Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
465
1.6.18 20:51

@MartinaCV ptala se co mame v planu a já, že nativ a pokud by nebylo vajicko, tak potom zkusit ivf..nejsem milionar. :nevim:.A ona, ze musím snížit hodnoty a pak kdyby bylo dobre vajičko, rekne kdy ho tam dat… :D Ano imunologie se delala 2 krat a po druhe to bylo v prosinci 2015 po mych potratech..A to bylo vzdy ok..a pak jen nejaka zakladni imunilogie a to se nic nezjistilo :( Mela sem si to nechat pak udelat znova porádne :nevim: To maj hlavně oni, od toho sou doktoří..kde to jsem, ze jim já mám říkat co maj dělat!!! :pocitac: Iscare je tahá prachy a žádný zájem :pocitac:

vlastně 3 krát se dělala, jednou i v podolí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
1.6.18 22:50
@lolitaska píše:
Necham si udelat od ni nove a vezmu si tam to co mam ve zprave…zadne doporuceni nemam.

Já u ní byla v Iscare v prosinci, sice mě objednali hned, ale protože jsem neměla žádanku, tak mě Malíčková zase poslala domů bez jákehokoliv vyšetření. Raději si to ověř, ať tam nejdeš zbytečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
1.6.18 22:55
@maja111111 píše:
@MartinaCV ptala se co mame v planu a já, že nativ a pokud by nebylo vajicko, tak potom zkusit ivf..nejsem milionar. :nevim:.A ona, ze musím snížit hodnoty a pak kdyby bylo dobre vajičko, rekne kdy ho tam dat… :D Ano imunologie se delala 2 krat a po druhe to bylo v prosinci 2015 po mych potratech..A to bylo vzdy ok..a pak jen nejaka zakladni imunilogie a to se nic nezjistilo :( Mela sem si to nechat pak udelat znova porádne :nevim: To maj hlavně oni, od toho sou doktoří..kde to jsem, ze jim já mám říkat co maj dělat!!! :pocitac: Iscare je tahá prachy a žádný zájem :pocitac:vlastně 3 krát se dělala, jednou i v podolí

Taky mi to vadí a taky jsem musela zjistit a pochopit, že si musím vše hlídat, odrežírovat, zařídit a pomalu se „odoperovat“ sama :( Moje první zpackané IVF v Iscare je na to, abych několik polobohů v bílém plášti hnala před kárnou komisi. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
1.6.18 22:56
@ejbinka píše:
@histep aha :oops: já mám teď od cemio 30mg a dávám 2× denně, tak začnu 3× denně a pak asi koupím silnější. Přeci jen srpen za dvěřmi :D

No tak dobře, beru si 3×30 mg.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
1.6.18 23:00

Holky, jedna technická - MACS dělá v Gennetu Dr., která tam není každý den. Je třeba to mít včas domluvené. Kamarádce se teď stalo, jak jí Krajčiová zaškrtala bez informovanosti metody oplození, že když si to chtěla následně vybrat především dle svého uvážení, tak už to bylo v den OPU a měla prý štěstí, že tam ta Dr. zrovna byla, jinak by MACS nešlo provést. Takže myslet na to včas a ověřit, že tam opravdu bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
2.6.18 12:04

@MartinaCV to mi přijde jako blbost ne??to přeci dělají v laborce speciální pracovníci a musí to umět jich víc… Nebo já mám taky metodu macs a nikdo nic neříkal a přece se to nedá naplánovat kdy ti udělají opu max. Dva tři dny dopředu… Takže jestli to tak je musí car podle papíru to zařídit… Ne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1784
2.6.18 14:35
@MartinaCV píše:
Holky, jedna technická - MACS dělá v Gennetu Dr., která tam není každý den. Je třeba to mít včas domluvené. Kamarádce se teď stalo, jak jí Krajčiová zaškrtala bez informovanosti metody oplození, že když si to chtěla následně vybrat především dle svého uvážení, tak už to bylo v den OPU a měla prý štěstí, že tam ta Dr. zrovna byla, jinak by MACS nešlo provést. Takže myslet na to včas a ověřit, že tam opravdu bude.

To jako planuji tem, co chteji macs, opu podle docházky doktorky? To se mi nezda.
Jinak diky za prani k svatku! Vse nej i Laure!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
2.6.18 16:05
@Kamilaa7 píše:
To jako planuji tem, co chteji macs, opu podle docházky doktorky? To se mi nezda.
Jinak diky za prani k svatku! Vse nej i Laure!

