Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mozna bys měla napsat aspon lokalitu, pokud vubec nejaka dělá, tak za tebou nepojede přes celou republiku. A nebo si kup v drogerce umělé a nalep si je, pokud ti jde jenom o to, mit neco nalepeneho na svych nehtach aby se netrhaly ![]()
Jo pardon, Praha
spíš jde o to, že já budu dělat asistenci pro postižené lidi a potřebuju jim v domácnosti pomáhat atd. A s těma mejma to fakt hrozně bolí no
A co takový ten gelový lak co se musí vytvrdit pod UV lampou? A udělat několik vrstev. Většina eshopů to doručí do svou dnů.
To jsem zkoušela nepomohlo to. Mám svoje přírodní nehty hodně krátký a pak je to ještě ke všemu dost hnusný ![]()
Zastrihnout, pilnikem zbrousit. V lekarne si kup vyzivu na nehty a lak na zpevneni nehtu. Nanášet muzes ve vice vrstvach, a pokud se to na krajích oloupe, tak jemne sundat (odlakovat) a nanest vrstvy znovu. Treba obden. K tomu si v lekarne kup vitaminy nebo nejake doporucene pripravky pro posileni nehtu. Je toho spoustu. Mela jsem gelovky jen chvilku ale nehty se vzpamatovavaly delsi dobu. Toto pomuze.
No rekla bych, ze jestli te nehty boli ted, tak s gelovyma to bude jeste horsi.
Nechci rýpat, jen se ptám, ale ve zdravotnictví či sociálních službách u pracovníků přímé péče gelové nehty být nemohou, u Vás tolerováno? Čtvrtek zpátky jsem byla na povinném školení, kde právě přednášející mluvila o tom, že naštěstí s tím už dlouho nesetkala. Prosím anonym, nechci je psát o své práci. Ale neber jako „rypani“, spíš upozornění, to je nová práce nebo se tam vrací
@Anonymní píše:
Nechci rýpat, jen se ptám, ale ve zdravotnictví či sociálních službách u pracovníků přímé péče gelové nehty být nemohou, u Vás tolerováno? Čtvrtek zpátky jsem byla na povinném školení, kde právě přednášející mluvila o tom, že naštěstí s tím už dlouho nesetkala. Prosím anonym, nechci je psát o své práci. Ale neber jako „rypani“, spíš upozornění, to je nová práce nebo se tam vrací
Nemyslím si, že jde skutečně o problém s měkkými nehty, působí to na mně tak, že chce prostě i teď udělat nehty
Jinak co se týká těchto služeb, tak prý opravdu být nesmí, tož nevím ![]()
Taky uz akutne potrebuji predelat nehty. Mam sve nehty dost pevne, prestoze mi na ne nehtarka dava gel lak. Mam momentalne odrosty. Doma jsou sice sklenene pilniky a to je k nicemu, ze to ani nehtem nehne. Nemam ty trvdre pilniky, ktere pouzivaji nehtarky, ze sama si bezne upravovat nepotrebuji.
Jak jsou nehty ted dlouhe, tak to zacina bolet, ale nechci to nasilne odloupnout a bez tech jejich klesti to neustrihnu. A ani nechci uplne kratke nehty. Tak cekam, az se sam cely gel lak odloupne. Pak muzu zastrihnout primerene a zapilovat.
Vcera jsem cele odpoledne hrabosila, kopala na zahradce a aj tohle kazdy prezil ![]()
@Anonymní píše:
Je to naprosto běžné, není to zdravotnictví. V domově jsme skoro všechny pecovatelky měly gelovky a teď jako terenak jsem je nosila taky.
Ahoj holky, mám dotaz. Znáte někdo nehtařku která dělá umělé nehty i teď, třeba na objednání? Mám ty svoje v příšerným stavu, furt se mi zatrhávají a je to pak bolestivý. Nic s nima neudělám jak jsou tenký, potřebuju pevný nehty. Zkoušela jsem snad všechno, prosím jen o tipy na nehtařky, ne na poučení že to pro mě není dobrý, opravdu potřebuji nějak fungovat a jinak to asi nepůjde
budu dělat v práci kde opravdu musím fungovat a tohle by pro mě bylo utrpení. Děkuju