz fotka naseho ditete. Facebook pouzivame z jinychh duvodu nez zverejnovat nekde nase fotky.

fb používám k různým účelům. Na veřejných stránkách nesdílím své soukromé fotky. :nevim: Nepřijde mi nic zvláštního na tom, že někdo na svém soukromém profilu pro své známé dá fotku. Řekla bych, že ten strach je dost přehnaný. Kór v době přístupných informací, kdy si o kom chceš můžeš projet výpisy z katastru, obchodního a živnostenského rejstříku, kdy ti vyjede jméno a fotky dotyčného v článcích v médiích… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85490
5.6.18 13:10
@brumdinka píše:
Jo ses uzkoprsa a tezce…byla to akce s kamarady takze logicky se to na fb da… @Tiger-lily presne jeste ze moji pratele jsou normalni aspon doufam :mrgreen:

Logicky ne. Musi se hned kazdy chlubit a jlasat kde byl a s kym byl?

Nazor na normalitu ma kazdy jiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15622
5.6.18 13:11
@Russet píše:
A proč by muselo vše viset na FB? Akce je fajn, ale copak musí každý vidět, co se jedlo a pilo, kdo co vyváděl? Takových oslav máme v roce několik a nic tam nevěsím :nevim: Fotky máme uložené v PC.

Tak ať příště přes zakladatelku udělá černou čáru a napíše k tomu, že je prostě někdo suchar :roll:
Pokud by tam byla nahá, tak je to něco jiného :roll: Ale ptát se každého zvlášť na kolektivních fotkách? Taky bych se na to vykašlala. ;)
Ty nic nevěsíš, ostatní třeba chtějí :-)
A pokud s tím má někdo takový problém, tak ať radši nikam neleze. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85490

@Tiger-lily prave, cim mene informaci o sobe zverejnujes, tim lepe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123

@Enicka to ale vubec neni pro lidi co tim ziji :mrgreen: To je o zdravym rozumu, kterej evidentne zakladatelka nema…jelikoz tohle tezce prehani priste fakt az radsi sedi doma na zadku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák