Fyzické tresty v MŠ

Napsat příspěvek
Velikost písma:
66852
17.9.14 06:08
@tiffany píše:
Nevím, proč bych neměla právo vyjádřit svůj názor. Jestli máš pocit frustrace z toho, že jsi plácala nesmysly a já ti na to neskočila, tak jsi jak ta frustrovaná učitelka, co plácá děti. :mavam:

Dnes frustrovaná učitelka, v neděli jsme byly skupina pracujících matek-socek z ubytovny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140244
17.9.14 06:23

@tiffany já všechny tvoje bláboly nečtu, tak o školce nic nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
17.9.14 08:55
@mojmira píše:
@tiffany já všechny tvoje bláboly nečtu, tak o školce nic nevím.

Pak je asi mimo dělat o mě nějaké závěry, když jsi žádné moje příspěvky nečetla. No každá asi diskutujeme jinak. Já tedy reaguju na příspěvky. Ty zřejmě na nějaké svoje dojmy. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
17.9.14 08:58
@blecha72 píše:
Dnes frustrovaná učitelka, v neděli jsme byly skupina pracujících matek-socek z ubytovny :mrgreen:

No ono se to nevylučuje. :mavam: Snažím se tu diskutovat k tématu a nebaví mě bránit se agresivním útokům, tak si, prosím, najdi někoho jiného, na koho se zaměříš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140244
17.9.14 09:05
@tiffany píše:
Pak je asi mimo dělat o mě nějaké závěry, když jsi žádné moje příspěvky nečetla. No každá asi diskutujeme jinak. Já tedy reaguju na příspěvky. Ty zřejmě na nějaké svoje dojmy. :nevim:
žádné závěry nedělala, jen jsem reagovala na to cos mě psala, jinak opravdu tvé bláboly nečtu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
17.9.14 10:12
@mojmira píše: žádné závěry nedělala, jen jsem reagovala na to cos mě psala, jinak opravdu tvé bláboly nečtu.

Až na to, že jsi ragovala na příspěvek, který jsem nepsala tobě. Pak kdo blábolí. Já ti psala, že nepovažuju za rozumné na agresi, která se mi nelíbí reagovat agresí. A co ty uděláš, jsi agresivní a píšeš mi, že jsem teoretik a že blábolím. Chápu, že ty se v agresi nejspíš vyžíváš, ale pro mě to není cesta, tak si to nech na svoje děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
17.9.14 10:19
@blecha72 píše:
Zato vy ráda hodnotíte ostatní :mrgreen: Kam do diskuze vlezete, jde to do kytek, protože začnete trollit. Jo, budete všude vítaná.

Můžeš mi sem dát příspěvek, kde někoho hodnotím? Nebo je to zase jen manipulativní útok? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
17.9.14 10:50
@tiffany píše:
Můžeš mi sem dát příspěvek, kde někoho hodnotím? Nebo je to zase jen manipulativní útok? :think:
@tiffany píše:
Nevím, proč bych neměla právo vyjádřit svůj názor. Jestli máš pocit frustrace z toho, že jsi plácala nesmysly a já ti na to neskočila, tak jsi jak ta frustrovaná učitelka, co plácá děti. :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
17.9.14 11:11

@zuzouš

@blecha72 píše:
@tiffany se jen ráda hádá, užijte si to :mrgreen:

Nevím, proč bych neměla právo vyjádřit svůj názor. Jestli máš pocit frustrace z toho, že jsi plácala nesmysly a já ti na to neskočila, tak jsi jak ta frustrovaná učitelka, co plácá děti. :mavam:

No takhle nevytržené z kontextu to už tak trochu dává smysl ne?! Já jsem v téhle diskusi diskutovala k tématu, než jste přišly vy tři a hodláte mě tu snad pranýřovat jen proto, že nehodlám dávat nemocné dítě do školky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140244
17.9.14 11:18

@tiffany ty máš život, že můžeš sedět celý den u PC. Nemusíš na mě reagovat, že já taky. Já můžu, mám inv. důchod, mě nic neuteče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
17.9.14 11:22
@mojmira píše:
@tiffany ty máš život, že můžeš sedět celý den u PC. Nemusíš na mě reagovat, že já taky. Já můžu, mám inv. důchod, mě nic neuteče.
8o :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6463
17.9.14 12:42

Zakladatelko, tak jak se to vyresilo/vysvetlilo? Mluvila jsi s ucitelkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
17.9.14 15:04

Děti je třeba vychovávat hlavně doma, aby je školce nemuseli plácat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
19.9.14 17:45

Tak nevím ale myslím si že nějaké malé plácnutí přes ruku nebo zadek když dítě dělá bugr a neposlouchá mu rozhodně neublíží. Samože bych chtěla po učitelce nějaké vysvětlení proč, kdy, kde. Pamatuju si že i na základce (1.třída) dostal klučina po zadku a byl klid. Vychovávat musí hlavně rodiče ale i škola/školka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí