Gelové nehty, potřebuju urgent

ilusionist
19.4.20 11:58

Gelové nehty urgent

Ahoj holky, mám dotaz. Znáte někdo nehtařku která dělá umělé nehty i teď, třeba na objednání? Mám ty svoje v příšerným stavu, furt se mi zatrhávají a je to pak bolestivý. Nic s nima neudělám jak jsou tenký, potřebuju pevný nehty. Zkoušela jsem snad všechno, prosím jen o tipy na nehtařky, ne na poučení že to pro mě není dobrý, opravdu potřebuji nějak fungovat a jinak to asi nepůjde :( budu dělat v práci kde opravdu musím fungovat a tohle by pro mě bylo utrpení. Děkuju

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37136
19.4.20 12:58

Mozna bys měla napsat aspon lokalitu, pokud vubec nejaka dělá, tak za tebou nepojede přes celou republiku. A nebo si kup v drogerce umělé a nalep si je, pokud ti jde jenom o to, mit neco nalepeneho na svych nehtach aby se netrhaly :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ilusionist
19.4.20 13:07

Jo pardon, Praha :D spíš jde o to, že já budu dělat asistenci pro postižené lidi a potřebuju jim v domácnosti pomáhat atd. A s těma mejma to fakt hrozně bolí no

• Citovat
  • Upravit
6650
19.4.20 13:13

A co takový ten gelový lak co se musí vytvrdit pod UV lampou? A udělat několik vrstev. Většina eshopů to doručí do svou dnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ilusionist
19.4.20 13:18

To jsem zkoušela nepomohlo to. Mám svoje přírodní nehty hodně krátký a pak je to ještě ke všemu dost hnusný :(

• Citovat
  • Upravit
56151
19.4.20 13:21

Osmikat nakratko, a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
19.4.20 13:24

Zastrihnout, pilnikem zbrousit. V lekarne si kup vyzivu na nehty a lak na zpevneni nehtu. Nanášet muzes ve vice vrstvach, a pokud se to na krajích oloupe, tak jemne sundat (odlakovat) a nanest vrstvy znovu. Treba obden. K tomu si v lekarne kup vitaminy nebo nejake doporucene pripravky pro posileni nehtu. Je toho spoustu. Mela jsem gelovky jen chvilku ale nehty se vzpamatovavaly delsi dobu. Toto pomuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
19.4.20 13:25

Ostrihej si nehty uplne :palec:

• Citovat
  • Upravit
12330
19.4.20 13:57

No rekla bych, ze jestli te nehty boli ted, tak s gelovyma to bude jeste horsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.20 13:59

Nechci rýpat, jen se ptám, ale ve zdravotnictví či sociálních službách u pracovníků přímé péče gelové nehty být nemohou, u Vás tolerováno? Čtvrtek zpátky jsem byla na povinném školení, kde právě přednášející mluvila o tom, že naštěstí s tím už dlouho nesetkala. Prosím anonym, nechci je psát o své práci. Ale neber jako „rypani“, spíš upozornění, to je nová práce nebo se tam vrací

• Citovat
  • Upravit
shadowbabe
19.4.20 14:48
@Anonymní píše:
Nechci rýpat, jen se ptám, ale ve zdravotnictví či sociálních službách u pracovníků přímé péče gelové nehty být nemohou, u Vás tolerováno? Čtvrtek zpátky jsem byla na povinném školení, kde právě přednášející mluvila o tom, že naštěstí s tím už dlouho nesetkala. Prosím anonym, nechci je psát o své práci. Ale neber jako „rypani“, spíš upozornění, to je nová práce nebo se tam vrací

Nemyslím si, že jde skutečně o problém s měkkými nehty, působí to na mně tak, že chce prostě i teď udělat nehty :nevim: Jinak co se týká těchto služeb, tak prý opravdu být nesmí, tož nevím :think:

• Citovat
  • Upravit
74217
19.4.20 16:16

Taky uz akutne potrebuji predelat nehty. Mam sve nehty dost pevne, prestoze mi na ne nehtarka dava gel lak. Mam momentalne odrosty. Doma jsou sice sklenene pilniky a to je k nicemu, ze to ani nehtem nehne. Nemam ty trvdre pilniky, ktere pouzivaji nehtarky, ze sama si bezne upravovat nepotrebuji.
Jak jsou nehty ted dlouhe, tak to zacina bolet, ale nechci to nasilne odloupnout a bez tech jejich klesti to neustrihnu. A ani nechci uplne kratke nehty. Tak cekam, az se sam cely gel lak odloupne. Pak muzu zastrihnout primerene a zapilovat.
Vcera jsem cele odpoledne hrabosila, kopala na zahradce a aj tohle kazdy prezil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
19.4.20 21:56
@Anonymní píše:
Nechci rýpat, jen se ptám, ale ve zdravotnictví či sociálních službách u pracovníků přímé péče gelové nehty být nemohou, u Vás tolerováno? Čtvrtek zpátky jsem byla na povinném školení, kde právě přednášející mluvila o tom, že naštěstí s tím už dlouho nesetkala. Prosím anonym, nechci je psát o své práci. Ale neber jako „rypani“, spíš upozornění, to je nová práce nebo se tam vrací

Je to naprosto běžné, není to zdravotnictví. V domově jsme skoro všechny pecovatelky měly gelovky a teď jako terenak jsem je nosila taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová