Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@oskárek59 Já chtela až 20.4. nebo 20.5., ale nebylo místo v Pawlíku už…a na kolik jedeš dní? I tak se tampotkáme asi teda a kam jedeš?
@Vrk píše:
@oskárek59 Já chtela až 20.4. nebo 20.5., ale nebylo místo v Pawlíku už…a na kolik jedeš dní? I tak se tampotkáme asi teda a kam jedeš?
standartně se jezdí na 21.dní jen pokud by ti v lázních navrhly ještě týden a revizák to schválil tak bys byla 28 dní..
a vlastně od datumu co máš na návrhu musíš nastoupit do 3 měsíců..
já to mám do 19.4. ale chci abych neměla MS
@oskárek59 jako ted pri schvalovani mi revizak navrhne nejaky termin jo? A do 3mesicu od toho navrzeneho terminu musim jet? A co kdybych prijela a mela jeste treba 3-4dny ms? Muzou mi to prodlouzit?
@oskárek59 a ty uz to mas schvalene? Za jak dlouho po odneseni na pojistovnu ti dali vedet?
@Vrk ne, 3 mesiace od vypisania doktorkou by si mala absolvovat lazne. takze: mne ich vypisala 24.1., tak do 24.4.musim nastupit.
@Vrk píše:
@oskárek59 a ty uz to mas schvalene? Za jak dlouho po odneseni na pojistovnu ti dali vedet?
v pondělí jsem nesla žádost na VZP a v pátek bylo schváleno…
další týden v úterý už to bylo v lázních ![]()
Ahoj holky, tak jsem byla dneska u obvoďáka. Myslela jsem jak mi to napíše a bude hotovo. Udělal mi EKG, zkoušeli mi zrak (mám kontaktní čočky tak jsem viděla všechno)
a zítra musím na krev a vzít ranní moč. Příští týden si tam mám vyzvednout výsledky a ty přiložím k té jeho žádosti. Tu už mám doma. Napsal to na nějakou růžovou žádanku. Na první místo mi napsal Františkovy lázně a na druhé Lázně Bělohrad. Tak jsem mu říkala ať ty druhý nepíše. Ale prý musí vyplnit obě dvě místa jinak mu to pc nevytiskne.Tak jestli mi přiklepnou Bělohrad tak nejedu
Měla jste to taky některá tak?
@Danny001 mne to vypisovala rucne a mam tam iba Frantiskovky.
@katulka3010 to je ta technika. On má všechno elekronicky a program ho nepustí bez vyplnění obou. Mám z toho docela strach. Ale v příloze od gynekoložky a imunoložky mám napsané Františkovy. Na VZP si to ponesu sama, tak se tam zkusím na to zeptat a rovnou asi řeknu, že už to mám zarezervované. ![]()
Danny001 - v Bělohradu nemají zkušenosti s léčbou gynekologických problémů u dospělých - místo Bělohradu bych dala na druhé místo Klimkovice.
@Jana Martinková on se mě vůbec neptal. Všimla jsem si toho až u sestry tak se ho byla ptát a on řekl to s tím pc. Ale všude jinde mám uvedený ty Františkovy lázně. Teď jsem se dočetla na stránce VZP, že pokud není volné lůžko u lázní na prvním pořadí tak to posílají na druhé. A já mám už rezervaci mám a když to tam řeknu, tak to snad bude dobrý a pošlou mě do těch Františkových lázní ![]()
@Danny001 urcite neboj;). Ja tam mam jen FL. A me jen poslechla a prohmatala a bylo ![]()