Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@ejbinka Jo.. asi to vyřešíme spíš soukr. zprávou, až bude trochu čas.. ale, nevíš jak je to s těm parcelami v ulici Panorama? A tam někde poblíž? Pak se ozvu, vyplnilo se mi před Vánoci jedno velké kouzlo a trochu jsme se posunuli směrem vpřed a něco hezkého se mi přihodilo.. pořád na to musím myslet, pak písnu. Teď se motáme kolem té lokality Beverly Hills, Panorama, Březenec.. ![]()
@ejbinka píše:
@MartinaCV koupili jsme si na podzim 2018 letenky na Borneo a jedeme tam na 3 týdny tak to by s pupíkem nešlo
No a za 14 dní jedeme do Německa krýt fenku tak budu mít jaro veselé, do toho v červu kolaudace horního patra.Nějak si myslím, že bohužel moje vajíčka už probudit ani nejdoucestu životem mám napsanou asi jinak. Uvidíme jak to ustojí přítel.
Darovaná vajíčka vylučuješ? Jsi si jistá tím, že to definitivně zabalíš? Mám kolem sebe holčinu, co jde do darovaných, další má adoptované miminko.. obě plné energie, šťastné, nevzdaly to..
@ejbinka Tak jo a kdybys měla info o parcelách v těch třech oblastech, dej mi prosím vědět! Písnu později podrobnosti, teď dodělávám přípravu na jeden soud a ještě se musím učit na dvě zkoušky, potom už se do toho opřu víc.
@ejbinka píše:
@MartinaCV zkusím o tom něco zjistit
Děkuju! Hlavně mi jde o Panorama. Byli jsme se tam podívat v létě a shodli jsme se, že tady bysme chtěli žít a před Vánoci jsem se náhodně seznámila s někým, kdo je mi strašně podobný, dokonce má stejný datum narození a postavil si tam dům
Hodně mi tenhle člověk zvedl náladu a tak to beru jako takové „potvrzení“.. Volné parcely tam ještě jsou, ale nevím, jestli si je jen někdo nedrží pro pozdější stavbu. Sadílka asi znáš, ten nám nabízí ty jeho rozestavěné, ale to nechceme..
@Virgina123
já mám email jednoduchý a taky ho kolikrát musím někomu zopakovat ještě jednou
hlavně že ti to na podruhý poslaly správně
@MartinaCV - zábranu ve dveřích Adiho pokojíku Máme taky a super. Sice ted už mu došlo že když si tam dá židličku, že to přeleze, ale jinak to bylo taky fajn.
Zdravím do diskuze. Dnes mě přeobjednali na jiný termín s tím, že dr. Bartošová končí. Máte někdo zkušenost s dr. Krajčiovou, mám jít k ní, je to má první návštěva Gennetu.
@CarnivoraKurama píše:
Zdravím do diskuze. Dnes mě přeobjednali na jiný termín s tím, že dr. Bartošová končí. Máte někdo zkušenost s dr. Krajčiovou, mám jít k ní, je to má první návštěva Gennetu.
Tak to tam moc dlouho nevydržela. Bohužel s dr. Krajčiovou nemám žádnou zkušenost, slyším o ni prvně.
@LuciisPuciis Našla sem ji v Gennetu Praha 1, ale já sem objednaná na Letnou, tak asi bude přecházet? ![]()
@CarnivoraKurama píše:
@LuciisPuciis Našla sem ji v Gennetu Praha 1, ale já sem objednaná na Letnou, tak asi bude přecházet?
Aha, já na Archu chodila v 4/2016, to už je dlouhá doba. Pokud chceš být na Letné, řekni si o to. Pokud chceš být na Arše, řekni si o to
Na Letné ti za sebe doporučuji dr. Jarošovou nebo jsou holky spokojené s dr. Langerovou. A ještě mi byla velmi sympatická dr. Gáborová. Hodně štěstí!
U dr. Krajčiové jsem byla jednou pouze na kontolním UZV. Milá, mladá, sympatická, tenkrát jsem byla dost nervózní byla hodně empatická a udělala si na mě čas i na mé dotazy.
@LuciisPuciis Já tam jdu hlavně kvůli vyšetření, asi bude jedno kdo ho udělá, aby se vědělo v čem je problém, můj gyndař neřeší nic, ani ovu ani hormony, rovnou žádanka a partner o umělém nechce ani slyšet…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.