Je to divný, no.. Takhle mi to řekla kamarádka co byla teď poprvé na OPU. Řešila právě MACS.
Děkuji za přání pro malou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
2.6.18 16:07
@kakaramelka píše:
@MartinaCV to mi přijde jako blbost ne??to přeci dělají v laborce speciální pracovníci a musí to umět jich víc… Nebo já mám taky metodu macs a nikdo nic neříkal a přece se to nedá naplánovat kdy ti udělají opu max. Dva tři dny dopředu… Takže jestli to tak je musí car podle papíru to zařídit… Ne???

No podle toho, jak to měla teď kamarádka, mi to přijde, že ten MACS musí být domluven dopředu, aby se naplánovala té dotyčné doktorce práce. Kámošce řekli, že je jen náhoda, že tam ta Dr. zrovna je, když to řeší v den OPU. Ona to chtěla řešit dřív, ale Krajčiová si to tam pytlíkovala spíš prý podle sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4106
2.6.18 18:44

Holky, zeptám se asi hloupě… Ale. Muž jde v po na spg zda něco bude a bude se to hýbat. Tak se to zamrazi.
Můj dotaz ale zní. Metoda masc lze asi použít jen když je čerstvý vzorek než se to dá zmrazit že? A je zapotřebí větší množství spermií než jen pár desítek že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4106
2.6.18 18:45
@Virgina123 píše:
Holky, zeptám se asi hloupě… Ale. Muž jde v po na spg zda něco bude a bude se to hýbat. Tak se to zamrazi.
Můj dotaz ale zní. Metoda masc lze asi použít jen když je čerstvý vzorek než se to dá zmrazit že? A je zapotřebí větší množství spermií než jen pár desítek že?

Macs samozřejmě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
3.6.18 07:42

Ahoj holky, předem se omlouvám za hloupé dotazy, ale chtěla bych vás poprosit, zda by jste mi neporadili.
Po osmi letem snažení jsem otěhotněla pomocí IVF (úspěšně).
Měla jsem diagnostikovan PCO syndrom.
Nyní je mi 37, hrazené pokusy mám vyplacené. Snažím se otěhotnět 3 roky. Údajně PCO již nemám, proto jsme teď zkoušeli jen IUI a řízené styky, ale nic.
Jsem teď. objednana v červnu k Dr. Jarošové. Ale čtu tu občas, že by bylo dobré zkusit se objednat rovnou i k Dr. Malickove?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
3.6.18 07:57
@benulik píše:
Ahoj holky, předem se omlouvám za hloupé dotazy, ale chtěla bych vás poprosit, zda by jste mi neporadili.
Po osmi letem snažení jsem otěhotněla pomocí IVF (úspěšně).
Měla jsem diagnostikovan PCO syndrom.
Nyní je mi 37, hrazené pokusy mám vyplacené. Snažím se otěhotnět 3 roky. Údajně PCO již nemám, proto jsme teď zkoušeli jen IUI a řízené styky, ale nic.
Jsem teď. objednana v červnu k Dr. Jarošové. Ale čtu tu občas, že by bylo dobré zkusit se objednat rovnou i k Dr. Malickove?

Ahoj, vítám tě tu :mavam: Reprodukční imunologie je v celé procesu společně s genetikou základ a na tu je špička opravdu Dr. Malíčková. Měla jsi někdy problém tohoto rázu? Já nevím, jestli se k ní půjde dostat takto lehce, když třeba nemáš ještě žádné imuno vyšetření. Možná bych počkala na Dr. Jarošovou a poté bych se dle toho zařídila. Imuno ti udělají i v Gennetu, jeho součástí bude zdarma AMH, což se hodí a pak můžeš poprosit Dr. Malíčkovou, jestli ti na ty výsledky mrkne. Rozhodně bych ale netransferovala embryo bez pečlivé znalosti imunologického terénu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
3.6.18 13:43

Ahoj, taky sleduji diskuzi a přemýšlím ke komu na ket. Mám jednu zmrzlou blastocystu ba… Od Dr. Jarošové mám Lucii 3 roky a dr. Brandejské k Tomáše 9 měsíců ( ze 2. a 4. ivf). Ráda bych dala prckovi reálnou šanci na život… nebo je to jedno, neboť cyklus mám v pohodě, takže půjdu asi do nativu s Prednisonem(zabijácké bb) a Clexanem (Leiden mutace)… Díky Ol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
4.6.18 09:24

Dr. Malickova

Holky, jsem trochu nedockava. V utery jsme byli na odberech. Doktorka Malíčkova říkala, ze za 5 az 7 dni mam napsat /zavolat. Chtela bych napsat uz dnes. Stalo se vam, ze jste napsali driv a vysledky uz byly? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.