Gennet - špatné zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9723
3.2.19 16:43
@Anonymní píše:
@MartinaCV A embryologa z PFC jste proste “jentak” kontaktovala a on odpovedel? Klidne bych zkusila totez, i jsem ochotna za to zaplatit, ale moc neverim, ze by byl svolny :think: Podobne kolecko jsem si udelala pred IVF a bylo videt, jak gynekologove nechteji jit do konfrontace s kolegy z jinych CARu, to zaprve, a za druhe se se mnou naprosto odmitali bavit o konkretnim, pro mne vhodnem stim.protokolu :zed:

Stimulační protokol by vám měl říct každý lékař IVF centra, na koho se obrátíte - má-li k dispozici závěry vyšetření nebo si vás sám vyšetřil. Musím už jít něco dělat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
3.2.19 21:32

@MartinaCV Ahoj, díky moc za cenné zkušenosti. Nad Cube tedy také popřemýšlím. Je mi 39 v květnu bude 40. Mám dominantní pravý vaječník, což jsem si všimla sama, vypozorováním z x utz, v Gennetu, by nad tím nepřemýšleli a v Gennetu jsem ztratila rok. Neprůchozí pravý vejcovod, trošku mě zaráží a to by podle mě došlo i debilovi, že mi dr. v Gennetu po tom, co bylo vejce v pravém vaječníku navrhuje IUI. Říkám ji, vždyť mám neprůchozí pravý vejcovod! A ona: A jo! Tak IVF. Samozřejmě nevyšlo. Vyhozených 20 tisíc, naprosto na hovno. Udělali stimulací „Clo“ 6 folikulů a vyndali jen 4 a prý jen v jednom bylo vejce, které se neoplodnilo. Nemluvím o špatné komunikaci, zmatcích a přístupu. Přesně, co si člověk neohlídá, nemá, Mají volat po ICSI sobotu dopoledne, vyserou se na vás, nikdo si neumí představit ty nervy, zvlášť když do toho jde člověk poprvé a na vše čumí, jak puk. Jen se mu něco nezdá, zkušenostmi a samostudiem i čtením vás zde na diskuzích se toho na člověka hodně nalepí. Do toho jsem vystresovaná, že nemám už moc času - tyhle 2 pokusy mě mohly již docela „vytěžit“ AMH: 0,46 ! Menstruace pravidelná, ale než jsem se v Gennetu vůbec dostala na vyšetření průchodnosti, uplynul půlrok, vlivem jejich stimulací jsem to pokaždé dostala jinak 2-3 dny…a nevyšel mi objednací datum. Jediné velmi velké plus dávám p. Mudr. Malíčkové, která mi „vyléčila“ hraniční protilátky proti spermiím Medrolem. P. Malíčková opravdu kapacita, jednání s ní naprosto výborné. Reaguje na maily skoro hned, velmi profesionální, logická a inteligentní bytost. … :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
3.2.19 21:38
@Ada001 píše:
@MartinaCV Ahoj, díky moc za cenné zkušenosti. Nad Cube tedy také popřemýšlím. Je mi 39 v květnu bude 40. Mám dominantní pravý vaječník, což jsem si všimla sama, vypozorováním z x utz, v Gennetu, by nad tím nepřemýšleli a v Gennetu jsem ztratila rok. Neprůchozí pravý vejcovod, trošku mě zaráží a to by podle mě došlo i debilovi, že mi dr. v Gennetu po tom, co bylo vejce v pravém vaječníku navrhuje IUI. Říkám ji, vždyť mám neprůchozí pravý vejcovod! A ona: A jo! Tak IVF. Samozřejmě nevyšlo. Vyhozených 20 tisíc, naprosto na hovno. Udělali stimulací „Clo“ 6 folikulů a vyndali jen 4 a prý jen v jednom bylo vejce, které se neoplodnilo. Nemluvím o špatné komunikaci, zmatcích a přístupu. Přesně, co si člověk neohlídá, nemá, Mají volat po ICSI sobotu dopoledne, vyserou se na vás, nikdo si neumí představit ty nervy, zvlášť když do toho jde člověk poprvé a na vše čumí, jak puk. Jen se mu něco nezdá, zkušenostmi a samostudiem i čtením vás zde na diskuzích se toho na člověka hodně nalepí. Do toho jsem vystresovaná, že nemám už moc času - tyhle 2 pokusy mě mohly již docela „vytěžit“ AMH: 0,46 ! Menstruace pravidelná, ale než jsem se v Gennetu vůbec dostala na vyšetření průchodnosti, uplynul půlrok, vlivem jejich stimulací jsem to pokaždé dostala jinak 2-3 dny…a nevyšel mi objednací datum. Jediné velmi velké plus dávám p. Mudr. Malíčkové, která mi „vyléčila“ hraniční protilátky proti spermiím Medrolem. P. Malíčková opravdu kapacita, jednání s ní naprosto výborné. Reaguje na maily skoro hned, velmi profesionální, logická a inteligentní bytost. … :hug:

to bych podepsala… bohužel to často čtu a Dr. Malíčková je velká profesionálka! Ta už pomohla půlce republiky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
5.3.19 23:02
@Ada001 píše:
@MartinaCV Ahoj, napiš, já také napíšu. Aktuálně po druhém neúspěšném „IVF“ jsem včera vyplnila dotazník do jiné kliniky. Europe IVF, je to menší klinika, mohli by mít více osobní přístup i mi ji doporučovali, tak uvidíme. Ovšem zkušenosti s Gennetem jsou na román. Tedy můžeme psát :) Teď není čas, tak později :)
:potlesk:

Příspěvek upraven 14.03.19 v 20:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
6.3.19 11:31
@MartinaCV
@MartinaCV píše:
Embryologa napíšu do SZ, ale myslela jsem, že všichni ví, kdo to je :D

mohla bych tě poprosit také o jméno toho embryologa do SZ?
moc díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
7.3.19 11:02

@MartinaCV přečetla jsem všechny, byla jsem na imunologii v Gennetu, jsme žadatele o De, již z Imunie byli přemnožene nk buňky na 27%, v Gennetu mudr říkala že to není tak strašně, udělali svoji genetiku a ta ji už tak dobrá nepřišla, přesto tvrdí pokud na nás přijde řada ať klidně jdem do transferu s tím že mám na 6 týdnu Medrol, ovšem já sama sem chtela kontrolu jestli ten na mě vůbec bude působit, takže jsem rozhodnuta jít do transferu až po další kontrole za 6 týdnu. A teď k věci v těch výsledcích se nevyznám, byli by jste vy zkušené, schopné mi vyčíst o kolik je to moc? Poslala bych do SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
7.3.19 12:45

@ynnej Imunologii bych řešila pouze u MUDr. Malíčkové. To je jediná jistota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
14.3.19 19:14

Ahoj, jen v rychlosti, přešla jsem tam a ZATÍM mohu jen doporučit! Úplně jiné jednání. Stimulační protokol bych zatím řekla, že byl ušitý na míru a s větším zájmem, než v Gennetu. Nyní po stimulaci a odběru OOCYTŮ mám 3 blastocysty (byly 3 vajíčka) AMH 0,43 (před rokem v Gennetu bylo 0,46). Zítra, nebo pozítří bude zavedení, tak mi držte palce, ať to vyjde. Zaplatili jsme vše, co šlo, abychom to maximálně pojistili (ICSI, embryoscope, prodlouženou kultivaci, to lepidlo, naříznutí obalu, asistovaný hatching. ) Oocyty mi brali v pondělí… takže tomu snad začínám trochu věřit, ať mi embryjka neumřou a bude něco na zamražení… Zatím ale jsme v tom včetně léků (jsme již samoplátci) cca.. za 96 000, - Budu zde dávat průběžně vědět a hodnotit. Zatím dobrý, i když po odběru oocytů mě bolí břicho mnohem více, než v Gennetu, ale to vše vůbec nevadí, hlavně aby vyšlo zavedení a těhotenství.. Pevné nervy všem, holky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
15.3.19 10:26

@ynnej :mavam: ahoj Nk buňky také řeším. Klidně pošli a já ti na to mrknu pokud budu vědět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
26.3.19 07:59

@Ada001 a kam jsi přešla? Držím palce, aby to vyšlo✊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
26.3.19 14:31

@Ada001 no vidis a ja zatim v Genettu docela v pohode. Predtim jsem byla v Pronatalu a tam si clovek musel davat pozor na to co se od koho dozvi protoze kazdy mluvil neco jineho. Jednou mi rekli ze lepidlo nezvysuje sanci, podruhe ze jo, jednou ze embryo ma byt v lepidle max 2 hodin, a kdyz jsem lezela pred ket na luzku uz 2 hodiny protoze predemnou prednostne vzali italku mimo pořadník ktera ve vysledku byla na sale hodinu a pul protoze zrejme mela nejake komplikace, tak najednou bylo jedno jak dlouho se vajicko v lepidle koupe. Italky mely vubec jinou péči. Ale jasne je to business.. chtela jsem po nich genetiku, zbytecne, neni treba, az po druhem neuspesnem cyklu.. atd atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí