Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@tiffany píše:
Nevím, proč bych neměla právo vyjádřit svůj názor. Jestli máš pocit frustrace z toho, že jsi plácala nesmysly a já ti na to neskočila, tak jsi jak ta frustrovaná učitelka, co plácá děti.
Dnes frustrovaná učitelka, v neděli jsme byly skupina pracujících matek-socek z ubytovny ![]()
@tiffany já všechny tvoje bláboly nečtu, tak o školce nic nevím.
@mojmira píše:
@tiffany já všechny tvoje bláboly nečtu, tak o školce nic nevím.
Pak je asi mimo dělat o mě nějaké závěry, když jsi žádné moje příspěvky nečetla. No každá asi diskutujeme jinak. Já tedy reaguju na příspěvky. Ty zřejmě na nějaké svoje dojmy. ![]()
@blecha72 píše:
Dnes frustrovaná učitelka, v neděli jsme byly skupina pracujících matek-socek z ubytovny
No ono se to nevylučuje.
Snažím se tu diskutovat k tématu a nebaví mě bránit se agresivním útokům, tak si, prosím, najdi někoho jiného, na koho se zaměříš.
@tiffany píše:žádné závěry nedělala, jen jsem reagovala na to cos mě psala, jinak opravdu tvé bláboly nečtu.
Pak je asi mimo dělat o mě nějaké závěry, když jsi žádné moje příspěvky nečetla. No každá asi diskutujeme jinak. Já tedy reaguju na příspěvky. Ty zřejmě na nějaké svoje dojmy.
@mojmira píše: žádné závěry nedělala, jen jsem reagovala na to cos mě psala, jinak opravdu tvé bláboly nečtu.
Až na to, že jsi ragovala na příspěvek, který jsem nepsala tobě. Pak kdo blábolí. Já ti psala, že nepovažuju za rozumné na agresi, která se mi nelíbí reagovat agresí. A co ty uděláš, jsi agresivní a píšeš mi, že jsem teoretik a že blábolím. Chápu, že ty se v agresi nejspíš vyžíváš, ale pro mě to není cesta, tak si to nech na svoje děti.
@blecha72 píše:
Zato vy ráda hodnotíte ostatníKam do diskuze vlezete, jde to do kytek, protože začnete trollit. Jo, budete všude vítaná.
Můžeš mi sem dát příspěvek, kde někoho hodnotím? Nebo je to zase jen manipulativní útok? ![]()
@tiffany píše:
Můžeš mi sem dát příspěvek, kde někoho hodnotím? Nebo je to zase jen manipulativní útok?
@tiffany píše:
Nevím, proč bych neměla právo vyjádřit svůj názor. Jestli máš pocit frustrace z toho, že jsi plácala nesmysly a já ti na to neskočila, tak jsi jak ta frustrovaná učitelka, co plácá děti.
@blecha72 píše:
@tiffany se jen ráda hádá, užijte si to ![]()
Nevím, proč bych neměla právo vyjádřit svůj názor. Jestli máš pocit frustrace z toho, že jsi plácala nesmysly a já ti na to neskočila, tak jsi jak ta frustrovaná učitelka, co plácá děti. ![]()
No takhle nevytržené z kontextu to už tak trochu dává smysl ne?! Já jsem v téhle diskusi diskutovala k tématu, než jste přišly vy tři a hodláte mě tu snad pranýřovat jen proto, že nehodlám dávat nemocné dítě do školky.
@tiffany ty máš život, že můžeš sedět celý den u PC. Nemusíš na mě reagovat, že já taky. Já můžu, mám inv. důchod, mě nic neuteče.
@mojmira píše:
@tiffany ty máš život, že můžeš sedět celý den u PC. Nemusíš na mě reagovat, že já taky. Já můžu, mám inv. důchod, mě nic neuteče.
Zakladatelko, tak jak se to vyresilo/vysvetlilo? Mluvila jsi s ucitelkou?
Děti je třeba vychovávat hlavně doma, aby je školce nemuseli plácat
Tak nevím ale myslím si že nějaké malé plácnutí přes ruku nebo zadek když dítě dělá bugr a neposlouchá mu rozhodně neublíží. Samože bych chtěla po učitelce nějaké vysvětlení proč, kdy, kde. Pamatuju si že i na základce (1.třída) dostal klučina po zadku a byl klid. Vychovávat musí hlavně rodiče ale i škola/školka.